DESPATX D’ADVOCATS PER A STARTUPS

Delvy és un despatx d’advocats innovador que va néixer al districte tecnològic del 22@ Barcelona. Després dels anys, ens hem convertit en un referent com a advocats per a startups. Els serveis d’assessorament que oferim cobreixen totes les necessitats legals, financeres i fiscals de les start-ups tecnològiques i empreses disruptives. En comptes de treballar amb els nostres clients com a consultor extern, nosaltres acompanyem les empreses com un membre més de l’equip.

Com a despatx d’advocats, els nostres serveis cobreixen les àrees de dret mercantil, propietat intel·lectual, tecnologies de la informació i la comunicació, fiscal, laboral i financer, cosa que ens permet oferir un assessorament complet a una startup. Ens involucrem directament amb el client i l’acompanyem amb un servei a mesura que travessa totes les etapes del seu creixement, des de la fase seed fins a la fase growth, el tancament de rondes de finançament i l’eventual èxit.

L'ADN DEL NOSTRE DESPATX D'ADVOCATS PER STARTUPS

EXCELÈNCIA

El nostre enfocament ens permet entendre la situació i les necessitats dels nostres clients, aportant valor afegit al nostre assessorament estratègic en proporcionar solucions legals i fiscals eficaces.

CONFIANÇA

Establim relacions basades en la confiança. Coneixem bé els nostres clients i això ens permet avançar-nos a les vostres necessitats.

INNOVACIÓ

Treballem en un entorn que canvia a una velocitat vertiginosa, estem sempre al dia del que passa al món tecnològic i emprenedor.

CULTURA EMPRENEDORA

Promovem i fomentem l'emprenedoria. Compartim els nostres coneixements, experiència i perspectives com a despatx d'advocats amb altres emprenedors i inversors.

AGILITAT

La nostra estructura i la seva capacitat d'adaptació ens permet respondre amb agilitat a les necessitats dels nostres clients. Oferim solucions clares i eficaces.

ÈTICA

La nostra missió és que la nostra feina com a despatx d'advocats per a startups tingui un impacte positiu a la nostra societat.

CONTACTA amb Nosaltres

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DEDELVY GLOBAL, SL Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Delvy. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic [email protected]. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de He llegit i accepto la Política de Privadesa

DELVY

BLOG

emprendimiento – abogado startup – innovación – reglamento oficial – consejos – finance

PARTNERS