FINANCER

A Delvy coneixem la importància de realitzar una gestió financera professional i experta. Entenem que una empresa en creixement ha de vigilar els costos de les funcions de suport. Amb aquesta finalitat, oferim serveis especialitzats, tant recurrents com ad hoc, plenament integrats en l’operativa de l’empresa, vivint el mateix dia a dia, compartint els mateixos objectius, i afegint valor en integrar-se amb la resta de les funcions directives, així com amb el Consell d’Administració.

 

 

“CFO on demand”

  • Tancament mensual (balanç, compte de resultats, cashflow statement) basat en dades comptables
  • Quadre de comandament (KPI) comparat amb períodes anteriors i amb pla de negoci
  • Informe i discussió amb Consell de Direcció i accionistes
  • Accions a prendre, control d’execució de les accions del mes anterior

 

Planificació estratègica

  • Elaboració de presupostos, business plan i altra informació ad hoc
  • Valoració de l’empresa

 

Representació de l’empresa davant tercers “This company has a CFO”

  • Ens integrem en el teu equip davant rondes d’inversió, due diligence, auditoria, M&A, projectes de finançament públic, finançament bancari, contractes comercials clau, etc.
  • Presentem la informació, la discutim amb tercers i, si és necessari, iterem el resultat

 

Internacionalització

  • Recolzament en l’apertura i posada en funcionament de filials a l’estranger
  • Estats financers consolidats (multipais, multidivisa)

CONTACTA AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE DELVY ASSESSORS, SL Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Delvy. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic [email protected]. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de He llegit i accepto la Política de Privadesa

DELVY