Tots sabem que no és fàcil obrir un negoci propi. Existeixen nombrosos elements a tenir en compte i obstacles a superar. A més, demana un alt grau d’implicació, esforç, ganes i treball. No obstant això, la satisfacció de crear i aportar alguna cosa és summament gratificant.

A Delvy Asesores volem donar el màxim suport a la iniciativa emprenedora. Per aquest motiu oferim tots els nostres recursos perquè aquells que tinguin una idea de negoci i vulguin emprendre trobin el suport que necessiten i puguin fer realitat el seu projecte.

Una part important de la nostra firma s’ha enfocat a l’assessorament en la creació de noves empreses. Per aquest motiu hem adquirit una considerable experiència en relació als dubtes o inquietuds que tenen molts emprenedors durant l’inici i arrencada dels seus negocis.

Acompanyem les startups des dels seus inicis, oferint assessorament legal i fiscal en tots els aspectes de la seva activitat empresarial.

Quins serveis jurídics pot necessitar una startup?

Ajudem l’equip emprenedor a estructurar la seva relació a través de Pactes de Socis i els orientem pel que fa a la millor forma jurídica que ha d’acollir el seu projecte.

Recomanem i subratllem la importància de protegir la propietat intel·lectual de l’empresa mitjançant el corresponent Registre de Marques.

També oferim assessorament en relació a l’activitat diària de l’empresa, ja sigui a través de l’elaboració de tot tipus de contractes mercantils, adequació de pàgines web a la normativa de protecció de dades i comerç electrònic, entre d’altres necessitats que han d’afrontar les societats com la gestió comptable, fiscal i laboral.

En definitiva , el nostre objectiu és aportar seguretat jurídica a l’emprenedor i acompanyar la startup durant les diferents etapes del seu creixement.

En el nostre blog oferim consells que poden ser de molta utilitat per a nous emprenedors, així com articles de gran interès enfocats al món de l’empresa. Et convidem a que et subscriguis al nostre newletter mensual o que ens segueixis a través de les xarxes socials.

Si necessites fer algun tipus de consulta o sol·licitar informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari i et contactarem ràpidament.

Contacta’ns

3 + 0 = ?