Delvy  és un despatx jove especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer de startups tecnològiques i negocis disruptius. La firma va néixer el 2012, al districte tecnològic del [email protected] de Barcelona, epicentre del món startup i emprenedor. Des del 2014, a causa de la demanda de serveis i la consolidació d’un potent ecosistema emprenedor, el despatx va decidir obrir també una oficina al centre de Madrid. Des del març del 2016 la seva seu de Barcelona s’ubica al Passeig de Gràcia, 50.

Delvy dóna suport a la iniciativa emprenedora des de la seva fase inicial (seed), en el dia a dia de les empreses i fins a la seva consolidació (growth). El nostre equip pluridisciplinar ofereix un tracte personalitzat, flexible i àgil. Acompanyem les empreses en el seu creixement i ens integrem en el seu equip.

L’Equip de Delvy Law & Finance

Pablo Macia Delvy
Pablo Mancía Co-founder & Partner
BIO

Pablo Mancía

Co-founder & Partner

Especialista en Dret Mercantil i Noves Tecnologies i amb vocació emprenedora, Pablo és un professional en constant aprenentatge i un apassionat del món dels negocis a Internet i del ecosistema emprenedor. Després d’una intensa experiència en l’assessorament a empreses en un despatx de Barcelona, ara és soci cofundador de Delvy Law & Finance. Sempre està interessat en conèixer nous projectes que aportin valor i trenquin amb allò establert. El seu objectiu és ajudar l’emprenedor a portar a la realitat aquests projectes.

Josep Navajo Delvy
Josep Navajo Co-founder & Partner
BIO

Josep Navajo

Co-founder & Partner

Després de treballar diversos anys assessorant a empreses en un despatx d’advocats de la ciutat de Barcelona decideix redefinir el concepte de “despatx d’advocats” i crea, juntament amb Pablo, Delvy Law & Finance. Josep és un emprenedor convertit a advocat i amant del món dels negocis i del dia a dia de les empreses. La seva especialització rau en l’assessorament mercantil i societari a empreses de base tecnològica. Li caracteritza la seva proximitat amb els emprenedors i el seu coneixement de les necessitats específiques d’aquest sector.

Simon Perez Delvy
Simón Pérez Partner & CFO
BIO

Simón Pérez

Partner & CFO

Especialista en finances corporatives, pensament estratègic, negociació i gestió i el lideratge d’equips. Simón creu que el secret per convertir-se en el millor partner de startups és l’equilibri perfecte entre una sòlida formació financera i mantenir intacta la capacitat d’entusiasmar-se amb nous projectes i idees. Al llarg de la seva carrera ha contribuït al naixement i desenvolupament de multitud de projectes emprenedors, però també al reposicionament i a la consolidació de companyies ja establertes com a CFO, ‘business development’ i CEO.

Aina Rabell Delvy
Aina Rabell IP/IT & Privacy Manager
BIO

Aina Rabell

IP/IT & Privacy Manager

Aina ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada en una empresa multinacional del sector cosmètic, així com en una firma internacional d’advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament i defensa de drets de propietat industrial i intel·lectual, competència deslleial i dret de la publicitat, tant a nivell administratiu com judicial, tant d’empreses espanyoles com internacionals, pertanyents especialment als sectors de la moda, alimentació i farmacèutic. Així mateix, ha assessorat i representat a empreses multinacionals del món de la moda en assumptes de pirateria i falsificació. També ha participat com a ponent en diversos centres de formació i d’assessorament a start-ups.

Ainhoa Garcia Delvy
Ainhoa García Litigation Manager
BIO

Ainhoa García

Litigation Manager

Amb dilatada experiència processal en l’àmbit civil i mercantil i després de fer carrera en despatxos de caràcter tradicional, s’incorpora al nostre equip atreta per la nostra filosofia i la dels nostres clients. Summament intuïtiva, rigorosa i amb visió crítica, el seu ampli coneixement de la llei i del procés judicial li permeten assessorar de forma objectiva, fonamentada i professional als nostres clients davant de situacions de caràcter litigiós, fent anàlisi dels diferents escenaris, i traslladant-los de forma planera i senzilla.

Cristina Chamizo Delvy
Cristina Chamizo Labour Manager
BIO

Cristina Chamizo

Labour Manager

Destaca la seva àmplia experiència en l’administració de personal d’empreses nacionals i internacionals, així com la seva gestió del departament laboral de diferents consultories especialitzades en l’assessorament a startups. S’ha especialitzat en les Relacions Laborals, Prevenció de Riscos Laborals i la Gestió i Direcció de Recursos Humans. És molt treballadora, responsable, proactiva i amb alta orientació a l’aprenentatge continu.

Joan Vila Delvy
Joan Vila Partner Delvy Mèxic
BIO

Joan Vila

Partner Delvy Mèxic

Després d’anys d’experiència en direcció financera i control de gestió a Espanya i Mèxic, Joan s’especialitza en softlanding i gestió de back office de companyies de capital estranger a Mèxic, destacant la seva capacitat per empatitzar amb els emprenedors i generar confiança a les companyies mitjançant el seu coneixement de les àrees fiscal, financera i corporativa.

pablo taboada
Pablo Taboada Delvy Galicia Manager
BIO

Pablo Taboada

Director Delvy Galicia

Helena Checa Delvy
Helena Checa Corporate & M/A Manager
BIO

Helena Checa

Corporate & M/A Manager

Graduada en Dret i Màster en Advocacia per ESADE i Màster en International and Business Law per la Universitat Luigi Bocconi. Helena ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada mercantilista entre un important despatx d’advocats de Barcelona i una plataforma de crowdequity internacional. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses tant nacionals com internacionals pertanyents especialment a el sector financer, tecnològic i retail. Així mateix, ha participat com a ponent en escoles de negoci i centres de suport a l’emprenedor.

Celia Pique Delvy
Cèlia Piqué Partner Delvy Mèxic
BIO

Cèlia Piqué

Partner Delvy Mèxic

Professional amb més de 25 anys d’experiència en Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals en empreses de el sector públic i privat, a Espanya i Mèxic, així com membre de diverses comissions de convenis col·lectius sectorials. Amb vocació d’emprenedora, s’associa amb Joan Vilà, per abordar la Consultoria des d’una perspectiva més propera a el client, establint canals de confiança amb els clients i col·laboradors.

Arnau Vila Delvy
Arnau Vilá Corporate & M/A Manager
BIO

Arnau Vilá

Corporate & M/A Manager
Especialitzat en Dret Mercantil i Societari, i sense desvincular-se de la resta de branques del Dret que engloben la gestió diària de qualsevol negoci (laboral, fiscal, administratiu, civil i processal), Arnau s’incorpora a Delvy entusiasmat per la seva filosofia i buscant apartar-se del tradicionalisme que caracteritza a la majoria de despatxos d’advocats en els que ha adquirit la seva experiència professional fins a la data.

Toni Lopez Delvy
Toni López Financial Consultant & CFO
BIO

Toni López

Financial Consultant & CFO

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en Mercats Financers per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència en el sector financer i consultoria financera en I+D+I. És un apassionat de l’anàlisi d’empresa i valorització d’actius, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Considera que qualsevol model de negoci pot ser més eficient i eficaç, només cal formació, temps i motivació per aconseguir-ho.

sonia
Sonia Chiva Chief Operating Officer (COO)
BIO

Sonia Chiva

Chief Operating Officer (COO)

Professional amb més de 25 anys d’experiència al sector de serveis professionals, amb especialització en finances, recursos humans, operacions i consultoria estratègica en organitzacions multinacionals i multidisciplinars. Agent de canvi i mentora de Directius i Startups. A Delvy lidero l’àrea de Serveis Centrals, ajudant al control dels principals indicadors de rendiment de l’oficina, en estreta col·laboració amb el col·lectiu de socis. Crec en el sentit comú i la lògica aplicada a les decisions empresarials, i que aquestes considerin les competències i aspiracions individuals de les persones que treballen a l’organització.

Gemma Brulles Delvy
Gemma Brulles BUSINESS DEVELOPER
BIO

Gemma Brulles

Business Developer

Després d’una llarga experiència en projectes d’internacionalització d’empreses i en particular, en el mercat asiàtic, Gemma està especialitzada en Desenvolupament de Negoci per expandir i millorar el posicionament de Delvy.

Defineix les diferents estratègies per atreure nous projectes per a cada equip del despatx i en concret, el “Corporate Venturing”.

Promociona i visibilitza el despatx en l’entorn empresarial i entorns d’innovació. Apassionada en donar suport a joves emprenedors, conèixer els seus projectes i fomentar el networking.

 

Jorge Tejero
Jorge Tejero Finance Advisor
BIO

Jorge Tejero

Finance Advisor

 

Anna Canals
Anna Canals Corporate & M/A Lawyer
BIO

Anna Canals

Corporate & M/A Lawyer

És una persona proactiva, responsable, constant, dinàmica, ordenada i amb ganes d’aportar els coneixements adquirits.

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i amb màster d’advocacia a la UOC, s’uneix a Delvy Law & Finance per aportar i assimilar experiència en el món de les startups.

Lucia Soler
Lucia Soler Corporate & M/A Lawyer
BIO

Lucia Soler

Corporate & M/A Lawyer

Graduada en Dret i Màster de l’Advocacia per l’Universitat Pompeu Fabra, va decidir continuar formant-se mitjançant la realització del Màster de Dret Internacional dels Negocis per ESADE. Ha treballat en l’àrea mercantil de diferents despatxos havent-se especialitzat en l’assessorament per a mitjanes i petites empreses i d’una manera més concreta en l’assessorament per startups. Es caracteritza per ser una persona proactiva, amb moltes ganes d’aprendre i de treballar en equip, aportant tots els coneixements adquirits. S’uneix a Delvy per sentir-se molt atreta amb el projecte i amb els valors de la firma.

Pilar Casasnovas
Pilar Casasnovas Corporate / M&A Lawyer
BIO

Pilar Casasnovas

Corporate / M&A Lawyer

Graduada en Dret i Màster d’Accés a l’Advocacia per la Universitat de Barcelona i la Università Degli Studi di Perusa (Itàlia). Pilar ha treballat durant 4 anys en un despatx integrat a un grup internacional, en el departament jurídic mercantil, havent-se especialitzat en dret societari i M&A. Així mateix, també compta amb experiència en litigació i reestructuracions i insolvències. Entra a Delvy per a formar part del departament de Corporate, on aportarà la seva experiència i visió jurídica per a assessorar emprenedors i strartups digitals en les seves necessitats.

Guillem Àlvarez
Guillem Àlvarez Corporate / M&A Lawyer
BIO

Guillem Àlvarez

Corporate / M&A Lawyer

Amb experiència en l’assessorament a entitats de Private Equity & Venture Capital i participant en l’assessorament tan a fons d’inversió com a emprenedors en diferents rondes de finançament.
En Guillem és graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Màster d’Advocacia per la UPF-Barcelona School of Management, amb trajectòria professional a un prestigiós despatx d’advocats de Barcelona especialitzant-se en Dret Mercantil / M&A i Dret Financer i Bancari.
Ha dut a terme assessorament legal general a startups, i ha assistit a empreses dels sectors Fintech i d’altres tecnologies disruptives, Blockchain, criptoactius, NFTs i eSports, orientant en matèria reguladora i normativa.
Està interessat i especialitzant-se en Blockchain, eSports, Gaming, el Metavers, així com en les noves tecnologies disruptives.

8-guillermo-2_edit-LR
Guillermo Ferrer CORPORATE & M/A LAWYER
BIO

Guillermo Ferrer

Corporate & M/A Lawyer

Es va graduar en Dret per la Universitat d’Alacant (grup LLAURA), i va decidir especialitzar-se en dret d’empresa cursant posteriorment el doble Màster d’Accés a l’Advocacia i Pràctica Jurídica Empresarial en el Centre d’Estudis Garrigues. Una vegada finalitzat, va iniciar la seva carrera professional a Madrid, focalitzant-se especialment en l’àrea de dret societari. En 2021 amb la convicció i certesa que vol continuar consolidant-se com a advocat mercantilista, i arrossegat per una gran passió pel món del venture capital i l’empresa en general, comença a treballar en Delvy amb la il·lusió d’ajudar a continuar fent créixer al despatx.

Cecilia Cáceres
Cecilia Cáceres IP/IT & Privacy Lawyer
BIO

Cecilia Cáceres

IP/IT & Privacy Lawyer

Graduada en Dret amb Màster d’Especialització en Dret de les TIC, Xarxes Socials i Propietat Intel·lectual a ESADE. Ha treballat molts anys amb grans entitats financeres, però en l’actualitat està immersa en l’assessorament en matèria de protecció de dades, Dret digital, propietat intel·lectual i Comerç electrònic a startups, pimes i empreses de el sector IT.

7laia
Laia Serramià IP/IT & Privacy Lawyer
BIO

Laia Serramià

IP/IT & Privacy Lawyer

Després d’haver finalitzat el grau en Dret i el Màster d’Advocacia a la Universitat de
Barcelona, ​​Laia va iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de el Dret Mercantil. El seu interès per la Propietat Intel·lectual i Industrial i les Noves Tecnologies el porta a realitzar un Màster d’especialització a ESADE que li ha permès donar un nou rumb a la seva carrera professional.
Després d’un any en un despatx de referència especialitzat en l’àmbit de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Laia s’incorpora a l’equip de Delvy amb l’objectiu de créixer
professionalment i aplicar els coneixements adquirits en un àmbit d’innovació.

Mireia Senabre Delvy
Mireia Senabre Litigation Lawyer
BIO

Mireia Senabre

Litigation Lawyer

Graduada en Dret, amb un Màster en Advocacia per la Universitat de Barcelona i un Màster en Dret dels Negocis per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Mireia ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada procesalista en l’àmbit civil i mercantil en diversos despatxos multidisciplinaris i s’incorpora a Delvy Law & Finance motivada per la nostra filosofia. La seva capacitat analítica i de resolució de problemes així com el seu fort compromís amb els clients són trets que defineixen la seva professionalitat.

Andrea Inarejos
Andrea Inarejos Litigation Lawyer
BIO

Andrea Inarejos

Litigation Lawyer

L’ Andrea ha estudiat el grau en Dret a la Universitat Pompeu Fabra i el Màster d’Advocacia a la Barcelona School Of Management-UPF. Després de diversos anys en un despatx multidisciplinar assessorant a clients en procediments de litigació, s’incorpora com advocada processal a Delvy motivada pel projecte de la firma, amb la finalitat de crèixer professionalment i aportar els coneixements adquirits.

Cristina Aguilar Delvy
Cristina Aguilar Immigration Manager
BIO

Cristina Aguilar

Immigration Manager

Cristina Aguilar és advocada especialitzada en estrangeria amb una dilatada experiència en l’assessorament a empreses i emprenedors, així com en la tramitació de diferents autoritzacions de residència i / o treball. Una de les seves passions és l’aprenentatge d’idiomes, la qual cosa li facilita l’acompliment de la seva especialitat legal en l’àmbit internacional.

Marc Meca
Marc Meca Delvy Málaga Manager & Financial Consultant
BIO

Marc Meca

Associate Financial Consultant

Després de rebre la seva formació a la Universitat Pompeu Fabra i a la Bi Norwegian Business School, Marc va començar la seva carrera professional en el sector públic, tecnològic i emprenedor. Apassionat pel món canviant de les startups i la tecnologia, formar part d’Delvy suposa un pas cap endavant en el desenvolupament d’habilitats financeres en el sector tecnològic i de la innovació.

Edgar Zaragoza
Edgar Zaragoza Associate Financial Consultant
BIO

Edgar Zaragoza

Associate Financial Consultant

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Després de dedicar-se a l’auditoria durant quatre anys (un any de pràctiques en una firma de prestigi i tres anys en una firma mitjana) s’incorpora a l’equip de Delvy Finance amb ganes de seguir formant-se i aportar els seus coneixements al món de les finances.  

laura-pinar
Laura Piñar Associate Financial Consultant
BIO

Laura Piñar

Associate Financial Consultant

Estudiant del darrer curs del Grau en Economia a la Universitat Pompeu Fabra, la Laura s’incorpora a Delvy Law & Finance, poc abans de graduar-se, amb l’objectiu de créixer professionalment en l’àmbit de l’Assessoria Financera. És una persona organitzada, empàtica i amb moltes ganes d’aprendre. S’uneix a l’equip amb la intenció de formar-se, d’aportar els coneixements que ha adquirit al llarg de la seva trajectòria acadèmica y de descobrir en quina àrea vol especialitzar la seva carrera professional.

sara-gimenez
Sara Giménez Accountant & TAX
BIO

Sara Giménez

Accountant & TAX

Titulada en Tècnic Superior en Administració i Finances. Vaig començar a treballar en un despatx d’advocats en el departament de comptabilitat, on vaig començar a familiaritzar-me amb les empreses, amb el registre de factures, amb els impostos i el tracte al client.
Una vegada finalitzada aquesta etapa, vaig continuar en el departament de comptabilitat d’una administració de finques, on portava la comptabilitat a les comunitats de veïns i gestionava a les persones físiques els seus lloguers, vaig adquirir més tracte directe amb el client. El meu últim treball en un despatx d’advocats dedicats al món de l’assessoria i fiscalitat, aquí he treballat en el departament de comptabilitat, on he adquirit coneixements d’empreses dedicades a la promoció immobiliària, rehabilitació o reformes d’edificis.
La meva incorporació en Delvy fa un gir a la meva carrera professional i em farà conèixer noves empreses, com ho són les startups, la qual cosa és per a mi tot un repte, ja que m’agrada moltíssim aprendre nous àmbits on desenvolupar-me professionalment.

Arturo Toro
Arturo Toro Accountant & TAX Team Leader
BIO

Arturo Toro

Accountant & TAX Team Leader

Arturo és Comptable-Fiscal. Té formació en Administració i Finances i un màster en Direcció Financera & Gestió de control. El seu pas per diverses assessories i empreses durant els darrers anys ha permès adquirir experiència i coneixements tant en l’àmbit comptable i fiscal com en l’orientació al client. Amb la seva incorporació a la plantilla de Delvy Tax, s’embarca al món de les startups tecnològiques.

Pel que fa a l’aspecte personal, és un apassionat de l’esport, la música i viatjar.

albert
Albert David Accountant & TAX Team Leader
BIO

Albert David

Accountant & TAX Team Leader

Diplomat en ciències empresarials ampliat amb un curs de dret tributari i assessoria fiscal, tinc és de 30 anys d’experiència a l’assessoria comptable i fiscal, 9 en plantilla d’altres despatxos i des de 1999 com a freelance, experiència que m’ha permès conèixer més varietat d’empreses gràcies a la col·laboració amb diferents assessories. Actualment centrat en Delvy i el món de les startups. Fora de la feina m’entusiasma la música i compartir taula amb les amistats.

11-paola_LR
Paola Falicoff Accountant & TAX Technician
BIO

Paola Falicoff

Accountant & TAX Technician

Comptadora Pública i Llicenciada en Administració per la Universitat de Buenos Aires amb més de 20 anys d’experiència adquirida tant a Argentina com a Barcelona. Ha treballat en gairebé totes les àrees relacionades amb la comptabilitat en empreses, incloent la responsabilitat de la mateixa, així com la gestió de cartera de clients en diverses assessories, portant tot el procés integral comptable i fiscal. Professional proactiva, perseverant en l’assoliment de les metes, amb gran capacitat d’adaptació als canvis, responsable i motivada per la superació personal i de l’equip.

1-juan-2_edit-LR
Juan Carlos Holguín ACCOUNTANT & TAX TECHNICIAN
BIO

Juan Carlos Holguín

Accountant & TAX Technician

Apassionat del món comptable i fiscal de las empreses. Juan Carlos s’incorpora a Delvy Law & Finance amb el propòsit d’aportar tots els seus coneixements adquirits al llarg de la seva carrera en el món de les arts gràfiques i oferir la seva ajuda en la gestió del dia a dia del món empresarial i apostar per la seva innovació.

gabriela
Gabriela Contreras Accountant & TAX Technician
BIO

Gabriela Contreras

Accountant & TAX Technician

Titulada com a Tècnic Superior d’ Administració i Finances, i llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d’ haver estat treballant en diverses àrees, i com a administrativa en un centre mèdic durant tres anys. He decidit donar un gir a la meva carrera professional i així poder desenvolupar-me en àmbit de l’assessoria fiscal i comptable. Sóc una persona responsable, proactiva i amb moltes ganes d’adquirir coneixements i anar millorant cada dia.

Alexandra Sotskova
Alexandra Sotskova Accountant Technician
BIO

Alexandra Sotskova

Accountant Technician

Diplomada en Finances i Comptabilitat per la Universitat Rovira i Virgili de Reus i màster en finances per l’ IEF. Després d’haver treballat com a dependenta durant molts anys, i un any al departament de comptabilitat en una gestoria, he decidit començar una nova etapa dins del món de l’assessoria fiscal i comptable, per poder desenvolupar-me i créixer com a professional dins d’ell.
Constant, proactiva, dinàmica, entusiasta, amb moltes ganes d’aprendre i sobretot d’aportar coneixements adquirits fins al moment.

23 gerard
Gerard López Labour Technician
BIO

Gerard López

Labour Technician

Després de graduar-se en Relacions Laborals a la UAB i treballar durant uns anys en un reconegut despatx de la seva ciutat natal, Gerard ha volgut fer el salt, establint com a objectiu principal desenvolupar els seus coneixements ja adquirits acompanyant i assessorant a multitud de startups i empreses en desenvolupament en l’àmbit laboral. És una persona atenta, proactiva i amb ganes de seguir aprenent i millorar constantment.

estefania-lopez
Estefanía López Labour Technician
BIO

Estefanía López

Labour Technician

Graduada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona, ​​amb Màster en Assessoria Jurídic Laboral, cursat a la mateixa. Disposa d’una àmplia experiència com a Assessora Laboral en diferents sectors i està especialitzada en el dret d’Estrangeria. És una persona apassionada del voluntariat, ha participat en diversos projectes donant assessorament en la recerca de feina i l’elaboració de plans d’empreses a persones estrangeres i dones majors de 45 anys.

Ioanna Sismanidou
Ioanna Sismanidou FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Ioanna Sismanidou

Finance and BPO consultant

Comptabilitat i Finances i MBA per la Universitat Internacional de Grècia amb experiència en el sector financer tant en empreses nacionals com internacionals. Ioanna ha treballat 2 anys com a oficial de tresoreria amb especialitat en gestió de divises, així com al departament de comptabilitat d’un operador turístic britànic. Entusiasta i amb ganes de ser assignada a projectes inspiradors i desafiants i afegir-hi el màxim valor possible amb devoció i confiança.
L’objectiu de la incorporació a l’equip dinàmic de Delvy és el desenvolupament de la seva carrera professional i la comprensió profunda del món dels negocis.

Shirley Liu Wah Yan
Shirley Liu Wah Yan FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Shirley Liu Wah Yan

FINANCE AND BPO CONSULTANT

Shirley és llicenciada en empresarials (Comptabilitat) i va obtenir el seu CPA. Amb 15 anys d’experiència en comptabilitat, auditoria i planificació fiscal per a clients locals i estrangers. Ha desenvolupat la seva carrera com a auditora i s’ha convertit en comptable sènior (Audit & Account)

benedikta
Benedikta Baublytė BPO Consultant
BIO

Benedikta Baublytė

BPO Consultant

Graduada en Economia per la Universitat de Vilna. Desprès de començar com a auditora a una de les Big4, Benedikta ha desenvolupat la seva carrera professional en comptabilitat. Amb experiència com a comptable i comptable senior en àmbit internacional en empreses de diferents sectors (banca, tecnologia i consultoria).

Brian Alan Scotti
Brian Alan Scotti Finance & BPO Consultant
BIO

Brian Alan Scotti

Finance & BPO Consultant

Brian està graduat en Contador Públic i Administració d’Empreses al Instituto Universitario Aeronáutico de Córdoba, Argentina a l’any 2013. Compta amb més de 9 años d’experiència en diferents arees com Comptabilitat, Administració i impostos internacionals en grans companyies nacionals i multinacionals, com Ernst & Young, Four Seasons y Majorel SP Solutions, entre altres.

Amb una personalitat entusiasta i dinàmica que l’ha portat a buscar nous projectes que li permeten continuar creixent professionalment.

Alisa Glushchenko
Alisa Glushchenko Administrative Project Manager
BIO

Alisa Glushchenko

Administrative Project Manager

Alisa es llicenciada en International Hotel Management amb especialització en emprenedoria i pimes per la Universitat Les Roches Marbella, a més a més, es membre de Eta Sigma Delta. Amb experiència al sector de la hostaleria, centrant-se en les finances i la gestió d’ingressos. En els últims anys ha treballat a una consultoria realitzant tasques de comptabilitat i impostos per a clientes internacionals. El seu objectiu es créixer professionalment al sector financer.

2-marieta-2_edit-LR
Marieta de la Cruz ACCOUNTANT ARTIST
BIO

Marieta de la Cruz

Accountant Artist

Marieta és CPA i ha obtingut el títol de BS Accountancy a la Universitat de Saint Louis Tug., Filipines. Les empreses amb les quals ha treballat són clients de les grans 4 empreses d’auditoria dedicades al transport marítim, la fabricació, la venda al detall, la construcció, la franquícia alimentària, les diversions, la propietat immobiliària i els serveis generals, amb estàndards d’informació que combinen les normes internacionals d’informació del finançament (IFRS), i US GAAP. Professionalment va guanyar els seus 18 anys d’experiència en comptabilitat, finances, fiscalitat, pressupost, auditoria i processos empresarials en 10.000 indústries diversificados i de primer ordre a les Filipines i es va convertir en gerent principal de comptabilitat abans d’incorporar-se a Delvy. Va creure que treballar a Delvy és una gran oportunitat per abraçar-se mentre inicia el seu coneixement amb les pràctiques comercials multiculturals i diversificades de la creació Europea.

sofia-schild
Sofia Schild Account Artist
BIO

Sofia Schild

Accountant Artist

Sofia és graduada de la Universitat de Buenos Aires on va obtenir el títol de Llicenciada en Administraciòn. Compte amb més de 8 anys d’experiència en diferents àrees com Administració, Finances i Impostos Internacionals en grans companyies nacionals i multinacionals, com ara Farmacity, Ernst & Young i ExxonMobil.

Entusiasta i proactiva per prendre nous desafiaments que li permetin seguir desenvolupant la seva carrera.

sowmya-sonu
Sowmya Sonu Accountant Artist
BIO

Sowmya Sonu

Accountant Artist

Va estudiar M.COM amb l’especialització de Comptabilitat i Finances a la Universitat Kuvempu Shankaraghatta de Karnataka, Índia, i va obtenir el vuitè lloc a la universitat. Sowmya ha treballat 4,5 anys com a comptable a msCFO, que es dedica a prestar serveis de comptabilitat a clients internacionals amb normes d’informació que són una barreja de les Normes Internacionals d’Informació Financera (NIIF) i els PCGA dels Estats Units. Es va incorporar a Delvy amb l’objectiu de créixer professionalment i guanyar experiència al món de la comptabilitat i les finances.

5-sofia-reemplazar-2_edit-LR
Sofia Grassi Accountant & TAX Technician
BIO

Sofia Grassi

Accountant & TAX Technician

Desprès d’haver finalitzat la seva doble titulació de grau de Administración de Empresas y Contador Públic a la Universidad de San Andrés, Sofia va iniciar la seva carrera professional com comptable en una de les firmas més importants a nivell mundial en el sector de la consultoria i auditoria. La seva passió per els idiomes li va permetre donar un nou rumb a la seva carrera professional. S’incorpora a Delvy amb l’objectiu de crèixer professionalment i adquirir experiència en el món de les finances.

Alina Savela
Alina Savela FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Alina Savela

Finance and BPO consultant

Llicenciada en Finances i Administració d’Empreses. Té un Màster en Gestió de projectes. A més, actualment està fent un postgrau de Business Analytics. Posseeix alta experiència en empreses multinacionals en diferents sectors. Al llarg dels últims anys va formar part dels equips de Fira Barcelona i Grup Carles Abellan, portant a terme diferents projectes i gestionat la part operativa. Adquireix amplis coneixements en PMBOK, Agile, i Intel·ligència de negoci.

Andrea Klobus Delvy
Andrea Klobus Office Manager
BIO

Andrea Klobus

Office Manager

Andrea és tècnica en administració d’empreses i posseeix a més formació aeronàutica, una combinació una mica inusual que li ha permès enriquir la seva trajectòria laboral podent així abastar diferents àrees i mercats. Compta amb una àmplia experiència a nivell internacional com Office Manager. Els seus múltiples interessos comprenen una varietat de matisos que van més enllà de les seves àrees d’estudi, sent una apassionada del voluntariat, la història i l’antropologia entre tants altres.

Javier Pérez
Javier Pérez Accountant & TAX Technician
BIO

Javier Pérez

Accountant & TAX Technician

Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat del País Basc. Aporta més de 30 anys d’experiència professional en departaments d’administració, finances, comptabilitat i control de gestió. Amb l’experiència adquirida en empreses multinacionals, pimes i startups, considera que aporta formació contínua, constància, treball en equip, adaptació a l’canvi, dedicació a el client intern i sentit comú.Qualitats que considera claus per a l’èxit en un projecte professional.

nazarena
Nazarena Ardusso Office Management Assistant
BIO

Nazarena Ardusso

Office Management Assistant

Graduada com a professora d’anglès, Nazarena s’ha desenvolupat professionalment en diversos àmbits internacionals treballant a Argentina, Estats Units, Itàlia i Espanya. La seva formació ha fomentat les seves dotes d’organització, creativitat i lideratge, i li ha proporcionat les eines necessàries per desenvolupar-se amb facilitat a l’àrea de les relacions interpersonals. S’uneix a Delvy amb la intenció d’oferir un servei d’excel·lència i qualitat tant a l’equip intern com a clients i col·laboradores.

marta-cuello
Marta Cuello Accountant and Tax Intern
BIO

Marta Cuello

Accountant and Tax Intern

Estudiant de quart curs del grau d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat de Barcelona, fent les pràctiques de grau a Delvy. M’uneixo a l’equip amb moltes ganes d’aprendre, conèixer el sector i tenir l’oportunitat de créixer en el meu desenvolupament professional. Compromesa, oberta a nous reptes, amb capacitat de treballar en equip, responsable i entusiasmada.

Jordi Canals
Jordi Canals Accountant & TAX department
BIO

Mario Queralt

Accountant & TAX Intern

Actualment cursant Economia a la universitat Pompeu Fabra i amb la intenció de fer un màster per especialitzar-me en assessoria fiscal i comptable, entro a Delvy amb moltes ganes d’aprendre, desenvolupar-me com a professional i de introduir-me en un món tan interessant com el de les startups i empreses tecnològiques. M’agrada enfrontar-me a reptes i aquest és un molt apassionant.

Borja Combas
Borja Combas Accountant department
BIO

Borja Combas

Accountant Intern

Borja, recent llicenciat en Economia a la Universitat de Barcelona, s’ha incorporat a Delvy, en forma de pràctiques, per poder millorar les seves habilitats i aplicar els seus coneixements adquirits, amb el desig d’aprendre, fer front a nous reptes i poder créixer en la seva desenvolupament professional.

Guillem Balsells
Guillem Balsells Finance department
BIO

Guillem Balsells

Finance Intern

Sandra Trujillo
Sandra Trujillo Labour department
BIO

Sandra Trujillo

Labour Intern

Estudiant de Dret a la UOC i Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra, la Sandra ha volgut incorporar-se a Delvy Law & Finance amb l’objectiu d’obtenir experiència en el sector del dret laboral i de les startups. És una persona responsable i proactiva amb una gran motivació per aprendre i posar en pràctica tots els coneixements obtinguts en els anys que està dedicant a la seva formació.

Astrid Mallarach
Astrid Mallarach Corporate / M&A department
BIO

Astrid Mallarach

Lawyer Corporate / M&A Intern

Estudiant del Màster d’accés a l’advocacia a la Universitat Pompeu Fabra, graduada en Dret i Administració i Direcció d’empreses per la mateixa universitat. L’Àstrid és una persona activa, organitzada i amb facilitat per a treballar en equip. S’uneix a l’equip de Delvy Law & Finance per a fer les pràctiques de màster, amb moltes ganes d’especialitzar-se i adquirir experiència professional en l’àmbit de Dret Mercantil.

Blanca Dastis
Blanca Dastis Corporate / M&A department
BIO

Blanca Dastis

Corporate / M&A Intern

Graduada en Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra i cursant el Màster en Abogacía de la UPF Barcelona School of Management , és una persona pràctica, proactiva i amb una gran motivació per aprendre. S’uneix a Delvy Law & Finance per realitzar les seves pràctiques de màster, molt entusiasmada per adquirir experiència professional en l’àmbit del Dret Mercantil i posar en pràctica els seus coneixements així com seguir formant-se.

Laura Espinós
Laura Espinós Corporate / M&A department
BIO

Laura Espinós

Lawyer Corporate / M&A Intern

Després d’haver cursat el Doble Grau en Dret i Global Governance a ESADE Business & Law School, s’uneix a l’equip de Delvy mentre realitza el Doble Màster d’Abogacía i de Dret d’Empresa a la mateixa universitat. Degut a les seves experiències internacionals, s’incorporo a la firma amb la intenció d’aportar dinamisme, flexibilitat, i una perspectiva transversal del dret. les startups i empreses tecnològiques que lideren la innovació en el ecosistema empresarial.

Georgina Pons
Georgina Pons Corporate / M&A department
BIO

Georgina Pons

Corporate / M&A Intern

Estudiant a quart grau de Dret a la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona, la Georgina ha començat a realitzar les pràctiques a Delvy per conèixer el sector des de dins i començar a especialitzar-se en dret mercantil. És una persona responsable i amb ganes d’aprendre i posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació.

Marina González
Marina González Corporate / M&A department
BIO

Marina González

Corporate / M&A Intern

Estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra, amb menció d’especialitat en relacions internacionals i dret de l’empresa; la Marina s’incorpora a l’equip de Delvy Law&Fiinances per realitzar les pràctiques del grau. La seva intenció és aprendre, formar-se i guanyar experiencia en el món del dret mercantil des d’un entorn que és jove , dinàmic i ple d’oportunitats.

isabel
Isabel Cortes Corporate Laywer department
BIO

Isabel Cortes

Corporate Laywer Intern

Actualment acabant el Grau de Dret a la Universitat de Saragossa. El primer semestre d’aquest any, he estat cursant els meus estudis a la Universitat de Coimbra amb el programa d’Erasmus+. En l’aspecte personal, si tinc 5 minuts lliures, probablement estigueu escrivint o tocant la guitarra, ja que la música, des de fa anys, és la meva forma natural de comunicació