Delvy Law & Finance és un despatx jove especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer de startups tecnològiques i negocis disruptius. La firma va néixer el 2012, al districte tecnològic del [email protected] de Barcelona, epicentre del món startup i emprenedor. Des del 2014, a causa de la demanda de serveis i la consolidació d’un potent ecosistema emprenedor, el despatx va decidir obrir també una oficina al centre de Madrid. Des del març del 2016 la seva seu de Barcelona s’ubica al Passeig de Gràcia, 50.

Delvy dóna suport a la iniciativa emprenedora des de la seva fase inicial (seed), en el dia a dia de les empreses i fins a la seva consolidació (growth). El nostre equip pluridisciplinar ofereix un tracte personalitzat, flexible i àgil. Acompanyem les empreses en el seu creixement i ens integrem en el seu equip.

L’Equip de Delvy Law & Finance

Pablo Mancía
Pablo Mancía Co-fundador
Delvy Law & Finance
BIO

Pablo Mancía

Co-fundador
Delvy Law & Finance

Especialista en Dret Mercantil i Noves Tecnologies i amb vocació emprenedora, Pablo és un professional en constant aprenentatge i un apassionat del món dels negocis a Internet i del ecosistema emprenedor. Després d'una intensa experiència en l'assessorament a empreses en un despatx de Barcelona, ara és soci cofundador de Delvy Law & Finance. Sempre està interessat en conèixer nous projectes que aportin valor i trenquin amb allò establert. El seu objectiu és ajudar l'emprenedor a portar a la realitat aquests projectes.

Josep Navajo
Josep Navajo Co-fundador
Delvy Law & Finance
BIO

Josep Navajo

Co-fundador
Delvy Law & Finance

Després de treballar diversos anys assessorant a empreses en un despatx d'advocats de la ciutat de Barcelona decideix redefinir el concepte de "despatx d'advocats" i crea, juntament amb Pablo, Delvy Law & Finance. Josep és un emprenedor convertit a advocat i amant del món dels negocis i del dia a dia de les empreses. La seva especialització rau en l'assessorament mercantil i societari a empreses de base tecnològica. Li caracteritza la seva proximitat amb els emprenedors i el seu coneixement de les necessitats específiques d'aquest sector.

Simón Pérez
Simón Pérez CFO
BIO

Simón Pérez

CFO

Especialista en finances corporatives, pensament estratègic, negociació i gestió i el lideratge d’equips. Simón creu que el secret per convertir-se en el millor partner de startups és l’equilibri perfecte entre una sòlida formació financera i mantenir intacta la capacitat d’entusiasmar-se amb nous projectes i idees. Al llarg de la seva carrera ha contribuït al naixement i desenvolupament de multitud de projectes emprenedors, però també al reposicionament i a la consolidació de companyies ja establertes com a CFO, ‘business development’ i CEO.

Aina Rabell
Aina Rabell ADVOCADA
Especialista IP/IT
BIO

Aina Rabell

Advocada
Especialista IP/IT

Aina ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada en una empresa multinacional del sector cosmètic, així com en una firma internacional d'advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l'assessorament i defensa de drets de propietat industrial i intel·lectual, competència deslleial i dret de la publicitat, tant a nivell administratiu com judicial, tant d'empreses espanyoles com internacionals, pertanyents especialment als sectors de la moda, alimentació i farmacèutic. Així mateix, ha assessorat i representat a empreses multinacionals del món de la moda en assumptes de pirateria i falsificació. També ha participat com a ponent en diversos centres de formació i d'assessorament a start-ups.

Ainhoa Garcia
Ainhoa García Advocada Processalista
BIO

Ainhoa García

Advocada
Processalista

Amb dilatada experiència processal en l'àmbit civil i mercantil i després de fer carrera en despatxos de caràcter tradicional, s'incorpora al nostre equip atreta per la nostra filosofia i la dels nostres clients. Summament intuïtiva, rigorosa i amb visió crítica, el seu ampli coneixement de la llei i del procés judicial li permeten assessorar de forma objectiva, fonamentada i professional als nostres clients davant de situacions de caràcter litigiós, fent anàlisi dels diferents escenaris, i traslladant-los de forma planera i senzilla.

fernando-2_LR
Fernando Jiménez Advocat Especialista IP/IT/Corporatiu
BIO

Fernando Jiménez

Advocat
Especialista IP/IT/Corporate

Especialitzat en Dret Mercantil i Propietat Intel·lectual, Fernando és el rodamón de Delvy. Llicenciat en Dret per la Universidad de Castilla-La Mancha, d’on prové, la seva trajectòria acadèmica i professional ha passat per tot el globus. Itàlia, Regne Unit o Estats Units han estat alguns dels països en què Fernando ha viscut. En aquest últim, va passar per la Columbia University a New York i la University of Southern California a Los Angeles. Durant la seva carrera professional ha treballat a grans bufets tradicionals, la majoria de caràcter internacional.

Arnau Vilà
Arnau Vilá Advocat Corporatiu
BIO

Arnau Vilá

Corporate Lawyer
Especialitzat en Dret Mercantil i Societari, i sense desvincular-se de la resta de branques del Dret que engloben la gestió diària de qualsevol negoci (laboral, fiscal, administratiu, civil i processal), Arnau s’incorpora a Delvy entusiasmat per la seva filosofia i buscant apartar-se del tradicionalisme que caracteritza a la majoria de despatxos d’advocats en els que ha adquirit la seva experiència professional fins a la data.

anna_LR-2
Anna Canals Departament Legal
BIO

Anna Canals

Law Departament

És una persona proactiva, responsable, constant, dinàmica, ordenada i amb ganes d'aportar els coneixements adquirits. Acabant el Grau en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, s'uneix a Delvy Law & Finance per aportar i assimilar experiència en el món de les startups.

Helena Checa
Helena Checa Advocada Corporativa
BIO

Helena Checa

Corporate Lawyer

Graduada en Derecho y Máster en Abogacía por ESADE y Máster en International and Business Law por la Universidad Luigi Bocconi. Helena ha desarrollado su carrera profesional como abogada mercantilista entre un importante despacho de abogados de Barcelona y una plataforma de crowdequity internacional. Ha concentrado su practica en el asesoramiento de empresas tanto nacionales como internacionales pertenecientes especialmente al sector financiero, tecnológico y retail. Asimismo, ha participado como ponente en escuelas de negocio y centros de soporte al emprendedor.

Verena Santos
Verena Santos Advocada Processalista
BIO

Verena Santos

Abogada Procesalista

Habiendo trabajado en distintos despachos multidisciplinares dispone de una amplia experiencia laboral en el sector de la abogacía con conocimientos prácticos de todas las ramas del derecho, que le permiten disponer de los medios para asesorar de forma razonada a nuestros clientes en la tramitación de un procedimiento judicial. Amante de la estrategia jurídica, se incorpora a Delvy Law&Finance, en el departamento procesal, entusiasmada para aportar y adquirir experiencia ante las situaciones de carácter litigioso.

Montse Alcalá
Montse Alcalá Responsable Departament Comptable
BIO

Montse Alcalá

Responsable Departament Comptable

Montse és diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. A més, ha complementat la seva formació amb cursos especialitzats en comptabilitat. És una persona seriosa, responsable, minuciosa i amb inquietuds sobre tot l'àmbit comptable i fiscal. Després de diversos anys treballant en assessoria d'empreses tradicionals en el departament comptable, s'incorpora a la plantilla de Delvy Law & Finance per endinsar-se en l'apassionant món de les startups.

Cristina Chamizo
Cristina Chamizo Responsable Departament Laboral
BIO

Cristina Chamizo

Responsable Departament Laboral

Destaca la seva àmplia experiència en l'administració de personal d'empreses nacionals i internacionals, així com la seva gestió del departament laboral de diferents consultories especialitzades en l'assessorament a startups. S'ha especialitzat en les Relacions Laborals, Prevenció de Riscos Laborals i la Gestió i Direcció de Recursos Humans. És molt treballadora, responsable, proactiva i amb alta orientació a l'aprenentatge continu.

Toni López
Toni López Analista Financer
BIO

Toni López

Analista Financer

Graduat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en Mercats Financers per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència en el sector financer i consultoria financera en I+D+I. És un apassionat de l'anàlisi d'empresa i valorització d'actius, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Considera que qualsevol model de negoci pot ser més eficient i eficaç, només cal formació, temps i motivació per aconseguir-ho.

Javier Perez_LR
Javier Pérez departament comptable
BIO

Javier Pérez

Cinta Martínez
Cinta Martínez Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Cinta Martínez

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Cinta té formació en Administració i Finances i una dilatada experiència professional en l'àmbit de l'assessoria fiscal i comptable treballant amb tot tipus d'empreses. Dues de les seves passions són la comptabilitat i la tecnologia. Actualment està bolcada en l'aventura d'assessorar startups.

Laura García
Laura García Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Laura García

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Després d'adquirir experiència com a comptable en empreses tradicionals, decideix donar un gir al seu perfil professional i orientar-se a startups i empreses amb models disruptius. És ordenada, agradable, molt aplicada i detallista. Els resultats són impecables.

Tatiana Pacho
Tatiana Pacho Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Tatiana Pacho

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Xènia Poyano
Xènia Poyano Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Xenia Poyano

Departament Fiscal i Comptable

Es una persona curiosa y a la que le gusta estar en constante aprendizaje. Finalizando el grado en Ciencias Empresariales & Management en la Universidad Pompeu Fabra y habiendo cursado parte de su último año de carrera en Aston Business School, Xènia pasa a formar parte de Delvy Law & Finance con los objetivos de poner en práctica los conocimientos que ha ido obteniendo durante su formación profesional y de coger experiencia tanto en el mundo fiscal como contable.

Andrea Klobus
Andrea Klobus Office Manager
BIO

Andrea Klobus

Office Manager

Andrea és tècnica en administració d'empreses i posseeix a més formació aeronàutica, una combinació una mica inusual que li ha permès enriquir la seva trajectòria laboral podent així abastar diferents àrees i mercats. Compta amb una àmplia experiència a nivell internacional com Office Manager. Els seus múltiples interessos comprenen una varietat de matisos que van més enllà de les seves àrees d'estudi, sent una apassionada del voluntariat, la història i l'antropologia entre tants altres.

Isabel Zapata
Isabel Zapata Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Isabel Zapata

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Econòmiques, Isabel ha estat més de 13 anys en una assessoria tradicional abans d'incorporar-se a l'equip de Delvy Law & Finance.

Ivan Ortega
Ivan Ortega Tècnic Departament Laboral
BIO

Ivan Ortega

Tècnic Departament Laboral

Jonathan Rueda
Jonathan Rueda Tècnic Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Jonathan Rueda

Tècnic Departament Fiscal i Comptable

Jonathan té formació en Administració i Finances. El seu pas per diverses assessories durant els últims anys li ha permès adquirir experiència i coneixements tant en l'àmbit comptable i fiscal com en orientació al client. Amb la seva incorporació a la plantilla de Delvy Law & Finance, dóna un gir a la seva trajectòria professional per embarcar-se en el món de les startups tecnològiques.

Jordi Cuberes_LR
Jordi Cuberes FINANCIAL CONSULTANT AND CFO
BIO

Jordi Cuberes

judit
Judit Sánchez Departamento contable y fiscal
BIO

Judit Sánchez

Habiendo finalizado el grado en Economía y cursando el máster en Derecho Empresarial, ambos por la Universidad Autónoma de Barcelona, Judit se incorpora al equipo de Delvy Law & Finance, con el objetivo de aplicar los conocimientos adquiridos durante su formación académica y con muchas ganas de adquirir experiencia profesional relativa al ámbito fiscal y contable. 

Preet Singh_LR
Preet Singh FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Preet Singh

Finance and BPO consultant

Després de finalitzar el grau en Economia a la Universitat de Barcelona i havent cursat part del seu últim any de carrera a la Adam Smith School of Business and Finance (University of Glasgow), Preet decideix realitzar un Màster en Finances al Trinity College Dublin amb l'objectiu d'ampliar els seus coneixements sobre el món de les finances corporatives. Després de graduar-se, passa a formar part de Delvy Law & Finance amb els objectius de: posar en pràctica els coneixements que ha anat obtenint durant la seva formació i l'objectiu d'agafar experiència en el món de les finances.

 

Mireia-Senabre_LR
Mireia Senabre Abogada procesalista
BIO

Mireia Senabre

Abogada procesalista

Graduada en Dret, amb un Màster en Advocacia per la Universitat de Barcelona i un Màster en Dret dels Negocis per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Mireia ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada procesalista en l'àmbit civil i mercantil en diversos despatxos multidisciplinaris i s'incorpora a Delvy Law & Finance motivada per la nostra filosofia. La seva capacitat analítica i de resolució de problemes així com el seu fort compromís amb els clients són trets que defineixen la seva professionalitat.

Gemma Brulles_LR-2
Gemma Brulles BUSINESS DEVELOPER
BIO

Gemma Brulles

Business Developer

Després d'una llarga experiència en projectes d'internacionalització d'empreses i en particular, en el mercat asiàtic, Gemma està especialitzada en Desenvolupament de Negoci per expandir i millorar el posicionament de Delvy.

Defineix les diferents estratègies per atreure nous projectes per a cada equip del despatx i en concret, el "Corporate Venturing".

Promociona i visibilitza el despatx en l'entorn empresarial i entorns d'innovació. Apassionada en donar suport a joves emprenedors, conèixer els seus projectes i fomentar el networking.

 

Gerard Lopez_LR
Gerard López Tècnic departament Laboral
BIO

Gerard López

Tècnic departament laboral

Després de graduar-se en Relacions Laborals a la UAB i treballar durant uns anys en un reconegut despatx de la seva ciutat natal, Gerard ha volgut fer el salt, establint com a objectiu principal desenvolupar els seus coneixements ja adquirits acompanyant i assessorant a multitud de startups i empreses en desenvolupament en l'àmbit laboral. És una persona atenta, proactiva i amb ganes de seguir aprenent i millorar constantment.