Delvy  és un despatx jove especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer de startups tecnològiques i negocis disruptius. La firma va néixer el 2012, al districte tecnològic del 22@ de Barcelona, epicentre del món startup i emprenedor. Des del 2014, a causa de la demanda de serveis i la consolidació d’un potent ecosistema emprenedor, el despatx va decidir obrir també una oficina al centre de Madrid. Des del març del 2016 la seva seu de Barcelona s’ubica al Passeig de Gràcia, 50.

Delvy dóna suport a la iniciativa emprenedora des de la seva fase inicial (seed), en el dia a dia de les empreses i fins a la seva consolidació (growth). El nostre equip pluridisciplinar ofereix un tracte personalitzat, flexible i àgil. Acompanyem les empreses en el seu creixement i ens integrem en el seu equip.

L’Equip de Delvy

PLABLO-MANCIA
Pablo Mancía Co-founder & Partner
BIO

Pablo Mancía

Co-founder & Partner

Especialista en Dret Mercantil i Noves Tecnologies i amb vocació emprenedora, Pablo és un professional en constant aprenentatge i un apassionat del món dels negocis a Internet i del ecosistema emprenedor. Després d’una intensa experiència en l’assessorament a empreses en un despatx de Barcelona, ara és soci cofundador de Delvy Law & Finance. Sempre està interessat en conèixer nous projectes que aportin valor i trenquin amb allò establert. El seu objectiu és ajudar l’emprenedor a portar a la realitat aquests projectes.

JOSEP-NAVAJO
Josep Navajo Co-founder & Partner
BIO

Josep Navajo

Co-founder & Partner

Després de treballar diversos anys assessorant a empreses en un despatx d’advocats de la ciutat de Barcelona decideix redefinir el concepte de “despatx d’advocats” i crea, juntament amb Pablo, Delvy Law & Finance. Josep és un emprenedor convertit a advocat i amant del món dels negocis i del dia a dia de les empreses. La seva especialització rau en l’assessorament mercantil i societari a empreses de base tecnològica. Li caracteritza la seva proximitat amb els emprenedors i el seu coneixement de les necessitats específiques d’aquest sector.

SIMÓN-PÉREZ
Simón Pérez Partner & CFO
BIO

Simón Pérez

Partner & CFO

Especialista en finances corporatives, pensament estratègic, negociació i gestió i el lideratge d’equips. Simón creu que el secret per convertir-se en el millor partner de startups és l’equilibri perfecte entre una sòlida formació financera i mantenir intacta la capacitat d’entusiasmar-se amb nous projectes i idees. Al llarg de la seva carrera ha contribuït al naixement i desenvolupament de multitud de projectes emprenedors, però també al reposicionament i a la consolidació de companyies ja establertes com a CFO, ‘business development’ i CEO.

AINA-RABELL
Aina Rabell IP/IT & Privacy Manager
BIO

Aina Rabell

IP/IT & Privacy Manager

Aina ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada en una empresa multinacional del sector cosmètic, així com en una firma internacional d’advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament i defensa de drets de propietat industrial i intel·lectual, competència deslleial i dret de la publicitat, tant a nivell administratiu com judicial, tant d’empreses espanyoles com internacionals, pertanyents especialment als sectors de la moda, alimentació i farmacèutic. Així mateix, ha assessorat i representat a empreses multinacionals del món de la moda en assumptes de pirateria i falsificació. També ha participat com a ponent en diversos centres de formació i d’assessorament a start-ups.

AINOHA-GARCÍA
Ainhoa García Litigation Manager
BIO

Ainhoa García

Litigation Manager

Amb dilatada experiència processal en l’àmbit civil i mercantil i després de fer carrera en despatxos de caràcter tradicional, s’incorpora al nostre equip atreta per la nostra filosofia i la dels nostres clients. Summament intuïtiva, rigorosa i amb visió crítica, el seu ampli coneixement de la llei i del procés judicial li permeten assessorar de forma objectiva, fonamentada i professional als nostres clients davant de situacions de caràcter litigiós, fent anàlisi dels diferents escenaris, i traslladant-los de forma planera i senzilla.

CRISTINA-CHAMIZO
Cristina Chamizo Labour Manager
BIO

Cristina Chamizo

Labour Manager

Destaca la seva àmplia experiència en l’administració de personal d’empreses nacionals i internacionals, així com la seva gestió del departament laboral de diferents consultories especialitzades en l’assessorament a startups. S’ha especialitzat en les Relacions Laborals, Prevenció de Riscos Laborals i la Gestió i Direcció de Recursos Humans. És molt treballadora, responsable, proactiva i amb alta orientació a l’aprenentatge continu.

JOAN-VILA
Joan Vila Partner Delvy Mèxic
BIO

Joan Vila

Partner Delvy Mèxic

Després d’anys d’experiència en direcció financera i control de gestió a Espanya i Mèxic, Joan s’especialitza en softlanding i gestió de back office de companyies de capital estranger a Mèxic, destacant la seva capacitat per empatitzar amb els emprenedors i generar confiança a les companyies mitjançant el seu coneixement de les àrees fiscal, financera i corporativa.

HELENA-CHECA
Helena Checa Corporate & M/A Manager
BIO

Helena Checa

Corporate & M/A Manager

Graduada en Dret i Màster en Advocacia per ESADE i Màster en International and Business Law per la Universitat Luigi Bocconi. Helena ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada mercantilista entre un important despatx d’advocats de Barcelona i una plataforma de crowdequity internacional. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses tant nacionals com internacionals pertanyents especialment a el sector financer, tecnològic i retail. Així mateix, ha participat com a ponent en escoles de negoci i centres de suport a l’emprenedor.

cèlia-piqué
Cèlia Piqué Partner Delvy Mèxic
BIO

Cèlia Piqué

Partner Delvy Mèxic

Professional amb més de 25 anys d’experiència en Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals en empreses de el sector públic i privat, a Espanya i Mèxic, així com membre de diverses comissions de convenis col·lectius sectorials. Amb vocació d’emprenedora, s’associa amb Joan Vilà, per abordar la Consultoria des d’una perspectiva més propera a el client, establint canals de confiança amb els clients i col·laboradors.

ARNAU-VILÁ
Arnau Vilá Corporate & M/A Manager
BIO

Arnau Vilá

Corporate & M/A Manager
Especialitzat en Dret Mercantil i Societari, i sense desvincular-se de la resta de branques del Dret que engloben la gestió diària de qualsevol negoci (laboral, fiscal, administratiu, civil i processal), Arnau s’incorpora a Delvy entusiasmat per la seva filosofia i buscant apartar-se del tradicionalisme que caracteritza a la majoria de despatxos d’advocats en els que ha adquirit la seva experiència professional fins a la data.

toni-lópez
Toni López Financial Consultant & CFO
BIO

Toni López

Financial Consultant & CFO

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en Mercats Financers per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència en el sector financer i consultoria financera en I+D+I. És un apassionat de l’anàlisi d’empresa i valorització d’actius, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Considera que qualsevol model de negoci pot ser més eficient i eficaç, només cal formació, temps i motivació per aconseguir-ho.

jorge-tejero
Jorge Tejero Finance Advisor
BIO

Jorge Tejero

Finance Advisor

 

MARIA-LUISA-DE-ALCÁNTARA
Maria Luisa de Alcántara TAX Manager
BIO

Maria Luisa de Alcántara

Fiscalista

Maria Luisa compta amb una dilatada experiència en l´assessorament fiscal corporatiu i en persones físiques, tant a nivell nacional com internacional. Especialitzada en planificació fiscal, reestructuracions empresarials i processos de “due diligences” fiscals.

marc-meca
Marc Meca Delvy Málaga Manager & Financial Consultant
BIO

Marc Meca

Associate Financial Consultant

Després de rebre la seva formació a la Universitat Pompeu Fabra i a la Bi Norwegian Business School, Marc va començar la seva carrera professional en el sector públic, tecnològic i emprenedor. Apassionat pel món canviant de les startups i la tecnologia, formar part d’Delvy suposa un pas cap endavant en el desenvolupament d’habilitats financeres en el sector tecnològic i de la innovació.

Angel
Àngel Espar Partner Delvy Andorra
BIO

Àngel Espar

Partner Delvy Andorra

Nascut a Andorra, és llicenciat en administració i direcció d’empreses per l’IQS (Ramon Llull – Barcelona) i MBA de l’IESE Business School. Va iniciar la seva trajectòria professional en una Big Four com a auditor financer d’entitats bancàries i fons d’inversió. Més tard va treballar com a consultor en control intern i govern corporatiu en els sectors industrial, farmacèutic i de la gran distribució entre d’altres. Posteriorment, ha ocupat diferents posicions de responsabilitat en empreses amb xifres de negoci de nou dígits, del sector turístic i de l’hostaleria i del món del Retail. De perfil emprenedor, té sòlida experiència en les àrees de gestió econòmica i financera, vendes, expansió, RH, compravenda d’empreses i l’avaluació de projectes d’inversió. Així mateix, sempre ha estat vinculat amb el món de l’empresa familiar on ha encapçalat diferents processos de transformació i reestructuració empresarial.

Alda
Alda Rodriguez M&A and Corporate Delvy Andorra
BIO

Alda Rodriguez

M&A and Corporate Delvy Andorra

L’Alda és graduada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses i ha cursat el doble Màster en Advocacia i International Business Law per ESADE, així com el Postgrau en Dret Andorrà per la UDA. Habilitada per a l’exercici de l’advocacia a Espanya i al Principat d’Andorra ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada mercantilista en una empresa multinacional del sector farmacèutic i en un despatx d’advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses tant nacionals com internacionals pertanyents especialment al sector financer, tecnològic i life sciences. Amb vocació emprenedora, lidera l’oficina de Delvy Andorra, establint canals de confiança i aportant valor als clients i als seus projectes.

jose-morato
José Morato IP/IT & Privacy Manager
BIO

José Morato

IP/IT & Privacy Manager

Des de 2015 ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àrea de Propietat Intel·lectual, Industrial i Noves Tecnologies. A més, tant en un àmbit nacional com internacional presta serveis en matèria de Protecció de Dades, Publicitat, E-Sports, FinTech, PropTech, Influencers, Desenvolupament de Programari, Competència Deslleial i Comerç Electrònic.

És professor de Dret Digital en The Valley Digital Business School i de l’escola de negocis ISDI, així com ponent habitual en jornades de dret de Propietat Intel·lectual i Noves Tecnologies i dret enfocat al món del Màrqueting, el Metaverso i les Tech.

És membre actiu en DENAE Associació Espanyola de Dret de l’Entreteniment i Vicepresident de l’Associació Alumni de Propietat Intel·lectual de la Universitat Carles III de Madrid

Anna-Canals
Anna Canals Corporate & M/A Lawyer
BIO

Anna Canals

Corporate & M/A Lawyer

És una persona proactiva, responsable, constant, dinàmica, ordenada i amb ganes d’aportar els coneixements adquirits.

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i amb màster d’advocacia a la UOC, s’uneix a Delvy Law & Finance per aportar i assimilar experiència en el món de les startups.

LUCIA-SOLER
Lucia Soler Corporate & M/A Lawyer
BIO

Lucia Soler

Corporate & M/A Lawyer

Graduada en Dret i Màster de l’Advocacia per l’Universitat Pompeu Fabra, va decidir continuar formant-se mitjançant la realització del Màster de Dret Internacional dels Negocis per ESADE. Ha treballat en l’àrea mercantil de diferents despatxos havent-se especialitzat en l’assessorament per a mitjanes i petites empreses i d’una manera més concreta en l’assessorament per startups. Es caracteritza per ser una persona proactiva, amb moltes ganes d’aprendre i de treballar en equip, aportant tots els coneixements adquirits. S’uneix a Delvy per sentir-se molt atreta amb el projecte i amb els valors de la firma.

Pilar
Pilar Casasnovas Corporate / M&A Lawyer
BIO

Pilar Casasnovas

Corporate / M&A Lawyer

Graduada en Dret i Màster d’Accés a l’Advocacia per la Universitat de Barcelona i la Università Degli Studi di Perusa (Itàlia). Pilar ha treballat durant 4 anys en un despatx integrat a un grup internacional, en el departament jurídic mercantil, havent-se especialitzat en dret societari i M&A. Així mateix, també compta amb experiència en litigació i reestructuracions i insolvències. Entra a Delvy per a formar part del departament de Corporate, on aportarà la seva experiència i visió jurídica per a assessorar emprenedors i strartups digitals en les seves necessitats.

ALBA-LÓPEZ
Alba López CORPORATE & M/A LAWYER
BIO

Alba López

Corporate & M/A Lawyer

Amb el grau de Dret i el Màster d’accés a l’advocacia per la Universitat de Barcelona, l’Alba va iniciar la seva carrera professional a un despatx de Barcelona, especialitzant-se en l’àrea mercantil, mitjançant l’assessorament legal i la planificació empresarial. Amb la idea de continuar formant-se va cursar un Màster en Tributació i Assessoria fiscal al Centre d’Estudis Financers (CEF), amb l’objectiu de poder tenir més coneixement dins l’àmbit fiscal i oferir un assessorament més complet al client. Es caracteritza per ser ordenada, proactiva i amb moltes ganes de treballar en equip. L’avanç de les noves tecnologies i el creixement de les startups l’han portat a tenir un gran interès per formar-se dins del sector. És per això que uneix Delvy amb moltes ganes de poder oferir un assessorament mercantil a emprenedors i startups.

Maria
Maria Blanco Legal Account Manager
BIO

Maria Blanco

Legal Account Manager

Llicenciada amb Dret i amb el Màster en Dret Privat per el Centre d’Estudis del ICAM i amb el títol d’experta en Protecció de Dades per AENOR. Ha desenvolupat la seva carrera professional com advocada mercantilista i processalista en un despatx-boutique altament especialitzat en Corporate, M&A, IP i IT. La seva pràctica professional ha estat enfocada en l’assessorament a empreses tant a nivell nacional com internacional en diversos sectors, entre els que destaquen el tecnològic, retail i el sector serveis. Així mateix, ha participat com a ponent i professora en escoles de negoci.

saul-claramunt
Saul Claramunt Corporate / M&A Department
BIO

Saul Claramunt

Corporate / M&A Department

El Saül és graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Máster d’Advocacia a la UPF-Barcelona School of Management. Així mateix, ha cursat el Máster en Dret dels Negocis a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Ha treballat a l’àrea mercantil de diferents despatxos d’advocats especialitzant-se en Dret Mercantil / M&A. També ha adquirit experiència en altres branques del dret amb l’objectiu de poder oferir un assessorament integral en l’àmbit dels negocis. S’incorpora a Delvy per aportar els seus coneixements per assessorar a startups i emprenedors en totes les seves necessitats.

Blanca
Blanca Dastis Corporate / M&A Lawyer
BIO

Blanca Dastis

Corporate / M&A Lawyer

Graduada en Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra i cursant el Màster en Abogacía de la UPF Barcelona School of Management , és una persona pràctica, proactiva i amb una gran motivació per aprendre.

Astrid
Astrid Mallarach Corporate / M&A Lawyer
BIO

Astrid Mallarach

Corporate / M&A Lawyer

Estudiant del Màster d’accés a l’advocacia a la Universitat Pompeu Fabra, graduada en Dret i Administració i Direcció d’empreses per la mateixa universitat. L’Àstrid és una persona activa, organitzada i amb facilitat per a treballar en equip.  Mercantil.

carlos-madrid
Carlos Herrera Associate Manager Corporate / M&A Lawyer
BIO

Carlos Herrera

Associate Manager Corporate / M&A Lawyer

Carlos ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocat mercantilista especialitzat en M&A en firmes nacionals i internacionals, desenvolupant part de la seva carrera en l’assessoria jurídica d’un fons d’inversió.

La seva pràctica s’ha centrat en l’assessorament a empreses a nivell nacional com a internacional en operacions de M&A i reestructuració destacant els sectors financers, tecnològics, industrial i real estate.

laia
Laia Serramià IP/IT & Privacy Lawyer
BIO

Laia Serramià

IP/IT & Privacy Lawyer

Després d’haver finalitzat el grau en Dret i el Màster d’Advocacia a la Universitat de
Barcelona, ​​Laia va iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de el Dret Mercantil. El seu interès per la Propietat Intel·lectual i Industrial i les Noves Tecnologies el porta a realitzar un Màster d’especialització a ESADE que li ha permès donar un nou rumb a la seva carrera professional.
Després d’un any en un despatx de referència especialitzat en l’àmbit de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Laia s’incorpora a l’equip de Delvy amb l’objectiu de créixer
professionalment i aplicar els coneixements adquirits en un àmbit d’innovació.

ana-tevar
Ana Tévar IT&IP Lawyer
BIO

Ana Tévar

IT&IP Lawyer

Graduada en Dret i Ciència Política a la Universitat de Salamanca. Cursa el doble Màster d’accés a l’Advocacia amb l’Especialització en Dret Digital, noves tecnologies i emprenedoria a l’IE de Madrid. Ha treballat en altres despatxos i consultores internacionals prestant assessorament a startups, pymes i empreses multinacionals del sector IT, tant nacionals com estrangeres, en matèries relatives a la Protecció de dades, Dret digital, Propietat Intel·lectual, Comerç electrònic, Regulació del Joc, Màrqueting, Contractació Tecnològica, influencers, etc.

luis-maria-cabello
Luis Maria Cabello de los Cobos IT&IP Lawyer
BIO

Luis Maria Cabello de los Cobos

IT&IP Lawyer

Va començar el 2018 a desenvolupar la seva carrera professional com a advocat a l’àrea Mercantil enfocat a l’assessorament societari, M&A i contractació mercantil. Durant aquests anys ha assessorat tant fons d’inversió, empreses nacionals i grups internacionals, ampliant la seva experiència i orientació professional cap a l’assessoria d’empresa en matèria de Privadesa i Dret Digital.

Actualment desenvolupa la seva carrera professional a l’àrea de Propietat Intel·lectual, Industrial i Noves.

MARÍA-FERNANDEZ
Marina Fernández Litigation Lawyer
BIO

Marina Fernández

Litigation Lawyer

Graduada en dret i màster d’accés a l’advocacia per l’Universitat de Barcelona. Marina decideix iniciar la seva carrera professional en un petit despatx especialitzat en temes civils i bancaris i la seva inquietud i motivació per ampliar els seus coneixements la porten a cursar màsters en matèria de família i infància, successions i processal civil, dirigits per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Després d’adquirir experiència a jutjats i assessorament a clients, Marina s’incorpora a Delvy Law & Finance com advocada processalista, atreta pels valors de la firma i amb la finalitat d’aportar els seus coneixements adquirits. Es caracteritza per ser una persona intuïtiva, disciplinada i resolutiva, centrada a oferir seguretat jurídica que garanteixi el compliment de les normes obligatòries.

MIQUEL-REDON
Miquel Redon Litigation Lawyer
BIO

Miquel Redon

Litigation Lawyer

Graduat en Dret per la UB, Máster en Advocacia per la UAB i Máster en Sports Agent Executive Program a l’ISDE.
Després de diversos anys creixent en despatxos multidisciplinaris assessorant i especialitzant-se en procediments civils i mercantils, s’incorpora a Delvy Law & Finance motivat pel projecte de la firma i amb la intenció de desenvolupar la seva carrera professional i personal aportant rigorositat, serietat i innovació.
És una persona empática, organitzada i constant; aptituds que segueix construint en la tasca d’advocat, així com amb la seva parella i amb el lleure: l’esport i la naturalesa

Nuria
Núria Martínez Litigation Lawyer
BIO

Núria Martínez 

Litigation Lawyer

Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster d’Advocacia a la Universitat Oberta de Catalunya. Després d’haver obtingut experiència en un despatx de caràcter tradicional, s’incorpora com advocada procesal a Delvy Law & Finance, motivada per la magnitud de la firma i els valors amb els que es treballa, amb la finalitat de créixer personalment i desenvolupar la seva carrera professional.
És una persona compromesa i empàtica, per això dedica el seu temps lliure a les realitats en risc d’exclusió social, desenvolupant també els seus coneixements jurídics.

daniel-cortes
Daniel Cortés Litigation Lawyer
BIO

Daniel Cortés

Litigation Lawyer

Graduat en Dret i Màster d’Accés a l’Advocacia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Daniel inicia la seva carrera professional en un petit despatx especialitzat en Dret Concursal, assessorant empreses i persones físiques en problemes d’insolvència. El seu camí va continuar desenvolupant-se a l’àmbit Concursal, però aquesta vegada en una gran signatura i important despatx d’advocats pioner dedicat a la Llei de la Segona Oportunitat. Finalment, Daniel decideix canviar de rumb professional i s’incorpora a Delvy Law & Finance com a Advocat Processalista, atret pels valors de la firma i amb la finalitat d’aportar valor a l’equip amb els coneixements adquirits des del seu ingrés a la Facultat de Dret. És una persona dinàmica, activa i resolutiva; aptituds que segueix construint en la seva tasca com a advocat.

cristina-barja
Cristina Barja de Quiroga Litigation Lawyer
BIO

Cristina Barja de Quiroga

Litigation Lawyer

Llicenciada en Dret i Periodisme per la Universitat CEU San Pablo. Després de finalitzar els estudis, va preparar durant tres anys oposicions a la carrera judicial, aconseguint aprovar el primer examen. Ha continuat amb la formació acadèmica mitjançant l’assistència a diversos cursos i seminaris jurídics. La seva experiència forense se centra en l’assessoria jurídica i la representació processal en l’àmbit del Dret Penal i Dret Civil.

PABLO OGRE
Pablo Orge Litigation Lawyer
BIO

Pablo Orge

Litigation Lawyer

Graduat en Dret per la Universitat de Santiago de Compostel·la i Doctorand en Dret Concursal per la Universitat de Vigo. Habilitat per a l’exercici de l’advocacia, compta amb experiència concursal i
processal en els àmbits civil i mercantil, incorporant-se al nostre equip atret pels valors de la nostra firma i per l’assessorament a emprenedors i startups. Apassionat del Dret Concursal, el seu ampli
coneixement de la llei li ha permès assessorar tant empreses com particulars en situacions d’insolvència o pre-insolvència.

NATHALIA CESPEDES
Nathalia Céspedes Litigation Lawyer
BIO

Nathalia Céspedes

Litigation Lawyer

Graduada en Dret per la Universitat de Salamanca y màster en Dret empresarial per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment cursant el Máster d’Accés a l’Advocacia a la UOC. Ha treballat en despatxos procesalistes, especialitzant-se en l’àmbit de processal civil, desenvolupant-se en l’àmbit concursal a despatx especialitzat en la Lley de Segona Oportunitat i posteriorment, dos anys a departament jurídic bancari d’una multinacional. Es una persona compromesa, responsable y motivada per unir-se a Delvy, com un repte i amb ganes de créixer professionalment.

cristina-aguilar
Cristina Aguilar Immigration Manager
BIO

Cristina Aguilar

Immigration Manager

Cristina Aguilar és advocada especialitzada en estrangeria amb una dilatada experiència en l’assessorament a empreses i emprenedors, així com en la tramitació de diferents autoritzacions de residència i / o treball. Una de les seves passions és l’aprenentatge d’idiomes, la qual cosa li facilita l’acompliment de la seva especialitat legal en l’àmbit internacional.

EDGAR-ZARAGOZA
Edgar Zaragoza Associate Financial Consultant
BIO

Edgar Zaragoza

Associate Financial Consultant

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Després de dedicar-se a l’auditoria durant quatre anys (un any de pràctiques en una firma de prestigi i tres anys en una firma mitjana) s’incorpora a l’equip de Delvy Finance amb ganes de seguir formant-se i aportar els seus coneixements al món de les finances.  

GUILLEM-BALSELLS
Guillem Balsells Associate Financial Consultant
BIO

Guillem Balsells

Finance Intern

sara-gimenez
Sara Giménez Accountant & TAX
BIO

Sara Giménez

Accountant & TAX

Titulada en Tècnic Superior en Administració i Finances. Vaig començar a treballar en un despatx d’advocats en el departament de comptabilitat, on vaig començar a familiaritzar-me amb les empreses, amb el registre de factures, amb els impostos i el tracte al client.
Una vegada finalitzada aquesta etapa, vaig continuar en el departament de comptabilitat d’una administració de finques, on portava la comptabilitat a les comunitats de veïns i gestionava a les persones físiques els seus lloguers, vaig adquirir més tracte directe amb el client. El meu últim treball en un despatx d’advocats dedicats al món de l’assessoria i fiscalitat, aquí he treballat en el departament de comptabilitat, on he adquirit coneixements d’empreses dedicades a la promoció immobiliària, rehabilitació o reformes d’edificis.
La meva incorporació en Delvy fa un gir a la meva carrera professional i em farà conèixer noves empreses, com ho són les startups, la qual cosa és per a mi tot un repte, ja que m’agrada moltíssim aprendre nous àmbits on desenvolupar-me professionalment.

gabriela-contreras
Gabriela Contreras Accountant & TAX Technician
BIO

Gabriela Contreras

Accountant & TAX Technician

Titulada com a Tècnic Superior d’ Administració i Finances, i llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d’ haver estat treballant en diverses àrees, i com a administrativa en un centre mèdic durant tres anys. He decidit donar un gir a la meva carrera professional i així poder desenvolupar-me en àmbit de l’assessoria fiscal i comptable. Sóc una persona responsable, proactiva i amb moltes ganes d’adquirir coneixements i anar millorant cada dia.

MONICA-PORRAL
Mónica Porral Accountant & TAX
BIO

Mónica Porral

Accountant & TAX

Màster en Tècniques Tributaries y Assessoria Fiscal, amb més de 20 anys d’experiència en el sector.
Durant la seva carrera professional, ha format part d’assessories i despatxos d’advocats molt professionals, assessorant comptable i fiscalment als seus clients de sectors diferenciadors.

Va decidir incorporar-se a Delvy pel nostre equip jove i professional que ajuda a les start-up a créixer en aquest món tan competitiu.

Fora de la feina, l’entusiasma compartir el seu temps lliure amb la família i amics.

És una persona extravertida, resolutiva y fidel als seus principis ètics i morals. Una persona en qui poder confiar.

AITOR-MARTÍNEZ
Aitor Martínez Accountant & TAX Technician
BIO

Aitor Martínez 

Accountant & TAX Technician

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de la Rioja, Aitor disposa d’experiència tant en l’àmbit d’empresa com a client final, formant part del departament administratiu comptable de la mateixa, com al món de l’assessoria empresarial, desenvolupant el lloc d’assessor comptable i fiscal. S’uneix a l’equip de Delvy Tax amb l’objectiu de continuar formant-se, i d’aportar tot el seu coneixement i experiència per ajudar els clients al seu dia a dia de la manera més eficient i eficaç. És un apassionat de la música, de l’esport i de la gastronomia.

Silvia
Silvia Gonzalez TAX
BIO

Silvia Gonzalez

TAX

borja-combas
Borja Combas Accountant & TAX Technician
BIO

Borja Combas

Accountant Intern

Borja, recent llicenciat en Economia a la Universitat de Barcelona, s’ha incorporat a Delvy, en forma de pràctiques, per poder millorar les seves habilitats i aplicar els seus coneixements adquirits, amb el desig d’aprendre, fer front a nous reptes i poder créixer en la seva desenvolupament professional.

estefanía-lópez
Estefanía López Labour Technician
BIO

Estefanía López

Labour Technician

Graduada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona, ​​amb Màster en Assessoria Jurídic Laboral, cursat a la mateixa. Disposa d’una àmplia experiència com a Assessora Laboral en diferents sectors i està especialitzada en el dret d’Estrangeria. És una persona apassionada del voluntariat, ha participat en diversos projectes donant assessorament en la recerca de feina i l’elaboració de plans d’empreses a persones estrangeres i dones majors de 45 anys.

EVA CHAMIZO
Eva Chamizo Labour Technician
BIO

Eva Chamizo

Labour Technician

Graduada en Relacions Laborals i Dret, es va adobar gestionant els departaments laborals de diverses consultories fins a saltar a la banca, allà va engrossir la seva formació i carrera professional. Ara està encantada de tornar a l’assessorament laboral per al sector de les startups. És una persona tenaç, defensora dels serveis d’alta qualitat, proactiva, creativa i en aprenentatge continu.

SERGI-CECILIANO
Sergi Ceciliano Labour Technician
BIO

Sergi Ceciliano

Labour Technician

Acabat de graduar en Relacions laborals en la Universitat Pompeu Fabra, he realitzat les meves practiques en Delvy amb l’objectiu de desenvolupar-me professionalment i adquirir coneixements i experiència en l’àmbit laboral i de les startups i empreses tecnològiques en particular. En l’aspecte personal soc una persona responsable, amb capacitat de treballar en equip i amb moltes ganes de continuar aprenent.

ENRIQUE PARAMIO
Enrique Paramio Tax Lawyer
BIO

Enrique Paramio

Tax Lawyer

Graduat en Dret i Doble Màster d’Accés a la amb especialització en Assessorament i Gestió Tributària a ESADE. Ha desenvolupat la seva carrera professional a diferents despatxos d’advocats realitzant assessorament fiscal corporatiu i a persones Esiques, tant à l’àmbit nacional com internacional. S’incorpora a Delvy per tal d’aportar els seus coneixements d’assessorament tributari al Departament Fiscal.

IOANNA-SISMANIDOU
Ioanna Sismanidou FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Ioanna Sismanidou

Finance and BPO consultant

Comptabilitat i Finances i MBA per la Universitat Internacional de Grècia amb experiència en el sector financer tant en empreses nacionals com internacionals. Ioanna ha treballat 2 anys com a oficial de tresoreria amb especialitat en gestió de divises, així com al departament de comptabilitat d’un operador turístic britànic. Entusiasta i amb ganes de ser assignada a projectes inspiradors i desafiants i afegir-hi el màxim valor possible amb devoció i confiança.
L’objectiu de la incorporació a l’equip dinàmic de Delvy és el desenvolupament de la seva carrera professional i la comprensió profunda del món dels negocis.

SHIRLEY-LIU-WAH-YAN
Shirley Liu Wah Yan FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Shirley Liu Wah Yan

FINANCE AND BPO CONSULTANT

Shirley és llicenciada en empresarials (Comptabilitat) i va obtenir el seu CPA. Amb 15 anys d’experiència en comptabilitat, auditoria i planificació fiscal per a clients locals i estrangers. Ha desenvolupat la seva carrera com a auditora i s’ha convertit en comptable sènior (Audit & Account)

brian-alan-scotti
Brian Alan Scotti Finance & BPO Consultant
BIO

Brian Alan Scotti

Finance & BPO Consultant

Brian està graduat en Contador Públic i Administració d’Empreses al Instituto Universitario Aeronáutico de Córdoba, Argentina a l’any 2013. Compta amb més de 9 años d’experiència en diferents arees com Comptabilitat, Administració i impostos internacionals en grans companyies nacionals i multinacionals, com Ernst & Young, Four Seasons y Majorel SP Solutions, entre altres.

Amb una personalitat entusiasta i dinàmica que l’ha portat a buscar nous projectes que li permeten continuar creixent professionalment.

MARIETA-DE-LA-CRUZ
Marieta de la Cruz ACCOUNTANT ARTIST
BIO

Marieta de la Cruz

Accountant Artist

Marieta és CPA i ha obtingut el títol de BS Accountancy a la Universitat de Saint Louis Tug., Filipines. Les empreses amb les quals ha treballat són clients de les grans 4 empreses d’auditoria dedicades al transport marítim, la fabricació, la venda al detall, la construcció, la franquícia alimentària, les diversions, la propietat immobiliària i els serveis generals, amb estàndards d’informació que combinen les normes internacionals d’informació del finançament (IFRS), i US GAAP. Professionalment va guanyar els seus 18 anys d’experiència en comptabilitat, finances, fiscalitat, pressupost, auditoria i processos empresarials en 10.000 indústries diversificados i de primer ordre a les Filipines i es va convertir en gerent principal de comptabilitat abans d’incorporar-se a Delvy. Va creure que treballar a Delvy és una gran oportunitat per abraçar-se mentre inicia el seu coneixement amb les pràctiques comercials multiculturals i diversificades de la creació Europea.

SOFIA-GRASSI
Sofia Grassi Accountant & TAX Technician
BIO

Sofia Grassi

Accountant & TAX Technician

Desprès d’haver finalitzat la seva doble titulació de grau de Administración de Empresas y Contador Públic a la Universidad de San Andrés, Sofia va iniciar la seva carrera professional com comptable en una de les firmas més importants a nivell mundial en el sector de la consultoria i auditoria. La seva passió per els idiomes li va permetre donar un nou rumb a la seva carrera professional. S’incorpora a Delvy amb l’objectiu de crèixer professionalment i adquirir experiència en el món de les finances.

ALINA-SAVELA
Alina Savela FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Alina Savela

Finance and BPO consultant

Llicenciada en Finances i Administració d’Empreses. Té un Màster en Gestió de projectes. A més, actualment està fent un postgrau de Business Analytics. Posseeix alta experiència en empreses multinacionals en diferents sectors. Al llarg dels últims anys va formar part dels equips de Fira Barcelona i Grup Carles Abellan, portant a terme diferents projectes i gestionat la part operativa. Adquireix amplis coneixements en PMBOK, Agile, i Intel·ligència de negoci.

sumiran-adhikari
Sumiran Adhikari FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Sumiran Adhikari

BPO consultant

Sumiran va decidir marxar el seu país (Nepal) als 18 anys en recerca de nous projectes i formació professional. Durant aquesta època, va obtenir un diploma i una llicenciatura en Gestió Hostalera Internacional a Irlanda, i un Màster en Gestió Financera i Gestió de Projectes a Espanya. Té més de 4 anys d’experiència en Administració a Irlanda i 2 anys d’experiència com Analista Financera i Especialista en Comptes per Cobrar a Espanya. Actualmente trabaja como Gestora de Proyectos en Delvy BPO y su objetivo es progresar profesionalmente en el futuro.

DÈLIA_GIBERT
Dèlia Gibert HR Manager
BIO

Dèlia Gibert

HR Manager

Graduada en Psigologia per la Universitat Ramon Llull, la Dèlia s’uneix a Delvy per liderar el departament de Recursos Humans. Després de treballar com a consultora de recursos humans en companyies multinacionals va estar treballant a Salut, a l’administració pública, a la gerència de Persones i Talent.
Ha desenvolupat la seva experiència en les àrees de selecció, desenvolupament i formació. S’incorpora a Delvy atreta per ser una empresa innovadora que aposta per les persones i el talent.

javier-pérez
Javier Pérez Accountant & TAX Technician
BIO

Javier Pérez

Accountant & TAX Technician

Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat del País Basc. Aporta més de 30 anys d’experiència professional en departaments d’administració, finances, comptabilitat i control de gestió. Amb l’experiència adquirida en empreses multinacionals, pimes i startups, considera que aporta formació contínua, constància, treball en equip, adaptació a l’canvi, dedicació a el client intern i sentit comú.Qualitats que considera claus per a l’èxit en un projecte professional.

andrea-klobus
Andrea Klobus Office Manager
BIO

Andrea Klobus

Office Manager

Andrea és tècnica en administració d’empreses i posseeix a més formació aeronàutica, una combinació una mica inusual que li ha permès enriquir la seva trajectòria laboral podent així abastar diferents àrees i mercats. Compta amb una àmplia experiència a nivell internacional com Office Manager. Els seus múltiples interessos comprenen una varietat de matisos que van més enllà de les seves àrees d’estudi, sent una apassionada del voluntariat, la història i l’antropologia entre tants altres.

nazarena-ardusso
Nazarena Ardusso Office Management Assistant
BIO

Nazarena Ardusso

Office Management Assistant

Graduada com a professora d’anglès, Nazarena s’ha desenvolupat professionalment en diversos àmbits internacionals treballant a Argentina, Estats Units, Itàlia i Espanya. La seva formació ha fomentat les seves dotes d’organització, creativitat i lideratge, i li ha proporcionat les eines necessàries per desenvolupar-se amb facilitat a l’àrea de les relacions interpersonals. S’uneix a Delvy amb la intenció d’oferir un servei d’excel·lència i qualitat tant a l’equip intern com a clients i col·laboradores.

catalina-iribarren
Catalina Iribarren Recepcionista
BIO

Catalina Iribarren

Recepcionista

Les experiències prèvies de Catalina en atenció al client li han donat les eines interpersonals i d’organització necessàries per gestionar eficientment les responsabilitats a càrrec seu. L’amabilitat i el professionalisme que la caracteritzen li permeten brindar el servei de qualitat requerit pel lloc. S’uneix a Delvy entusiasmada, amb ganes de treballar en equip i aprendre dels companys.

NIL VIVo
Nil Vivó Tax Technician
BIO

Nil Vivó

Tax Technician

Recentment graduat en Tècnic Superior en Administració i Finances. Amb experiència prèvia al departament de comptabilitat d’una altra empresa mitjançant pràctiques, s’incorpora a Delvy com a auxiliar comptable per ampliar la seva experiència en aquest sector. És organitzat, metòdic i amb ganes d’aprendre.

jordi-canals
Jordi Canals Accountant & TAX department
BIO

Mario Queralt

Accountant & TAX Intern

Actualment cursant Economia a la universitat Pompeu Fabra i amb la intenció de fer un màster per especialitzar-me en assessoria fiscal i comptable, entro a Delvy amb moltes ganes d’aprendre, desenvolupar-me com a professional i de introduir-me en un món tan interessant com el de les startups i empreses tecnològiques. M’agrada enfrontar-me a reptes i aquest és un molt apassionant.

georgina-pons
Georgina Pons Corporate / M&A department
BIO

Georgina Pons

Corporate / M&A Intern

Estudiant a quart grau de Dret a la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona, la Georgina ha començat a realitzar les pràctiques a Delvy per conèixer el sector des de dins i començar a especialitzar-se en dret mercantil. És una persona responsable i amb ganes d’aprendre i posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació.

marina-gonzalez
Marina González Corporate / M&A department
BIO

Marina González

Corporate / M&A Intern

Estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra, amb menció d’especialitat en relacions internacionals i dret de l’empresa; la Marina s’incorpora a l’equip de Delvy Law&Fiinances per realitzar les pràctiques del grau. La seva intenció és aprendre, formar-se i guanyar experiencia en el món del dret mercantil des d’un entorn que és jove , dinàmic i ple d’oportunitats.

Marina
Marina Campàs Corporate / M&A Department
BIO

Marina Campàs

Corporate / M&A Department

Estudiant del Màster d’Accés a l’advocacia a la UPF Barcelona School of Management i del grau d’ADE a la UOC. Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. La Marina és una persona activa i treballadora. S’uneix a Delvy per realitzar les seves pràctiques de màster. amb moltes ganes d’aprendre i adquirir experiència professional en l’àmbit del Dret Mercantil.

Ignacio
Ignacio Tirado Corporate / M&A department
BIO

Ignacio Tirado

Corporate / M&A Department

Graduat en Dret i Criminologia per la UOC i la Universitat de Barcelona, respectivament. Actualment és estudiant del Màster en Accés a l’Advocacia juntament amb l’especialització en dret internacional dels negocis a ESADE. Ignacio ha decidit incorporar-se a Delvy amb l’objectiu d’adquirir experiència en l’àmbit del Dret Mercantil.

Oriol
Oriol Codina Litigation Department
BIO

Oriol Codina

Litigation Department

Graduat en dret per la Universitat Pompeu Fabra, l’Oriol s’ha incorporat al departament de Litigació per posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg dels últims anys, mentre cursa el Màster d’Accés a l’Advocacia per la UPF-BSM. És una persona responsable i resolutiva, amb gran motivació i moltes ganes d’aprendre.

Pau
Pau Gallofré Finance Department
BIO

Pau Gallofré

Finance Department

Estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra, actualment cursant 4t curs. El Pau s’incorpora a Delvy per realitzar les pràctiques de grau, aprofitant així la oportunitat de conèixer el sector de les startups i formar-se al costat d’un equip magnífic. Amb moltes ganes d’entrar al món laboral, el Pau està preparat per seguir aprenent molt i aplicar aquells coneixements que ha adquirit durant la seva formació.

Marta-Ramos
Marta Ramos Labour Department
BIO

Marta Ramos

Labour Department

Cursant el quart any de Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra, començo les practiques a Delvy amb molt il·lusió i sobre tot amb ganes d’aprendre, créixer en un àmbit més professional i posar en pràctica els coneixements adquirits aquests darrers anys amb la meva formació. Compromesa, dinàmica, amb capacitat de treballar en equip, responsable i entusiasmada.

max-lopez
Max López Finance Department
BIO

Max López

Finance Department

Estudiant de Management of Business and Technology actualment cursant 4t curs. Max s’incorpora com a becari a Delvy per ajudar al departament de finance i formar-se dins de l’ecosistema startup. És una persona ambiciosa, amb molt d’interès al sector, i una gran motivació davant dels objectius i reptes que se li proposin. Max té com a objectiu incorporar-se al món laboral de la millor manera possible.

nuria-gomez
Núria Gómez IT&IP Department
BIO

Núria Gómez

IT&IP Department

Graduada en Global Studies, especialitzada en Global Governance, per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment, estudiant de Dret, també per la Universitat Pompeu Fabra. Estic interessada en el dret internacional i mercantil, i començo les practiques amb ganes d’obtenir experiència en aquest sector.

jorge-m
Jorge Moñino Corporate Department
BIO

Jorge Moñino

Corporate Department

Graduat en Dret pel Centre d’Estudis Cardenal Cisneros (centre adscrit a la Universitat Complutense de Madrid), s’ha incorporat al departament de mercantil per posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg dels darrers anys. Ha cursat el màster d’accés a l’advocacia i la pràctica jurídica empresarial. És una persona responsable, resolutiva i orientada al resultat, amb gran motivació i moltes ganes d’aprendre.

KARLA ANTON
Karla Anton TAX Department
BIO

Karla Anton

TAX Department

Karla és graduada de la carrera d’Enginyeria Financera per l’Ins3tuto Tecnológico y de
Estudios Superiores de Occidente a Mèxic, actualment cursa el Màster Universitari en
Direcció Financera i Comptable a la UPF Barcelona School of Mangement. Es incorpora a Delvy  motivada per endinsar-se al món de les startups i aplicar els
coneixements que ha adquirit a la seva carrera professional.

DANIEL MONTESINOS
Daniel Montesinos Corporate Department
BIO

Daniel Montesinos

Corporate Department

Graduat en Dret amb esment en Dret Empresarial en la Universitat de Barcelona i actualment finalitzant el Màster d’Accés a l’Advocacia per la UOC. Resilient, proactiu, responsable i professional. Per la meva afició pel món del business i el dret mercantil/societari, sempre he sabut que el meu camí passava per especialitzar-me com a advocat especialista en Corporate i M&A. Entro a Delvy amb l’objectiu principal d’aprendre i desenvolupar-me com a professional, tot aportant la meva inmensa ambició i la frescor que porto dins.

MARC PERIZ
Marc Périz Corporate Department
BIO

Marc Périz

Corporate Department

Graduat en Dret, actualment cursant el Màster d’Accés a l’Advocacia a la UPF-BSM. El Marc s’incorpora a Delvy per a realitzar les seves pràctiques de Màster i adquirir experiència en l’àmbit del Dret Mercantil. És una persona proactiva, organitzada i molt motivada per aconseguir qualsevol objectiu o repte que se li presenti.

JAVIER MONTESINO
Javier Montesino Finance Department
BIO

Javier Montesino

Finance Department

Després de graduar-me com a jurista per la Universitat de Granada, vaig redirigir la meva carrera cap a l’apassionant món de les finances a través d’un Màster en Direcció Financera. Ara estic gaudint de l'oportunitat de fer els meus primers passos com Finance Intern a Delvy, cosa que significa la meva incursió en l’àmbit financer a nivell professional. Guiat per l’ambició i la disciplina, el meu objectiu és adquirir una àmplia base de coneixements que serveixin de base per construir una trajectòria professional sòlida.

MARTA REVENTOS
Marta Raventós TAX Department
BIO

Marta Raventós

TAX Department

Estudiant de quart de Ciències Empresarials- Management a la Universitat Pompeu Fabra, entro a Delvy amb molta il·lusió i ganes d’aprendre. Realitzant unes pràctiques al departament de Tax espero créixer laboralment i formar-me en assessoria comptable i fiscal dins del món de les startups. Responsable i compromesa amb ganes d’afrontar aquest repte!

Jorge Moñino Corporate Department
Jorge Moñino Corporate Department