L’equip de Delvy crea la pràctica de consultoria financera i incorpora a Xavier Sansó com a soci per a liderar aquesta àrea

L’equip de Delvy s’ha reforçat aquesta setmana amb la incorporació de Xavier Sansó com a soci de la seva nova àrea de consultoria financera. Amb aquest fitxatge, el despatx d’advocats especialitzat en assessorament legal de startups tecnològiques amplia la seva oferta de serveis als seus clients.

La nova pràctica posa a disposició dels clients de Delvy serveis de planificació financera i estratègica, dinamització del Consell d’Administració i del Consell de Direcció, representació d’empreses davant de tercers en operacions financeres, suport a la internacionalització empresarial i “interim CFO”, entre d’altres.

Xavier s’incopora a Delvy des de l’empresa de telecomunicacions i missatgeria mòbil UppTalk, on ha exercit com a CFO des del 2013. Anteriorment va ser responsable per a EMEA de Financial Planning and Analysis d’AB Sciex (líder mundial en life sciences) i Gunnebo (enginyeria de seguretat) . Entre 1999 i 2003, va participar, des de l’àrea de finances, en el procés de creixement, internacionalització i venda de Cluster Consulting (actual Nauta Capital).

Xavier és professor d’EAE Business School (Master in Digital Business) així com ponent en seminaris de direcció financera en diferents països europeus.