L’Equip de Delvy

Delvy  és un despatx jove especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer de startups tecnològiques i negocis disruptius. La firma va néixer el 2012, al districte tecnològic del 22@ de Barcelona, epicentre del món startup i emprenedor. Des del 2014, a causa de la demanda de serveis i la consolidació d’un potent ecosistema emprenedor, el despatx va decidir obrir també una oficina al centre de Madrid. Des del març del 2016 la seva seu de Barcelona s’ubica al Passeig de Gràcia, 50.

Delvy dóna suport a la iniciativa emprenedora des de la seva fase inicial (seed), en el dia a dia de les empreses i fins a la seva consolidació (growth). El nostre equip pluridisciplinar ofereix un tracte personalitzat, flexible i àgil. Acompanyem les empreses en el seu creixement i ens integrem en el seu equip.

PLABLO-MANCIA
Pablo Mancía Co-founder & Partner
BIO

Pablo Mancía

Co-founder & Partner

Especialista en Dret Mercantil i Noves Tecnologies i amb vocació emprenedora, Pablo és un professional en constant aprenentatge i un apassionat del món dels negocis a Internet i del ecosistema emprenedor. Després d’una intensa experiència en l’assessorament a empreses en un despatx de Barcelona, ara és soci cofundador de Delvy Law & Finance. Sempre està interessat en conèixer nous projectes que aportin valor i trenquin amb allò establert. El seu objectiu és ajudar l’emprenedor a portar a la realitat aquests projectes.

JOSEP-NAVAJO
Josep Navajo Co-founder & Partner
BIO

Josep Navajo

Co-founder & Partner

Després de treballar diversos anys assessorant a empreses en un despatx d’advocats de la ciutat de Barcelona decideix redefinir el concepte de “despatx d’advocats” i crea, juntament amb Pablo, Delvy Law & Finance. Josep és un emprenedor convertit a advocat i amant del món dels negocis i del dia a dia de les empreses. La seva especialització rau en l’assessorament mercantil i societari a empreses de base tecnològica. Li caracteritza la seva proximitat amb els emprenedors i el seu coneixement de les necessitats específiques d’aquest sector.

AINOHA-GARCÍA
Ainhoa García Litigation Partner
BIO

Ainhoa García

Litigation Partner

Amb dilatada experiència processal en l’àmbit civil i mercantil i després de fer carrera en despatxos de caràcter tradicional, s’incorpora al nostre equip atreta per la nostra filosofia i la dels nostres clients. Summament intuïtiva, rigorosa i amb visió crítica, el seu ampli coneixement de la llei i del procés judicial li permeten assessorar de forma objectiva, fonamentada i professional als nostres clients davant de situacions de caràcter litigiós, fent anàlisi dels diferents escenaris, i traslladant-los de forma planera i senzilla.

HELENA-CHECA
Helena Checa Corporate / M&A Partner
BIO

Helena Checa

Corporate / M&A Partner

Graduada en Dret i Màster en Advocacia per ESADE i Màster en International and Business Law per la Universitat Luigi Bocconi. Helena ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada mercantilista entre un important despatx d’advocats de Barcelona i una plataforma de crowdequity internacional. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses tant nacionals com internacionals pertanyents especialment a el sector financer, tecnològic i retail. Així mateix, ha participat com a ponent en escoles de negoci i centres de suport a l’emprenedor.

jose-morato
José Morato IP&IT Partner
BIO

José Morato

IP&IT Partner

Des del 2014 ha desenvolupat la seva carrera professional a l'àrea de Propietat Intel·lectual, Industrial i Noves Tecnologies. A més, tant en un àmbit nacional com internacional presta serveis d'assessorament en matèria d'Intel·ligència Artificial, Blockchain, Metavers, Protecció de Dades, Publicitat, E-Sports, FinTech, ProTech, Influencers, Desenvolupament de Programari, Competència Deslleial i Comerç Electrònic.

És professor de Dret Digital a The Valley Digital Business School i de l'escola de negocis ISDI The Digital Business School, així com a ponent habitual a la Comunitat de Madrid i diferents Cambres de Comerç sobre jornades de dret de Propietat Intel·lectual i Noves Tecnologies i dret enfocat al món del Màrqueting, el Metavers i les Tech.

És membre actiu a DENAE Associació Espanyola de Dret de l'Entreteniment i l'APEP Associació Professional Espanyola de Privadesa.
Alda
Alda Rodríguez Partner Delvy Andorra
BIO

Alda Rodríguez

Partner Delvy Andorra

L’Alda és graduada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses i ha cursat el doble Màster en Advocacia i International Business Law per ESADE, així com el Postgrau en Dret Andorrà per la UDA. Habilitada per a l’exercici de l’advocacia a Espanya i al Principat d’Andorra ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada mercantilista en una empresa multinacional del sector farmacèutic i en un despatx d’advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses tant nacionals com internacionals pertanyents especialment al sector financer, tecnològic i life sciences. Amb vocació emprenedora, lidera l’oficina de Delvy Andorra, establint canals de confiança i aportant valor als clients i als seus projectes.

JOAN-VILA
Joan Vila Partner Delvy México
BIO

Joan Vila

Partner Delvy México

Després d’anys d’experiència en direcció financera i control de gestió a Espanya i Mèxic, Joan s’especialitza en softlanding i gestió de back office de companyies de capital estranger a Mèxic, destacant la seva capacitat per empatitzar amb els emprenedors i generar confiança a les companyies mitjançant el seu coneixement de les àrees fiscal, financera i corporativa.

ARNAU-VILÁ
Arnau Vilá Corporate & M/A Manager
BIO

Arnau Vilá

Corporate & M/A Manager

Especialitzat en Dret Mercantil i Societari, i sense desvincular-se de la resta de branques del Dret que engloben la gestió diària de qualsevol negoci (laboral, fiscal, administratiu, civil i processal), Arnau s’incorpora a Delvy entusiasmat per la seva filosofia i buscant apartar-se del tradicionalisme que caracteritza a la majoria de despatxos d’advocats en els que ha adquirit la seva experiència professional fins a la data.

v2-maria-luisa
Maria Luisa de Alcántara TAX Manager
BIO

Maria Luisa de Alcántara

Fiscalista

Maria Luisa compta amb una dilatada experiència en l´assessorament fiscal corporatiu i en persones físiques, tant a nivell nacional com internacional. Especialitzada en planificació fiscal, reestructuracions empresarials i processos de “due diligences” fiscals.

toni-lópez
Toni López Finance Manager
BIO

Toni López

Analista Financiero

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en Mercats Financers per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència en el sector financer i consultoria financera en I+D+I. És un apassionat de l’anàlisi d’empresa i valorització d’actius, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Considera que qualsevol model de negoci pot ser més eficient i eficaç, només cal formació, temps i motivació per aconseguir-ho.

jorge-tejero
Jorge Tejero Finance Advisor Manager
BIO

Jorge Tejero

Finance Advisor Manager

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat d’Alcalá de Henares i Màster en Auditoria per la ICJCE i Postgrau en finances corporatives a IE. Amb com a experiència com a auditor, director financer i responsable de M&A. És un apassionat de la tecnologia i del sector emprenedor, considera que s’hi pot aportar un gran valor en el moment adequat.

CRISTINA-CHAMIZO
Cristina Chamizo Labour Manager
BIO

Cristina Chamizo

Labour Manager

Destaca la seva àmplia experiència en l’administració de personal d’empreses nacionals i internacionals, així com la seva gestió del departament laboral de diferents consultories especialitzades en l’assessorament a startups. S’ha especialitzat en les Relacions Laborals, Prevenció de Riscos Laborals i la Gestió i Direcció de Recursos Humans. És molt treballadora, responsable, proactiva i amb alta orientació a l’aprenentatge continu.

frances-rodriguez
Francesc Rodríguez Head of Labour & Criminal Litigation
BIO

Francesc Rodríguez

Head of Labour & Criminal Litigation

Advocat especialitzat en Dret Penal i Laboral. Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Dret Penal i Ciències Penals, i Postgrau com a expert en Compliance per la Universitat de Barcelona. Disposa d’una àmplia experiència en litigis tant en matèria penal com en l’àmbit social. Presta serveis a diverses empreses com Compliance Officer extern, i ha impartit, com a ponent, formacions sobre Compliance Penal. Després de diversos anys col·laborant amb diversos bufets de contrastat prestigi, s’incorpora a Delvy motivat per la seva filosofia de treball i el seu projecte innovador. Seleccionat a la llista Best Lawyers des de l’any 2020.

sergi-pastor
Sergi Pastor Business & Strategy Advisor
BIO

Sergi Past

Business & Strategy Advisor

Emprenedor i Consultor estratègic amb més de 20 anys d’experiència a nivell nacional i internacional a diferents sectors: FMCG, Retail, Travel & Hospitality, Healthtech i Real Estate entre d’altres. Apassionat de les noves tecnologies i del món digital, especialista en estratègia i marketing digital, estratègia de negoci, transformació d’empreses, mentoring i advisor per a startups. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses – PDG a Iese Business School.

cristina-aguilar
Cristina Aguilar Immigration Manager
BIO

Cristina Aguilar

Immigration Manager

Cristina Aguilar és advocada especialitzada en estrangeria amb una dilatada experiència en l’assessorament a empreses i emprenedors, així com en la tramitació de diferents autoritzacions de residència i / o treball. Una de les seves passions és l’aprenentatge d’idiomes, la qual cosa li facilita l’acompliment de la seva especialitat legal en l’àmbit internacional.

raul-garcia
Raúl Garcia Head of Finance
BIO

Raúl Garcia

Head of Finance

Amb un grau en Ciències Empresarials i un Màster en Direcció Financera amb especialització en auditoria, Raül acumula 20 anys d’experiència en departaments financers d’empreses de serveis. Els darrers 10 anys ha ocupat la posició de Cap de Finances en una startup.
La col·laboració en equip constitueix el  fonament per aconseguir els resultats desitjats, alhora que crea un entorn propici per al desenvolupament tant personal com professional dels membres del departament

DÈLIA_GIBERT
Dèlia Gibert HR Manager
BIO

Dèlia Gibert

HR Manager

Graduada en Psigologia per la Universitat Ramon Llull, la Dèlia s’uneix a Delvy per liderar el departament de Recursos Humans. Després de treballar com a consultora de recursos humans en companyies multinacionals va estar treballant a Salut, a l’administració pública, a la gerència de Persones i Talent.
Ha desenvolupat la seva experiència en les àrees de selecció, desenvolupament i formació. S’incorpora a Delvy atreta per ser una empresa innovadora que aposta per les persones i el talent.

2-jon
Jon Otazu Head of Delvy Tech
BIO

Jon Otazu

Head of Delvy Tech

Començant en el sector financer/fiscal amb experiència en despatxos i en startups com Glovo, Jon transita cap al món tecnològic com a desenvolupador de programari autodidacta. Juntament amb Asier Goñi, va co-fundar Guten Tech, una companyia especialitzada en el desenvolupament de programari a mida per a startups, va ser reconeguda amb el premi “Impulso Emprendedor” 2022 de CEIN abans de ser adquirida per Delvy. Ara lidera Delvy Tech, juntament amb Asier Goñi, amb l’objectiu de revolucionar el sector legal a través de la innovació tecnològica i la intel·ligència artificial.

1-asier
Asier Goñi Head of Delvy Tech
BIO

Asier Goñi

Head of Delvy Tech

Asier és un emprenedor apassionat per la innovació i les startups. Comença el seu viatge en l’àmbit tecnològic d’una manera poc convencional. Després d’estudiar ADE i Dret, funda una start-up mentre encara estudia a la universitat. Aprèn de manera autodidacta a programar, i després d’una etapa com a project manager cofunda Guten Tech, una startup enfocada en el desenvolupament d’aplicacions. Guten Tech destaca ràpidament, guanyant el programa “Impuls Emprenedor 2022” del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Navarra, i sent posteriorment adquirida per Delvy.

Pablo-Sarobe-2
Pablo Sarobe Delvy Tech
BIO

Pablo Sarobe

Delvy Tech

Graduat en ADE + Enginyeria Informàtica per la Universitat Deusto Business School. Pablo s’uneix a Delvy com a Software Developer per connectar el despatx amb els nous desenvolupaments que s?aniran duent a terme. Ha realitzat pràctiques a SWAP Energia com a desenvolupador de scripts per al departament financer. Després, porto a terme altres pràctiques a Ibermática, realitzant nous quadres de comandament per a clients industrials. Pau és una persona curiosa, analista, calculador i creatiu. Per això, estant a la universitat s’ha involucrat en projectes de emprenedoria com ESME Junior Empresa. En finalitzar els seus estudis, es va incorporar com a Programari Developer a la Start-up Guten Tech.

nazarena-ardusso
Nazarena Ardusso Operaciones
BIO

Nazarena Ardusso

Operaciones

Nazarena, amb una formació inicial com a professora d’anglès, ha traçat el seu camí a diversos escenaris internacionals, des d’Argentina fins als Estats Units, Itàlia i Espanya. Les seves habilitats innates en organització, creativitat i lideratge, juntament amb la seva destresa en les relacions interpersonals, han estat pilars clau en el desenvolupament professional. Actualment, Nazarena es troba immersa en una nova fase com a Business Operator especialitzada en la gestió de projectes a Delvy. Durant la seva trajectòria a l’empresa, ha acumulat una experiència valuosa que li ha permès perfeccionar les seves habilitats i aportar un enfocament estratègic a l’execució de projectes. El seu compromís és oferir un servei d’excel·lència i qualitat no només a l’equip intern, sinó també a clients i col·laboradors, consolidant així el seu compromís amb l’èxit i l’eficàcia a tots els nivells.

carlos-madrid
Carlos Herrera Associate Manager Corporate / M&A Lawyer
BIO

Carlos Herrera

Associate Manager Corporate / M&A Lawyer

Carlos ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocat mercantilista especialitzat en M&A en firmes nacionals i internacionals, desenvolupant part de la seva carrera en l’assessoria jurídica d’un fons d’inversió.

La seva pràctica s’ha centrat en l’assessorament a empreses a nivell nacional com a internacional en operacions de M&A i reestructuració destacant els sectors financers, tecnològics, industrial i real estate.

bedur-rajab
Bedur Rajab Corporate and M&A Lawyer
BIO

Bedur Rajab

Corporate & M/A Lawyer

Sóc una persona ambiciosa i proactiva, després d’acabar el grau en dret, vaig cursar dos màsters a ISDE LAW AND BUSINESS SCHOOL, i em vaig col·legiar com a advocada especialitzada en dret mercantil. Durant la meva trajectòria professional he assessorat empreses nacionals i internacionals, tant en dret societari com en dret contractual Després de diversos anys d’experiència al juny de 2023 m’incorporo a Delvy, amb l’objectiu de poder créixer professionalment i personalment de la mà d’aquesta signatura.

v2-marina-campas
Marina Campàs Corporate and M&A Lawyer
BIO

Marina Campàs

Corporate and M&A Lawyer

La Marina és graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Màster d’Advocacia a la UPF-Barcelona School of Management. De igual manera, està cursant el grau d’ADE a la UOC. Després de les seves pràctiques al despatx, s’incorpora al departament de Corporate y M&A per dur a terme tot tipus d’operacions d’adquisició empresarial, elaboració d’informes de Due Diligence, operacions de finançament a Startups, així com l’assessorament en qualsevol altra matèria de caràcter mercantil.

pablo-gallego
Pablo Gallego Corporate and M&A Lawyer
BIO

Pablo Gallego

Corporate and M&A Lawyer

Pablo és advocat de Fusions i Adquisicions (M&A) de Delvy. Entre els principals serveis que presta, es troba, dur a terme tot tipus d’operacions d’adquisició empresarial, elaboració d’informes de Due Diligence, operacions de finançament a Startups, així com l’assessorament en qualsevol altra matèria de caràcter mercantil. Va cursar el màster de Pràctica Jurídica Empresarial en el Centre d’Estudis Garrigues, i ha aprofundit en la naturalesa internacional del M&A a través de la London School of Economics, havent prestat serveis prèviament en aquesta mateixa àrea d’un dels principals despatxos d’Espanya.

maria-rocamora
Maria Rocamora Corporate and M&A Lawyer
BIO

Maria Rocamora

Corporate and M&A Lawyer

La Maria és graduada en Dret per la Universitat de Barcelona i Doble Màster en International Business Law i Accés a l’Advocacia per Esade. Un cop finalitzat el període de pràctiques dins de la firma, s’ha incorporat al departament de Corporate i M&A amb l’objectiu de dur a terme operacions d’adquisició empresarial, operacions de finançament a Startups, elaboració d’informes de Due Diligence i assessorament de qualsevol altra matèria de caràcter mercantil.

ALBA-LÓPEZ
Alba López CORPORATE & M/A LAWYER
BIO

Alba López

Corporate & M/A Lawyer

Amb el grau de Dret i el Màster d’accés a l’advocacia per la Universitat de Barcelona, l’Alba va iniciar la seva carrera professional a un despatx de Barcelona, especialitzant-se en l’àrea mercantil, mitjançant l’assessorament legal i la planificació empresarial. Amb la idea de continuar formant-se va cursar un Màster en Tributació i Assessoria fiscal al Centre d’Estudis Financers (CEF), amb l’objectiu de poder tenir més coneixement dins l’àmbit fiscal i oferir un assessorament més complet al client. Es caracteritza per ser ordenada, proactiva i amb moltes ganes de treballar en equip. L’avanç de les noves tecnologies i el creixement de les startups l’han portat a tenir un gran interès per formar-se dins del sector. És per això que uneix Delvy amb moltes ganes de poder oferir un assessorament mercantil a emprenedors i startups.

saul-claramunt
Saul Claramunt Corporate / M&A Lawyer
BIO

Saul Claramunt

Corporate / M&A Department

El Saül és graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Máster d’Advocacia a la UPF-Barcelona School of Management. Així mateix, ha cursat el Máster en Dret dels Negocis a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Ha treballat a l’àrea mercantil de diferents despatxos d’advocats especialitzant-se en Dret Mercantil / M&A. També ha adquirit experiència en altres branques del dret amb l’objectiu de poder oferir un assessorament integral en l’àmbit dels negocis. S’incorpora a Delvy per aportar els seus coneixements per assessorar a startups i emprenedors en totes les seves necessitats.

Pablo-Orge-2
Pablo Orge Litigation Lawyer
BIO

Pablo Orge

Litigation Lawyer

Graduat en Dret per la Universitat de Santiago de Compostel·la i Doctorand en Dret Concursal per la Universitat de Vigo. Habilitat per a l’exercici de l’advocacia, compta amb experiència concursal i
processal en els àmbits civil i mercantil, incorporant-se al nostre equip atret pels valors de la nostra firma i per l’assessorament a emprenedors i startups. Apassionat del Dret Concursal, el seu ampli
coneixement de la llei li ha permès assessorar tant empreses com particulars en situacions d’insolvència o pre-insolvència.

MARÍA-FERNANDEZ
Marina Fernández Litigation Lawyer
BIO

Marina Fernández

Litigation Lawyer

Graduada en dret i màster d’accés a l’advocacia per l’Universitat de Barcelona. Marina decideix iniciar la seva carrera professional en un petit despatx especialitzat en temes civils i bancaris i la seva inquietud i motivació per ampliar els seus coneixements la porten a cursar màsters en matèria de família i infància, successions i processal civil, dirigits per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Després d’adquirir experiència a jutjats i assessorament a clients, Marina s’incorpora a Delvy Law & Finance com advocada processalista, atreta pels valors de la firma i amb la finalitat d’aportar els seus coneixements adquirits. Es caracteritza per ser una persona intuïtiva, disciplinada i resolutiva, centrada a oferir seguretat jurídica que garanteixi el compliment de les normes obligatòries.

Nuria
Núria Martínez Litigation Lawyer
BIO

Núria Martínez 

Litigation Lawyer

Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster d’Advocacia a la Universitat Oberta de Catalunya. Després d’haver obtingut experiència en un despatx de caràcter tradicional, s’incorpora com advocada procesal a Delvy Law & Finance, motivada per la magnitud de la firma i els valors amb els que es treballa, amb la finalitat de créixer personalment i desenvolupar la seva carrera professional.
És una persona compromesa i empàtica, per això dedica el seu temps lliure a les realitats en risc d’exclusió social, desenvolupant també els seus coneixements jurídics.

deborah-shciavon
Debora Schiavon Litigation Lawyer
BIO

Debora Schiavon

Litigation Lawyer

Graduada en Dret i Màster d’Advocacia per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment
cursant un Postgrau en Compliance en la Universitat Intencional de Catalunya.
Després d’haver adquirit experiència en un despatx especialitzat en dret administratiu i penal, s’ha incorporat a Delvy Law i Finance com a advocada processal amb la finalitat de profunditzar els seus coneixements en el món jurídic -processali adquirir experiència
professional.

11-florencia
Florencia Cardoso Litigation Lawyer
BIO

Florencia Cardoso

Litigation Lawyer

Florencia és graduada en Dret per la Universitat Nacional de Mar del Plata (Buenos Aires, Argentina). Va deixar el seu país fa 3 anys, a la recerca de nous projectes. Ha realitzat pràctiques a Jutjats Civils i en diversos despatxos d’advocats, de l’àmbit civil i la família, ha desenvolupat tasques de secretària jurídica i paralegal. S’incorpora a l’equip de Processal de Delvy amb ganes de formar-se i transmetre tot el coneixement adquirit a les seves experiències. És una persona compromesa amb la feina, dinàmica, alegre i amb capacitats per treballar en equip.

v2-oriol-codina
Oriol Codina Litigation Lawyer
BIO

Oriol Codina

Litigation Lawyer

Graduat en dret per la Universitat Pompeu Fabra, l’Oriol s’ha incorporat al departament de Litigació per posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg dels últims anys, mentre cursa el Màster d’Accés a l’Advocacia per la UPF-BSM. És una persona responsable i resolutiva, amb gran motivació i moltes ganes d’aprendre.

marta-gimenez
Marta Giménez Paralegal
BIO

Marta Giménez

Paralegal

Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona, porta diversos anys exercint de paralegal recolzant diferents equips d’advocats en despatxos multidisciplinars, sobretot en l’àmbit civil i laboral. S’incorpora a l’equip de Processal de Delvy motivada pels valors i el projecte de l’empresa, amb ganes de créixer professionalment. És una persona responsable, empàtica i intuïtiva, compromesa amb la feina i amb ganes de continuar formant-se.

AINA-RABELL
Aina Rabell Associate Manager IT&IP Lawyer
BIO

Aina Rabell

IP/IT & Privacy Manager

Aina ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada en una empresa multinacional del sector cosmètic, així com en una firma internacional d’advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament i defensa de drets de propietat industrial i intel·lectual, competència deslleial i dret de la publicitat, tant a nivell administratiu com judicial, tant d’empreses espanyoles com internacionals, pertanyents especialment als sectors de la moda, alimentació i farmacèutic. Així mateix, ha assessorat i representat a empreses multinacionals del món de la moda en assumptes de pirateria i falsificació. També ha participat com a ponent en diversos centres de formació i d’assessorament a start-ups.

laia
Laia Serramià IT&IP Lawyer
BIO

Laia Serramià

IP/IT & Privacy Lawyer

Després d’haver finalitzat el grau en Dret i el Màster d’Advocacia a la Universitat de
Barcelona, ​​Laia va iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de el Dret Mercantil. El seu interès per la Propietat Intel·lectual i Industrial i les Noves Tecnologies el porta a realitzar un Màster d’especialització a ESADE que li ha permès donar un nou rumb a la seva carrera professional.
Després d’un any en un despatx de referència especialitzat en l’àmbit de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Laia s’incorpora a l’equip de Delvy amb l’objectiu de créixer
professionalment i aplicar els coneixements adquirits en un àmbit d’innovació.

luis-maria-cabello
Luis Maria Cabello de los Cobos IT&IP Lawyer
BIO

Luis Maria Cabello de los Cobos

IT&IP Lawyer

Va començar el 2018 a desenvolupar la seva carrera professional com a advocat a l’àrea Mercantil enfocat a l’assessorament societari, M&A i contractació mercantil. Durant aquests anys ha assessorat tant fons d’inversió, empreses nacionals i grups internacionals, ampliant la seva experiència i orientació professional cap a l’assessoria d’empresa en matèria de Privadesa i Dret Digital.

Actualment desenvolupa la seva carrera professional a l’àrea de Propietat Intel·lectual, Industrial i Noves.

ana-tevar
Ana Tévar IT&IP Lawyer
BIO

Ana Tévar

IT&IP Lawyer

Graduada en Dret i Ciència Política a la Universitat de Salamanca. Cursa el doble Màster d’accés a l’Advocacia amb l’Especialització en Dret Digital, noves tecnologies i emprenedoria a l’IE de Madrid. Ha treballat en altres despatxos i consultores internacionals prestant assessorament a startups, pymes i empreses multinacionals del sector IT, tant nacionals com estrangeres, en matèries relatives a la Protecció de dades, Dret digital, Propietat Intel·lectual, Comerç electrònic, Regulació del Joc, Màrqueting, Contractació Tecnològica, influencers, etc.

ENRIQUE PARAMIO
Enrique Paramio Tax Lawyer
BIO

Enrique Paramio

Tax Lawyer

Graduat en Dret i Doble Màster d’Accés a la amb especialització en Assessorament i Gestió Tributària a ESADE. Ha desenvolupat la seva carrera professional a diferents despatxos d’advocats realitzant assessorament fiscal corporatiu i a persones Esiques, tant à l’àmbit nacional com internacional. S’incorpora a Delvy per tal d’aportar els seus coneixements d’assessorament tributari al Departament Fiscal.

GUILLEM-BALSELLS
Guillem Balsells Financial analyst
BIO

Guillem Balsells

Finance Intern

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Venture Capital i Private Equity. Guillem s’inincorpora al departament de finance com a consultant i CFO. És una persona ambiciosa, estudiós sector startup, i una gran motivació davant dels objectius i reptes que se li proposin. Guillem té com a objectiu desenvolupar al màxim les seves aptituds i fer créixer el sector.

marc-meca
Marc Meca Financial analyst
BIO

Marc Meca

Associate Financial Consultant

Després de rebre la seva formació a la Universitat Pompeu Fabra i a la Bi Norwegian Business School, Marc va començar la seva carrera professional en el sector públic, tecnològic i emprenedor. Apassionat pel món canviant de les startups i la tecnologia, formar part d’Delvy suposa un pas cap endavant en el desenvolupament d’habilitats financeres en el sector tecnològic i de la innovació.

max-nueva
Max López de Lamadrid Financial analyst
BIO

Max López de Lamadrid

Finance Department

Llicenciat en Gestió d’Empreses i Tecnologia. Max s’incorpora al departament de finances com a Consultor Junior i CFO. És una persona ambiciosa, amb molt d’interès pel sector de les start-ups i gran motivació davant dels objectius i reptes que se li proposin. L’objectiu de Max és maximitzar els seus coneixements i formar part del creixement de l’ecosistema.

Eric-Oliva-2
Eric Oliva Financial analyst
BIO

Eric Oliva

Financial analyst

L’Eric, actualment en el quart any d’estudis d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra, es vincula a Delvy per completar les seves pràctiques de grau. Té un entusiasme inquebrantable per explorar l’entorn laboral vinculat a les startups, gràcies a la seva innata proactivitat i el desig
d’interactuar amb clients que s’enfronten a reptes constants. L’Eric està completament preparat per assimilar i aplicar els coneixements que ha adquirit al llarg de la seva trajectòria acadèmica.

v2-pau
Pau Gallofré M&A analyst
BIO

Pau Gallofré

Finance Department

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra, forma part del departament de M&A per a ajudar en processos d’adquisicions i vendes d’empreses. Amb gran capacitat de pensament lateral, anàlisis de situacions i pensament crític, és capaç d’aportar i aprendre de l’equip.

AITOR-MARTÍNEZ
Aitor Martínez Accountant
BIO

Aitor Martínez 

Accountant & TAX Technician

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de la Rioja, Aitor disposa d’experiència tant en l’àmbit d’empresa com a client final, formant part del departament administratiu comptable de la mateixa, com al món de l’assessoria empresarial, desenvolupant el lloc d’assessor comptable i fiscal. S’uneix a l’equip de Delvy Tax amb l’objectiu de continuar formant-se, i d’aportar tot el seu coneixement i experiència per ajudar els clients al seu dia a dia de la manera més eficient i eficaç. És un apassionat de la música, de l’esport i de la gastronomia.

gabriela-contreras
Gabriela Contreras Accountant
BIO

Gabriela Contreras

Accountant & TAX Technician

Titulada com a Tècnic Superior d’ Administració i Finances, i llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d’ haver estat treballant en diverses àrees, i com a administrativa en un centre mèdic durant tres anys. He decidit donar un gir a la meva carrera professional i així poder desenvolupar-me en àmbit de l’assessoria fiscal i comptable. Sóc una persona responsable, proactiva i amb moltes ganes d’adquirir coneixements i anar millorant cada dia.

carlos-fernand
Carlos Fernández Accountant
BIO

Carlos Fernández

Accountant

Diplomat en Relacions Laborals i Màster en Tributació i Assessoria Fiscal pel Centre
d’Estudis Financers, Carlos compta amb una dilatada experiència de més de 25 anys.
Ha format part de diferents assessories i despatxos professionals assessorant
comptable i fiscalment tant a empreses com a persones físiques.

Marc-Gonzalez
Marc González Accountant
BIO

Marc González

Accountant

Grau Superior Administració i finances al Col·legi Badalonès. Marc ha desenvolupat la seva carrera professional com a comptable a una gestoria mercantil i fiscal, i en diverses empreses del sector Immobiliari. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses nacionals de diversos sectors, com el retail, restauració, industrial, immobiliari i l’aromarqueting.

EVA CHAMIZO
Eva Chamizo Labour Technician
BIO

Eva Chamizo

Labour Technician

Graduada en Relacions Laborals i Dret, es va adobar gestionant els departaments laborals de diverses consultories fins a saltar a la banca, allà va engrossir la seva formació i carrera professional. Ara està encantada de tornar a l’assessorament laboral per al sector de les startups. És una persona tenaç, defensora dels serveis d’alta qualitat, proactiva, creativa i en aprenentatge continu.

SERGI-CECILIANO
Sergi Ceciliano Labour Technician
BIO

Sergi Ceciliano

Labour Technician

Acabat de graduar en Relacions laborals en la Universitat Pompeu Fabra, he realitzat les meves practiques en Delvy amb l’objectiu de desenvolupar-me professionalment i adquirir coneixements i experiència en l’àmbit laboral i de les startups i empreses tecnològiques en particular. En l’aspecte personal soc una persona responsable, amb capacitat de treballar en equip i amb moltes ganes de continuar aprenent.

andrea-klobus
Andrea Klobus Office Manager
BIO

Andrea Klobus

Office Manager

Andrea és tècnica en administració d’empreses i posseeix a més formació aeronàutica, una combinació una mica inusual que li ha permès enriquir la seva trajectòria laboral podent així abastar diferents àrees i mercats. Compta amb una àmplia experiència a nivell internacional com Office Manager. Els seus múltiples interessos comprenen una varietat de matisos que van més enllà de les seves àrees d’estudi, sent una apassionada del voluntariat, la història i l’antropologia entre tants altres.

6-cristina-romero
Cristina Romero Administración
BIO

Cristina Romero

Administración

Cristina és Tècnica en Gestió Administrativa i està especialitzada en Suport administratiu en la Gestió de Recursos Humans. Aquests últims anys ha treballat com a Tècnic de suport informàtic en el Departament d ́Educació de la Generalitat, encara que ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional en un reconegut bufet d’advocats. S’uneix a Delvy per a adquirir experiència professional en l’àmbit de les startups.

NIL VIVo
Nil Vivó Accountant
BIO

Nil Vivó

Accountant

Recentment graduat en Tècnic Superior en Administració i Finances. Amb experiència prèvia al departament de comptabilitat d’una altra empresa mitjançant pràctiques, s’incorpora a Delvy com a auxiliar comptable per ampliar la seva experiència en aquest sector. És organitzat, metòdic i amb ganes d’aprendre.

Marc-Albiol
Marc Albiol Accountant
BIO

Marc Albiol

Accountant

Acabat de titular com a Tècnic Superior en Administració i Finances. Amb experiència treballant al departament comptable d’un prestigiós museu de Barcelona, m’incorporo al departament de comptabilitat de Delvy per donar suport en facturació i gestió de cobraments amb l’objectiu d’adquirir experiència i coneixements en el sector. Em considero una persona dinàmica, resolutiva i amb moltes ganes d’aprendre i aportar.

araceli-espinoza-MX
Araceli Espinosa Delvy México
BIO

Araceli Espinosa

Delvy México

Graduada de la Facultat de Contaduría i Administració de la UNAM, considerada la màxima casa d’estudis a Mèxic; Motivada i convençuda que el factor humà és fonamental per al desenvolupament i creixement de qualsevol organització decideix iniciar la seva vida laboral a l’àrea de RRHH desenvolupant-se potencialment a la part de gestió de personal i relacions laborals. Decideix integrar-se a l’equip de Delvy atreta per ser una empresa dinàmica i que aposta pel talent per créixer conjuntament.

jaime-galicia
Jaime Galicia Delvy México
BIO

Jaime Galicia

Delvy México

Egressat de l’Institut Politècnic Nacional de Mèxic, porto treballant a l’àrea comptable i fiscal de diferents girs empresarials, brindant al client una atenció detallada sobre la situació de la seva companyia; sóc una persona compromesa i que busca continuar creixent en l’àmbit d’impostos; així mateix, em considero una persona responsable, organitzat i proactiu davant de les situacions emergents.

meritxell-delvy2
Meritxell Costa Delvy Andorra
BIO

Meritxell Costa

Delvy Andorra

Diplomada en Administració d’Empreses i Postgrau en Fiscalitat Andorrana per la Universitat d’Andorra, Meritxell ha desenvolupat la seva carrera professional com a comptable i posteriorment com a responsable de departaments de comptabilitat, primer en un family office durant 12 anys i després en importants despatxos del país. Ha desenvolupat la seva carrera en la pràctica comptable i l’administració d’empreses així com la direcció de persones per a la millora de la seva capacitació professional. També ha participat en millores a nivell intern i de processos com a incorporació de nous programes i nous sistemes d’organització empresarial.

7-federico
Federico Rebecchi Corporate and M&A Department
BIO

Federico Rebecchi

Corporate and M&A Department

Federico Rebecchi graduat en dret a Itàlia a la “Università degli studi di Modena e Reggio Emilia”, graduat en dret espanyol a la “Universitat Nebrija” de Madrid, actualment està cursant el Màster en Esade a International Business law. Federico ha començat la seva carrera professional a Roma (Itàlia), assessorant clients nacionals i internacionals en dret mercantil i estratègia de negocis. Successivament ha enfocat la seva trajectòria professional a Barcelona on actualment resideix. Durant tota la carrera professional ha concentrat la pràctica en l’assessorament d’empreses mitjanes i petites, tant nacionals com internacionals, destacant per la seva capacitat en entendre les necessitats del client i trobar solucions als vostres problemes. Així mateix, ha treballat durant els anys 2021, 2022 i 2023 com a professor a la universitat de Florència “IUL” a l’assignatura de “Sociologia dels ecosistemes.”

Isabel-Vizcarro
Isabel Vizcarro Corporate and M&A Department
BIO

Isabel Vizcarro

Corporate and M&A Department

Soc Isabel Vizcarro, vaig néixer a Dénia, Alacant. Vaig cursar el grau en Dret a la Universitat CEU San Pablo a Madrid. Durant la carrera, vaig fer pràctiques en un jutjat de Madrid, i encara que l’experiència va ser molt positiva, vaig decidir exercir l’advocacia, especialitzant-me en dret mercantil. El setembre del 2023, em vaig mudar a Barcelona per cursar el Doble Màster a International Business Law + Advocacia a Esade. Vaig començar les pràctiques a Delvy al febrer, on continuo formant-me en aquest sector amb molt d’entusiasme i desig de seguir aprenent, especialment en l’àmbit de l’emprenedoria i les startups. Em considero una persona molt positiva i enèrgica. M’encanten els reptes i estar en creixement constant. A més, gaudeixo passant temps amb la meva família i amics, viatjant i descobrint noves ciutats, així com amb la lectura i el cinema.

9-laura-montemaggi
Laura Montemaggi Corporate and M&A Department
BIO

Laura Montemaggi

Corporate and M&A Department

Graduada en el Doble Grau de Dret & Global Governance, Economics and Legal Order a ESADE i actualment cursant el Doble Màster d’Accés a la Advocacia & Especialització en International Business Law també a ESADE. La Laura s’incorpora a Delvy per realitzar les seves pràctiques de màster al departament de Corporate and M&A, amb la perspectiva d’apendre i formar-se en l’àrea i de guanyar experiència tant en el món del dret com en el de les start-ups.

8-albert-fina
Albert Fina Corporate and M&A Department
BIO

Albert Fina

Corporate and M&A Department

Graduat en Dret per la Universitat de Barcelona i Doble Màster d’Accés a l’Advocacia amb especialització en Dret de l’Empresa a ESADE. Durant la seva etapa acadèmica, ha realitzat pràctiques en despatxos d’advocats i entitats bancàries. S’incorpora a Delvy per dur a terme les seves pràctiques, amb la capacitat d’oferir assessorament mercantil a emprenedors i start-ups.

marta-ibanez
Marta Ibáñez Litigation Department
BIO

Marta Ibáñez

Litigation Department

Estudiant d’últim curs del Doble Grau de Dret i Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Autònoma de Barcelona, la Marta s’uneix a Delvy per realitzar les pràctiques de grau al departament Processal. Amb perspectives de formar-se, aprendre i adquirir experiència professional a l’àmbit del dret. Compromesa, responsable, constant i amb moltes ganes d’incorporar-se a l’equip.

Marina-Budria
Marina Budria IT/IP & Privacy Department
BIO

Marina Budria

IT/IP & Privacy Department

La Marina és advocada graduada en Dret i amb el Màster d’Advocacia per la Universitat de Barcelona. Va començar la seva experiència professional a l’àrea de Dret mercantil i processal i va continuar la seva formació amb un postgrau de Dret de la Competència a la Universitat Carlos III de Madrid i, més tard, en Propietat Industrial, Intel·lectual i Noves Tecnologies al Magister Lvcentinvs d’Alacant. Al completar els seus estudis, va començar a treballar en un prestigiós despatx internacional on va poder posar en pràctica els coneixements adquirits en Propietat Industrial i Intel·lectual, àrea en la qual vol continuar treballant i desenvolupant-se a Delvy.

Clara-Lin
Clara Lin Labour & Criminal Department
BIO

Clara Lin

Labour & Criminal Department

Graduada en el Doble Grau de Dret i Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona. La Clara s’ha incorporat al Departament de Litigació Penal i Laboral mentre cursa el Màster Universitari en Advocacia i Procura a la UPF-BSM. Ha realitzat pràctiques a despatx generalista i en jutjats penals. És una persona responsable i organitzada, compromesa a ampliar els seus coneixements i habilitats. S’incorpora a Delvy amb la motivació d’adquirir experiència professional i continuar aprenent.

Penelope-Medina
Penélope Medina Accounting Department
BIO

Penélope Medina

Accounting Department

Soc Penélope Medina Duval, tinc 22 anys i estic fent l’últim curs del grau d’Economia en la UPF. Em considero una persona proactiva, esforçada, organitzada, entregada i compromesa amb les meves responsabilitats. Acostumo a apassionar-me pel que faig perquè sé que de tot es pot aprendre. M’encanta el món de l’empresa i l’economia i aprendre com funciona és excitant. És per això que tinc molt d’interès a aprendre del món laboral i del que els altres em poden ensenyar. M’agraden els reptes i sempre estic disposada a donar el millor de mi. 

Victor-Sanchez
Víctor Sánchez Accounting Department
BIO

Víctor Sánchez

Accounting Department

Estudiant de quart any del grau d’economia en la Universitat Pompeu Fabra, s’uneix al departament de comptabilitat per realitzar les seves pràctiques. És una persona proactiva, amb gran interès en el sector de la comptabilitat arriba a Delvy amb l’objectiu d’adquirir experiència y coneixements per el seu desenvolupament professional.

Albert-Ferrer
Albert Ferrer Accounting Department
BIO

Albert Ferrer

Accounting Department

Sóc estudiant de Grau en Economia a la Universitat Pompeu Fabra i actualment realitzo pràctiques curriculars al departament de Comptabilitat a Delvy. La meva motivació principal és aprendre i desenvolupar-me en un ambient laboral dinàmic, adquirint experiència pràctica en l’ambit de la comptabilitat. A Delvy, estic compromès amb el creixement professional, contribuint activament a l’equip en la meva capacitat més gran.

Daniel-Norton
Daniel Norton Finance Department
BIO

Daniel Norton

Finance Department

Daniel està realitzant les pràctiques de Màster a Delvy. La seva àrea d’estudi és el Capital Risc i el Capital Privat, on està aplicant els seus coneixements sobre finançament en pràctica a Delvy Finance. Abans d’iniciar els seus estudis, havia tingut experiència com a analista financer en una multinacional del sector industrial, on coordinava un conjunt de mercats europeus.

Alina-Asqui
Alina Asqui Labour Department
BIO

Alina Asqui

Labour Department

Estudiant del Grau de Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra, actualment realitzant pràctiques dins del Departament Laboral a Delvy amb l’objectiu de posar en pràctica i solidificar els coneixements adquirits al llarg de la carrera, així com desenvolupar-me profesional y personalment en aquest apasionat mon del Dret.

ismael-rey
Ismael Rey Finance Department
BIO

Ismael Rey

Finance Department

Ismael Rey Fernández, estudiant de Finances i Comptabilitat a la Universitat de Màlaga de tercer any, m’incorporo a Delvy per realitzar les meves pràctiques de grau. Buscant aplicar la meva formació acadèmica al dinàmic entorn financer de Delvy, amb l’ambició de créixer professionalment i contribuir a l’èxit de l’equip. Motivat i il·lusionat amb aquest nou repte, estic llest per enfrontar els desafiaments i destacar a l’emocionant món de les finances.

Xia-Busquets
Xia Busquets HR Department
BIO

Xia Busquets

HR Department

La Xia és estudiant de Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra i està realitzant les seves pràctiques a Delvy com a HR Trainee, amb l’objectiu de desenvolupar-se professionalment i adquirir coneixements i experiència en l’àmbit dels RRHH. Està motivada per contribuir al desenvolupament i benestar de les persones en les organitzacions, i sempre busca oportunitats per créixer i millorar.

Vanesa-Soares
Vanesa Soares Operations Department
BIO

Vanesa Soares

Operations Department

Graduada en Belles Arts i amb un Màster en Art Contemporani per la Universitat de Vigo i un Màster en Creativitat i Estratègia Publicitària per la UOC, va desenvolupar la seva carrera professional en art i comunicació. Els seus inicis en el cinema i en la direcció d’art li han proporcionat una sòlida base en la recerca de solucions creatives, una faceta que trobo especialment motivadora. Ha treballat com a productora audiovisual en una destacada productora de mitjans a Madrid i com a dissenyadora gràfica freelance. La seva pràctica s’ha centrat en el branding, la creació de contingut audiovisual i fotografia per a clients de diferents sectors, cosa que li ha permès desenvolupar un perfil creatiu complet.

Alejandro-Martinez
Alejandro Martínez Operations Department
BIO

Alejandro Martínez

Operations Department

Alejandro és graduat de la John Cabot University en Negocis Internacionals amb especialitzacions en Economia i Relacions Internacionals. Durant la seva experiència universitària, va ser seleccionat en el programa “Youth Entrepreneurship Ambassador” en el qual va realitzar consultoria empresarial. Actualment, està completant el seu Màster MSc en Innovació, Lideratge i Gestió a la University of York. Té experiència en el sector de consultoria política a Nova York, en una incubadora de l’Índia i en una acceleradora a la ciutat de Londres.

SHIRLEY-LIU-WAH-YAN
Shirley Liu Wah Yan FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Shirley Liu Wah Yan

Finance and BPO Consultant

Shirley és llicenciada en empresarials (Comptabilitat) i va obtenir el seu CPA. Amb 15 anys d’experiència en comptabilitat, auditoria i planificació fiscal per a clients locals i estrangers. Ha desenvolupat la seva carrera com a auditora i s’ha convertit en comptable sènior (Audit & Account)

brian-alan-scotti
Brian Alan Scotti Finance & BPO Consultant
BIO

Brian Alan Scotti

Finance & BPO Consultant

Brian està graduat en Contador Públic i Administració d’Empreses al Instituto Universitario Aeronáutico de Córdoba, Argentina a l’any 2013. Compta amb més de 9 años d’experiència en diferents arees com Comptabilitat, Administració i impostos internacionals en grans companyies nacionals i multinacionals, com Ernst & Young, Four Seasons y Majorel SP Solutions, entre altres.

Amb una personalitat entusiasta i dinàmica que l’ha portat a buscar nous projectes que li permeten continuar creixent professionalment.

 

MARIETA-DE-LA-CRUZ
Marieta de la Cruz Finance & BPO Consultant
BIO

Marieta de la Cruz

Accountant Artist

Marieta és CPA i ha obtingut el títol de BS Accountancy a la Universitat de Saint Louis Tug., Filipines. Les empreses amb les quals ha treballat són clients de les grans 4 empreses d’auditoria dedicades al transport marítim, la fabricació, la venda al detall, la construcció, la franquícia alimentària, les diversions, la propietat immobiliària i els serveis generals, amb estàndards d’informació que combinen les normes internacionals d’informació del finançament (IFRS), i US GAAP. Professionalment va guanyar els seus 18 anys d’experiència en comptabilitat, finances, fiscalitat, pressupost, auditoria i processos empresarials en 10.000 indústries diversificados i de primer ordre a les Filipines i es va convertir en gerent principal de comptabilitat abans d’incorporar-se a Delvy. Va creure que treballar a Delvy és una gran oportunitat per abraçar-se mentre inicia el seu coneixement amb les pràctiques comercials multiculturals i diversificades de la creació Europea.

belen-barrios
Belén Barrios Finance & BPO Consultanter
BIO

Belén Barrios

Finance & BPO Consultant

Belen és Argentina, Llicenciada en Administració d’Empreses, graduada a la Universitat de Buenos Aires i ha cursat un Programa Executiu en Gestió de Projectes a la Universitat Tecnològica Nacional tots dos al seu país natal. La seva experiència a l’àrea de Control de Gestió i Finances en empreses d’àmbit multinacional, com Accenture i Mckinsey & Company, li han proporcionat habilitats que avui considera afegiran valor a la seva feina a Delvy BPO com a Project Accountant. Es considera una persona alegre, proactiva i amb ganes de continuar desafiant-se professionalment i desenvolupant les seves habilitats a l’àrea.

ALINA-SAVELA
Alina Savela FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Alina Savela

Finance and BPO consultant

Llicenciada en Finances i Administració d’Empreses. Té un Màster en Gestió de projectes. A més, actualment està fent un postgrau de Business Analytics. Posseeix alta experiència en empreses multinacionals en diferents sectors. Al llarg dels últims anys va formar part dels equips de Fira Barcelona i Grup Carles Abellan, portant a terme diferents projectes i gestionat la part operativa. Adquireix amplis coneixements en PMBOK, Agile, i Intel·ligència de negoci.

Sumiran-2
Sumiran Adhikari FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Sumiran Adhikari

BPO consultant

Sumiran va decidir marxar el seu país (Nepal) als 18 anys en recerca de nous projectes i formació professional. Durant aquesta època, va obtenir un diploma i una llicenciatura en Gestió Hostalera Internacional a Irlanda, i un Màster en Gestió Financera i Gestió de Projectes a Espanya. Té més de 4 anys d’experiència en Administració a Irlanda i 2 anys d’experiència com Analista Financera i Especialista en Comptes per Cobrar a Espanya. Actualmente trabaja como Gestora de Proyectos en Delvy BPO y su objetivo es progresar profesionalmente en el futuro.

rachel-garcia
Rachel Garcia Finance & BPO Consultant
BIO

Rachel Garcia

Finance & BPO Consultant

Graduada d’enginyeria ha descobert una nova passió al món de les finances. Després de més de dos anys d’experiència treballant com a especialista de tresoreria i comptabilitat, s’ha unit a Delvy com a comptable de projectes.

10-julia-kelemes
Julia Kelemes Finance & BPO Consultant
BIO

Julia Kelemes

Finance & BPO Consultant

Amb Màster en Comptabilitat i Auditoria de la Universitat Nacional d’Uzhgorod, Ucraïna, Julia té més de 9 anys d’esperiència profesional en comptabilitat i finances guanyat en Hongria, Luxemburg i Espanya en un entorn internacional. Julia és mulƟlingüe (6 idiomes), parla anglès, espanyol, ucraïnès, rus, hongarès, francès i está aprenent català.

Valentina-Cardona
Valentina Cardona Finance & BPO Consultant
BIO

Valentina Cardona

Finance & BPO Consultant

Graduada en Business administration and innovation management, amb més de 5 anys d’experiència en el món de la comptabilitat en empreses de diferents sectors, la Valentina posseeix una gran capacitat d’adaptació a diferents situacions que se li puguin presentar, així com diferents entorns. Es considera una persona amb moltes ganes d’aprendre, créixer i aportar.