Delvy Asesores recomana als seus clients emprenedors que, per regular de forma detallada i segura el seu projecte, signin un Pacte de Socis.

El Pacte de Socis és fonamental per configurar el funcionament de la societat, especialment per aquelles de acabades de crear (startups). El motiu és que d’aquesta manera es poden regular de forma exhaustiva les relacions entre els socis i els seus respectius rols dins la societat.

El nostre equip compta amb una àmplia experiència en la negociació, elaboració i redacció de Pactes de Socis. Ajudem l’equip emprenedor a articular de manera adequada el seu Pacte de Socis segons les característiques del seu projecte i necessitats. D’aquesta manera podran dedicar-se a la seva activitat empresarial amb la major seguretat jurídica.

Assessorem en la inclusió de tot tipus de clàusules, des d’acords sobre majories reforçades, funcionament del dia a dia de l’empresa, processos de presa de decisions, responsabilitats i funcions dels socis, acords de permanència, no competència, clàusules tag along i drag along, clàusules per prevenir un eventual bloqueig en la societat així com les conseqüències de l’incompliment d’aquests acords , entre d’altres.

A més, assessorem les startups en la seva cerca de finançament en relació a l’Acord d’Inversió que podrien rebre d’un Business Angel o Venture Capital.

Si tens alguna consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres. Els nostres advocats t’ajudaran a resoldre els teus dubtes.