• Inici

  DELVY

  EL DESPATX REFERENT EN ASSESSORAMENT LEGAL, FISCAL I FINANCER A startups I EMPRESES INNOVADORES
 • Inici

  Advocats IP/IT

  EXPERTS EN LA GESTIÓ DE LA PROTECCIÓ I DEFENSA DELS ACTIUS INTANGIBLES I INNOVACIÓ EN LES EMPRESES
 • Inici

  RONDA D'INVERSIÓ

  TEU PARTNER LEGAL ESTRATÈGIC PER A LA TEVA RONDA D'INVERSIÓ
 • Inici

  FINANCES

  CONEIXEM LA IMPORTÀNCIA DE REALITZAR UNA GESTIÓ FINANCERA PROFESSIONAL I EXPERTA PER L'ÈXIT DE LA TEVA EMPRESA

DELVY, DESPATX D’ADVOCATS PER A STARTUPS

Delvy Law & Finance és un despatx d’advocats innovador que va néixer al districte del [email protected] de Barcelona. El nostre objectiu és ser el punt de referència per a cobrir les necessitats legals, financeres i fiscals de startups tecnològiques i empreses disruptives. Treballem amb els nostres clients com un membre més de l’equip, no com un consultor extern.

Cobrim les àrees de dret mercantil, propietat intel·lectual, tecnologies de la informació i la comunicació, fiscal, laboral i financer amb una involucració directa amb la startup. L‘acompanyem oferint un assessorament a mida en totes les etapes del seu creixement, des de la fase seed fins a la fase growth, el tancament de rondes de finançament i l’eventual exit.

L'ADN DEL NOSTRE DESPATX D'ADVOCATS PER startups

EXCEL·LÈNCIA

El nostre enfocament ens permet comprendre la situació i les necessitats dels nostres clients, aportant valor afegit en el nostre assessorament estratègic a l’hora de proporcionar solucions legals i fiscals eficaces.

CONFIANÇa

Establim relacions basades en la confiança. Coneixem bé als nostres clients i això ens permet avançar-nos a les seves necessitats.

INNOVACIÓ

Treballem en un entorn que va canviant a una velocitat vertiginosa, estem sempre el dia d’allò que succeeix en el món tecnològic i emprenedor.

CULTURA EMPRENEDORA

Promovem i fomentem l’emprenedoria. Compartim els nostres coneixements, experiència i perspectives amb altres emprenedors i inversors.

agilitat

La nostra estructura i capacitat d’adaptació ens permet respondre amb agilitat a les necessitats dels nostres clients. Oferim solucions clares i eficients.

ÈTICA

La nostra missió és que el nostre treball tingui un impacte positiu en la nostra societat.

contacta'ns

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE DELVY ASSESSORS, SL Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Delvy. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic [email protected] Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de He llegit i accepto la Política de Privadesa

BLOG

PARTNERS