El despatx d'advocats dels emprenedors

Ets emprenedor i necessites assessorament per al teu projecte o negoci?

Tots sabem que no és fàcil obrir un negoci propi. Existeixen nombrosos elements a tenir en compte i obstacles a superar. A més, demana un alt grau d’implicació, esforç, ganes i treball. No obstant això, la satisfacció de crear i aportar alguna cosa és summament gratificant.

A Delvy, volem donar el màxim suport a la iniciativa emprenedora. Per aquest motiu oferim tots els nostres recursos perquè aquells que tinguin una idea de negoci i vulguin emprendre trobin el suport que necessiten i puguin fer realitat el seu projecte.

Una part important de la nostra firma s’ha enfocat a l’assessorament en la creació de noves empreses. Per aquest motiu hem adquirit una considerable experiència en relació als dubtes o inquietuds que tenen molts emprenedors durant l’inici i arrencada dels seus negocis.

Acompanyem les startups des dels seus inicis, oferint assessorament legal i fiscal en tots els aspectes de la seva activitat empresarial.

abogados para emprendedores

Esquema de serveis dels nostres advocats per a emprenedors en cada fase de la startup

Quins serveis jurídics pot necessitar una Startup?

Ajudem a l’equip emprenedor a estructurar el seu relació a través de Pactes de Socis i els orientem pel que fa a la millor forma jurídica que ha d’acollir el seu projecte. Com advocats per a emprenedors, sempre recomanem i recalquem la importància de protegir la propietat intel·lectual de l’empresa mitjançant el corresponent Registre de Marques. Així mateix, prestem assessorament en relació a l’activitat diària de l’empresa, ja sigui a través de l’elaboració de tota mena de contractes mercantils, adequació de pàgines web a la normativa de protecció de dades i comerç electrònic, entre d’altres necessitats que han d’enfrontar, com la gestió comptable, fiscal i laboral.
En definitiva, el nostre objectiu és brindar Seguretat Jurídica a l’emprenedor i acompanyar la Startup durant les diferents etapes del seu creixement.
Al nostre blog oferim consells que poden ser de molta utilitat per a nous emprenedors, així com articles de gran interès enfocats a el món de l’empresa.

Contacta amb Delvy

Si necessites realitzar algun tipus de consulta o demanar-nos informació, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip d’advocats especialitzat en emprenedors a través d’aquest formulari i et contactarem ràpidament. En Delvy disposem de diversos packs per startups i emprenedors. Podeu enviar-nos un correu electrònic per demanar més informació sobre aquests als [email protected]s o trucar al 935 18 53 85.

contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE DELVY ASSESSORS, SL Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Delvy. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic [email protected]. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de He llegit i accepto la Política de Privadesa

DELVY