Delvy Law & Finance és un despatx jove especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer de startups tecnològiques i negocis disruptius. La firma va néixer el 2012, al districte tecnològic del [email protected] de Barcelona, epicentre del món startup i emprenedor. Des del 2014, a causa de la demanda de serveis i la consolidació d’un potent ecosistema emprenedor, el despatx va decidir obrir també una oficina al centre de Madrid. Des del març del 2016 la seva seu de Barcelona s’ubica al Passeig de Gràcia, 50.

Delvy dóna suport a la iniciativa emprenedora des de la seva fase inicial (seed), en el dia a dia de les empreses i fins a la seva consolidació (growth). El nostre equip pluridisciplinar ofereix un tracte personalitzat, flexible i àgil. Acompanyem les empreses en el seu creixement i ens integrem en el seu equip.

L’Equip de Delvy Law & Finance

Pablo Macia Delvy
Pablo Mancía Co-fundador
Delvy Law & Finance
BIO

Pablo Mancía

Co-fundador
Delvy Law & Finance

Especialista en Dret Mercantil i Noves Tecnologies i amb vocació emprenedora, Pablo és un professional en constant aprenentatge i un apassionat del món dels negocis a Internet i del ecosistema emprenedor. Després d’una intensa experiència en l’assessorament a empreses en un despatx de Barcelona, ara és soci cofundador de Delvy Law & Finance. Sempre està interessat en conèixer nous projectes que aportin valor i trenquin amb allò establert. El seu objectiu és ajudar l’emprenedor a portar a la realitat aquests projectes.

Josep Navajo Delvy
Josep Navajo Co-fundador
Delvy Law & Finance
BIO

Josep Navajo

Co-fundador
Delvy Law & Finance

Després de treballar diversos anys assessorant a empreses en un despatx d’advocats de la ciutat de Barcelona decideix redefinir el concepte de “despatx d’advocats” i crea, juntament amb Pablo, Delvy Law & Finance. Josep és un emprenedor convertit a advocat i amant del món dels negocis i del dia a dia de les empreses. La seva especialització rau en l’assessorament mercantil i societari a empreses de base tecnològica. Li caracteritza la seva proximitat amb els emprenedors i el seu coneixement de les necessitats específiques d’aquest sector.

Simon Perez Delvy
Simón Pérez Partner / CFO
BIO

Simón Pérez

Partner / CFO

Especialista en finances corporatives, pensament estratègic, negociació i gestió i el lideratge d’equips. Simón creu que el secret per convertir-se en el millor partner de startups és l’equilibri perfecte entre una sòlida formació financera i mantenir intacta la capacitat d’entusiasmar-se amb nous projectes i idees. Al llarg de la seva carrera ha contribuït al naixement i desenvolupament de multitud de projectes emprenedors, però també al reposicionament i a la consolidació de companyies ja establertes com a CFO, ‘business development’ i CEO.

Aina Rabell Delvy
Aina Rabell ADVOCADA Especialista IP/IT
BIO

Aina Rabell

Advocada
Especialista IP/IT

Aina ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada en una empresa multinacional del sector cosmètic, així com en una firma internacional d’advocats de primera línia. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament i defensa de drets de propietat industrial i intel·lectual, competència deslleial i dret de la publicitat, tant a nivell administratiu com judicial, tant d’empreses espanyoles com internacionals, pertanyents especialment als sectors de la moda, alimentació i farmacèutic. Així mateix, ha assessorat i representat a empreses multinacionals del món de la moda en assumptes de pirateria i falsificació. També ha participat com a ponent en diversos centres de formació i d’assessorament a start-ups.

Ainhoa Garcia Delvy
Ainhoa García Advocada Processalista
BIO

Ainhoa García

Advocada
Processalista

Amb dilatada experiència processal en l’àmbit civil i mercantil i després de fer carrera en despatxos de caràcter tradicional, s’incorpora al nostre equip atreta per la nostra filosofia i la dels nostres clients. Summament intuïtiva, rigorosa i amb visió crítica, el seu ampli coneixement de la llei i del procés judicial li permeten assessorar de forma objectiva, fonamentada i professional als nostres clients davant de situacions de caràcter litigiós, fent anàlisi dels diferents escenaris, i traslladant-los de forma planera i senzilla.

Montse Alcala Delvy
Montse Alcalá Responsable Departament Comptable
BIO

Montse Alcalá

Responsable Departament Comptable

Montse és diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. A més, ha complementat la seva formació amb cursos especialitzats en comptabilitat. És una persona seriosa, responsable, minuciosa i amb inquietuds sobre tot l’àmbit comptable i fiscal. Després de diversos anys treballant en assessoria d’empreses tradicionals en el departament comptable, s’incorpora a la plantilla de Delvy Law & Finance per endinsar-se en l’apassionant món de les startups.

Cristina Chamizo Delvy
Cristina Chamizo Responsable Departament Laboral
BIO

Cristina Chamizo

Responsable Departament Laboral

Destaca la seva àmplia experiència en l’administració de personal d’empreses nacionals i internacionals, així com la seva gestió del departament laboral de diferents consultories especialitzades en l’assessorament a startups. S’ha especialitzat en les Relacions Laborals, Prevenció de Riscos Laborals i la Gestió i Direcció de Recursos Humans. És molt treballadora, responsable, proactiva i amb alta orientació a l’aprenentatge continu.

Joan Vila Delvy
Joan Vila Partner Delvy Mèxic
BIO

Joan Vila

Partner Delvy Mèxic

Després d’anys d’experiència en direcció financera i control de gestió a Espanya i Mèxic, Joan s’especialitza en softlanding i gestió de back office de companyies de capital estranger a Mèxic, destacant la seva capacitat per empatitzar amb els emprenedors i generar confiança a les companyies mitjançant el seu coneixement de les àrees fiscal, financera i corporativa.

Celia Pique Delvy
Cèlia Piqué Partner Delvy Mèxic
BIO

Cèlia Piqué

Partner Delvy Mèxic

Professional amb més de 25 anys d’experiència en Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals en empreses de el sector públic i privat, a Espanya i Mèxic, així com membre de diverses comissions de convenis col·lectius sectorials. Amb vocació d’emprenedora, s’associa amb Joan Vilà, per abordar la Consultoria des d’una perspectiva més propera a el client, establint canals de confiança amb els clients i col·laboradors.

Helena Checa Delvy
Helena Checa Advocada Corporativa
BIO

Helena Checa

Corporate Lawyer

Graduada en Dret i Màster en Advocacia per ESADE i Màster en International and Business Law per la Universitat Luigi Bocconi. Helena ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada mercantilista entre un important despatx d’advocats de Barcelona i una plataforma de crowdequity internacional. Ha concentrat la seva pràctica en l’assessorament d’empreses tant nacionals com internacionals pertanyents especialment a el sector financer, tecnològic i retail. Així mateix, ha participat com a ponent en escoles de negoci i centres de suport a l’emprenedor.

Arnau Vila Delvy
Arnau Vilá Advocat Corporatiu
BIO

Arnau Vilá

Corporate Lawyer
Especialitzat en Dret Mercantil i Societari, i sense desvincular-se de la resta de branques del Dret que engloben la gestió diària de qualsevol negoci (laboral, fiscal, administratiu, civil i processal), Arnau s’incorpora a Delvy entusiasmat per la seva filosofia i buscant apartar-se del tradicionalisme que caracteritza a la majoria de despatxos d’advocats en els que ha adquirit la seva experiència professional fins a la data.

Cecilia Cáceres
Cecilia Cáceres IP/IT & Privacy Lawyer
BIO

Cecilia Cáceres

IP/IT & Privacy Lawyer

Graduada en Dret amb Màster d’Especialització en Dret de les TIC, Xarxes Socials i Propietat Intel·lectual a ESADE. Ha treballat molts anys amb grans entitats financeres, però en l’actualitat està immersa en l’assessorament en matèria de protecció de dades, Dret digital, propietat intel·lectual i Comerç electrònic a startups, pimes i empreses de el sector IT.

Anna Canals Delvy
Anna Canals Corporate Lawyer
BIO

Anna Canals

Corporate Lawyer

És una persona proactiva, responsable, constant, dinàmica, ordenada i amb ganes d’aportar els coneixements adquirits.

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i amb màster d’advocacia a la UOC, s’uneix a Delvy Law & Finance per aportar i assimilar experiència en el món de les startups.

Verena Santos Delvy
Verena Santos Advocada Processalista
BIO

Verena Santos

Abogada Procesalista

Havent treballat en diferents despatxos multidisciplinaris disposa d’una àmplia experiència laboral en el sector de l’advocacia amb coneixements pràctics de totes les branques de el dret, que li permeten disposar dels mitjans per assessorar de forma raonada als nostres clients en la tramitació d’un procediment judicial . Amant de l’estratègia jurídica, s’incorpora a Delvy Law & Finance, al departament processal, entusiasmada per aportar i adquirir experiència davant les situacions de caràcter litigiós.

Laura García
Laura García Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Laura García

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Després d’adquirir experiència com a comptable en empreses tradicionals, decideix donar un gir al seu perfil professional i orientar-se a startups i empreses amb models disruptius. És ordenada, agradable, molt aplicada i detallista. Els resultats són impecables.

Jonathan Rueda Delvy
Jonathan Rueda Tècnic Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Jonathan Rueda

Tècnic Departament Fiscal i Comptable

Jonathan té formació en Administració i Finances. El seu pas per diverses assessories durant els últims anys li ha permès adquirir experiència i coneixements tant en l’àmbit comptable i fiscal com en orientació al client. Amb la seva incorporació a la plantilla de Delvy Law & Finance, dóna un gir a la seva trajectòria professional per embarcar-se en el món de les startups tecnològiques.

Toni Lopez Delvy
Toni López Analista Financer
BIO

Toni López

Analista Financer

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en Mercats Financers per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència en el sector financer i consultoria financera en I+D+I. És un apassionat de l’anàlisi d’empresa i valorització d’actius, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Considera que qualsevol model de negoci pot ser més eficient i eficaç, només cal formació, temps i motivació per aconseguir-ho.

Mireia Senabre Delvy
Mireia Senabre Abogada procesalista
BIO

Mireia Senabre

Abogada procesalista

Graduada en Dret, amb un Màster en Advocacia per la Universitat de Barcelona i un Màster en Dret dels Negocis per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Mireia ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocada procesalista en l’àmbit civil i mercantil en diversos despatxos multidisciplinaris i s’incorpora a Delvy Law & Finance motivada per la nostra filosofia. La seva capacitat analítica i de resolució de problemes així com el seu fort compromís amb els clients són trets que defineixen la seva professionalitat.

Jordi Cuberes Delvy
Jordi Cuberes FINANCIAL CONSULTANT AND CFO
BIO

Jordi Cuberes

Financial Consultant and CFO

Com a llicenciat en economia i amb un executive MBA per ESADE, ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents àrees com a auditor, controller i CFO en empreses de diversos sectors i mides, des de pimes fins a grans multinacionals. Especialista en finances corporatives, valoració d’empreses i control financer, considera que l’adaptabilitat i l’anticipació, combinats amb el control i el rigor financer són bàsics per a l’èxit de qualsevol negoci.

Gemma Brulles Delvy
Gemma Brulles BUSINESS DEVELOPER
BIO

Gemma Brulles

Business Developer

Després d’una llarga experiència en projectes d’internacionalització d’empreses i en particular, en el mercat asiàtic, Gemma està especialitzada en Desenvolupament de Negoci per expandir i millorar el posicionament de Delvy.

Defineix les diferents estratègies per atreure nous projectes per a cada equip del despatx i en concret, el “Corporate Venturing”.

Promociona i visibilitza el despatx en l’entorn empresarial i entorns d’innovació. Apassionada en donar suport a joves emprenedors, conèixer els seus projectes i fomentar el networking.

 

Cinta Martinez Delvy
Cinta Martínez Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Cinta Martínez

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Cinta té formació en Administració i Finances i una dilatada experiència professional en l’àmbit de l’assessoria fiscal i comptable treballant amb tot tipus d’empreses. Dues de les seves passions són la comptabilitat i la tecnologia. Actualment està bolcada en l’aventura d’assessorar startups.

23 gerard
Gerard López Tècnic departament Laboral
BIO

Gerard López

Tècnic departament laboral

Després de graduar-se en Relacions Laborals a la UAB i treballar durant uns anys en un reconegut despatx de la seva ciutat natal, Gerard ha volgut fer el salt, establint com a objectiu principal desenvolupar els seus coneixements ja adquirits acompanyant i assessorant a multitud de startups i empreses en desenvolupament en l’àmbit laboral. És una persona atenta, proactiva i amb ganes de seguir aprenent i millorar constantment.

Andrea Klobus Delvy
Andrea Klobus Office Manager
BIO

Andrea Klobus

Office Manager

Andrea és tècnica en administració d’empreses i posseeix a més formació aeronàutica, una combinació una mica inusual que li ha permès enriquir la seva trajectòria laboral podent així abastar diferents àrees i mercats. Compta amb una àmplia experiència a nivell internacional com Office Manager. Els seus múltiples interessos comprenen una varietat de matisos que van més enllà de les seves àrees d’estudi, sent una apassionada del voluntariat, la història i l’antropologia entre tants altres.

Isabel Zapata
Isabel Zapata Tècnica Departament de Fiscal i Comptable
BIO

Isabel Zapata

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Econòmiques, Isabel ha estat més de 13 anys en una assessoria tradicional abans d’incorporar-se a l’equip de Delvy Law & Finance.

Alicia León
Alicia León HR Manager
BIO

Alicia León

HR Manager

Psicòloga de formació i especialista en la gestió de persones en organitzacions en fase de creixement. Acumula experiència des del 2005 en empreses multinacionals de sector gran consum, luxe, tecnologia, així com en consultoria. Apassionada de les noves tecnologies i per l’ecosistema startup emergent, Alícia ha desenvolupat múltiples projectes en les àrees de selecció, formació i desenvolupament on destaca per la seva visió estratègica, capacitat analítica i orientació a la innovació.

Javier Pérez
Javier Pérez departament comptable
BIO

Javier Pérez

Departament Comptable

Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat del País Basc. Aporta més de 30 anys d’experiència professional en departaments d’administració, finances, comptabilitat i control de gestió. Amb l’experiència adquirida en empreses multinacionals, pimes i startups, considera que aporta formació contínua, constància, treball en equip, adaptació a l’canvi, dedicació a el client intern i sentit comú.Qualitats que considera claus per a l’èxit en un projecte professional.

Cristina Aguilar Delvy
Cristina Aguilar Estrangeria
BIO

Cristina Aguilar

Extrangeria

Cristina Aguilar és advocada especialitzada en estrangeria amb una dilatada experiència en l’assessorament a empreses i emprenedors, així com en la tramitació de diferents autoritzacions de residència i / o treball. Una de les seves passions és l’aprenentatge d’idiomes, la qual cosa li facilita l’acompliment de la seva especialitat legal en l’àmbit internacional.

Tatiana Pacho
Tatiana Pacho Tècnica Departament Fiscal i Comptable
BIO

Tatiana Pacho

Tècnica Departament Fiscal i Comptable

Tatiana és llicenciada en Econòmiques. Després del seu pas com a comptable d’empresa internacional i formació especialitzada en fiscalitat, dóna un gir a la seva trajectòria professional amb la incorporació a Delvy per dedicar-se a l’assessorament de startups. Persona diligent i proactiva, li encanta ajudar i conèixer els projectes d’emprenedoria dels clients.

Judit Sanchez
Judit Sánchez Tècnica departament fiscal i comptable
BIO

Judit Sánchez

Tècnica departament fiscal i comptable

Havent finalitzat el grau en Economia i cursant el màster en Dret Empresarial, tots dos per la Universitat Autònoma de Barcelona, Judit s’incorpora a l’equip de Delvy Law & Finance, amb l’objectiu d’aplicar els coneixements adquirits durant la seva formació acadèmica i amb moltes ganes de adquirir experiència professional relativa a l’àmbit fiscal i comptable.

Karen Speltini
Karen Speltini Tècnica departament fiscal i comptable
BIO

Karen Speltini

Tècnica departament fiscal i comptable

Graduada en Administración y Dirección de Empresas y con Máster en Contabilidad, Auditoría y Control de Gestión por la Universidad de Valencia. Después de haber estado en puestos de contable interno y de asesoría de empresas tradicionales y, con la ambición de poner en práctica sus conocimientos, Karen ha decidido apostar por el aprendizaje continuo con la asesoría de startups.

Artur Ayrapetyan
Artur Ayrapetyan FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Artur Ayrapetyan

Finance and BPO consultant

Artur va obtenir una doble llicenciatura en Comptabilitat i Finances a la Universitat de Melbourne. Més tard, Artur es va graduar amb un Màster d’Emprenedoria i Innovació de la Universitat Pompeu Fabra. Mentre cursava seu màster, va dirigir les operacions, CRM i la revisió d’estats financers en una empresa de comptabilitat al núvol a San Diego. A més, ha realitzat treballs d’assessorament i desenvolupament de negocis a startups en una firma de consultoria i una incubadora virtual. Artur s’uneix a Delvy Law & Finance per afegir el valor de la seva experiència en Finance & Business Process Outsourcing.

Marc Meca
Marc Meca Delvy Finance
BIO

Marc Meca

Delvy Finance

Després de rebre la seva formació a la Universitat Pompeu Fabra i a la Bi Norwegian Business School, Marc va començar la seva carrera professional en el sector públic, tecnològic i emprenedor. Apassionat pel món canviant de les startups i la tecnologia, formar part d’Delvy suposa un pas cap endavant en el desenvolupament d’habilitats financeres en el sector tecnològic i de la innovació.

Aurora González
Aurora González Finance and bpo consultant
BIO

Aurora González

Finance and BPO consultant

Després d’haver finalitzat la doble titulació en Dret, Finances i Comptabilitat per la Universitat de Sevilla i havent cursat el Màster en Integració Europea, relacions internacionals i acció exterior per la Universitat Autònoma de Barcelona, Aurora decideix donar peu a la seva curiositat i al seu afany pel constant aprenentatge passant a formar part de l’equip de Delvy. El seu objectiu és assimilar els continguts que ha anat desenvolupant durant la seva formació i ampliar-los en noves direccions, gràcies a l’especialització de l’despatx en models de negocis disruptius i startups tecnològiques.

Eduardo Gutierrez
Eduardo Gutierrez Finance and bpo consultant
BIO

Eduardo Gutiérrez

Finance and BPO consultant

Diplomat en Ciències Empresarials, llicenciat en ADE i amb un màster en Direcció Internacional Comptable i Financera, Eduardo és un apassionat de el sector, havent desenvolupat una àmplia experiència professional com a comptable al Regne Unit. La seva personalitat entusiasta i dinàmica l’ha portat a buscar nous projectes i continuar el seu desenvolupament professional des d’un enfocament innovador, unint-se a l’equip de Delvy Law and Finance després de la seva experiència en empreses tradicionals.

Sanna Hu Ye
Sanna Hu Ye Finance and bpo consultant
BIO

Sanna Hu Ye

Finance and BPO consultant

Va iniciar la seva carrera professional en una reconeguda assessoria de Lleida al departament fiscal. Va tenir una breu experiència realitzant pràctiques en una companyia de la Xina en l’àmbit de compravenda de divises (Foreign Exchange). Després de treballar 3 anys com a fiscalista passa a formar part de Delvy Finance & Law amb l’objectiu d’adquirir experiència en el món de les finances.

8pablo
Pablo Lujambio BPO Manager
BIO

Pablo Lujambio

BPO Manager

Llicenciat en econòmiques i MBA amb 17 anys d’experiència en àrea d’administració, comptabilitat i finances de diferents empreses nacionals i multinacionals.
Experiència consolidada en implementació d’ERP i gestió de canvi, liderant equips multidisciplinaris altament motivats. Essencialment optimista, dinàmic i proactiu, orientat a la consecució d’objectius mitjançant la presa de decisions.

7laia
Laia Serramià IP&IT Lawyer
BIO

Laia Serramià

IP&IT Lawyer

Després d’haver finalitzat el grau en Dret i el Màster d’Advocacia a la Universitat de
Barcelona, ​​Laia va iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de el Dret Mercantil. El seu interès per la Propietat Intel·lectual i Industrial i les Noves Tecnologies el porta a realitzar un Màster d’especialització a ESADE que li ha permès donar un nou rumb a la seva carrera professional.
Després d’un any en un despatx de referència especialitzat en l’àmbit de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Laia s’incorpora a l’equip de Delvy amb l’objectiu de créixer
professionalment i aplicar els coneixements adquirits en un àmbit d’innovació.

 

2irene
Irene Ortega Corporate Lawyer
BIO

Irene Ortega

Corporate Lawyer

Graduada en Dret i en Administració i Direcció d’Empreses i Màster d’Advocacia. Responsable, proactiva i sense por a l’canvi. Irene ve amb experiència en l’àrea de mercantil d’un despatx madrileny de referència en l’ecosistema startups. S’uneix a DELVY especialment compromesa amb els negocis socialment responsables i convençuda l’esperit emprenedor.

Shirley Liu Wah Yan
Shirley Liu Wah Yan FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Shirley Liu Wah Yan

FINANCE AND BPO CONSULTANT

Shirley és llicenciada en empresarials (Comptabilitat) i va obtenir el seu CPA. Amb 15 anys d’experiència en comptabilitat, auditoria i planificació fiscal per a clients locals i estrangers. Ha desenvolupat la seva carrera com a auditora i s’ha convertit en comptable sènior (Audit & Account)

Edgar Zaragoza
Edgar Zaragoza Delvy Finance
BIO

Edgar Zaragoza

Delvy Finance

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Després de dedicar-se a l’auditoria durant quatre anys (un any de pràctiques en una firma de prestigi i tres anys en una firma mitjana) s’incorpora a l’equip de Delvy Finance amb ganes de seguir formant-se i aportar els seus coneixements al món de les finances.  

Alina Savela
Alina Savela FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Alina Savela

Finance and BPO consultant

Llicenciada en Finances i Administració d’Empreses. Té un Màster en Gestió de projectes. A més, actualment està fent un postgrau de Business Analytics. Posseeix alta experiència en empreses multinacionals en diferents sectors. Al llarg dels últims anys va formar part dels equips de Fira Barcelona i Grup Carles Abellan, portant a terme diferents projectes i gestionat la part operativa. Adquireix amplis coneixements en PMBOK, Agile, i Intel·ligència de negoci.

Ioanna Sismanidou
Ioanna Sismanidou FINANCE AND BPO CONSULTANT
BIO

Ioanna Sismanidou

Finance and BPO consultant

Comptabilitat i Finances i MBA per la Universitat Internacional de Grècia amb experiència en el sector financer tant en empreses nacionals com internacionals. Ioanna ha treballat 2 anys com a oficial de tresoreria amb especialitat en gestió de divises, així com al departament de comptabilitat d’un operador turístic britànic. Entusiasta i amb ganes de ser assignada a projectes inspiradors i desafiants i afegir-hi el màxim valor possible amb devoció i confiança.
L’objectiu de la incorporació a l’equip dinàmic de Delvy és el desenvolupament de la seva carrera professional i la comprensió profunda del món dels negocis.

Erika Rae
Erika Rae Office Management Assistant
BIO

Erika Rae

Office Management Assistant

Després d’estudiar Equine Studies a la Universitat de Maryland, a Maryland EUA on va néixer, va venir a Espanya fa 14 anys. Ha treballat a Barcelona en grans empreses de el sector luxe, farmacèutic, financer i legal. Persona dinàmica, positiva i auto-suficient amb interès en aportar els seus coneixements i idiomes i experiència internacional.

6-jorge_LR
Jorge Rodríguez Graphic Designer
BIO

Jorge Rodríguez

Graphic Designer

Dissenyador gràfic, creatiu publicitari, redactor i il·lustrador, amb àmplia experiència en publicitat, disseny i desenvolupament d’imatge corporativa. Amb estudis en Belles Arts i Disseny Gràfic, en la seva carrera professional es va exercir com a creatiu publicitari i director d’art en l’àmbit de la indústria tèxtil. Apassionat per les noves tecnologies, es va especialitzar en la creació de continguts per a màrqueting digital, publicitat i blocs corporatius.

8-jordi_LR
Jordi Lechosa TÈCNIC DEPARTAMENT DE FISCAL I COMPTABLE
BIO

Jordi Lechosa

Tècnic departament fiscal y comptable

Després de graduar-se en Ciències Empresarials – Management a la Universitat Pompeu Fabra i realitzar un màster en assessoria fiscal a la Barcelona School of Management, Jordi ha pogut adquirir una visió més transversal de com els impostos poden afectar el contribuent. Veu en Delvy una perfecta oportunitat per consolidar-se dins de el món de l’assessoria fiscal i comptable i desenvolupar-se com professional.

9-xavi_LR
Xavi Walias Tècnic Departament fiscal y comptable
BIO

Xavi Walias

Tècnic departament fiscal y comptable

Xavi té formació en Gestió Comercial i Màrqueting i és graduat en Economia. Després d’haver treballat com a comptable en una empresa de el sector construcció, i tres anys en gestoria tradicional de el sector serveis, decideix fer el salt professional a el món de les startups tecnològiques, incorporant-se a Delvy. Apassionat de l’esport i el treball en equip.

10-estefania_LR
Estefanía López Tècnica departament Laboral
BIO

Estefanía López

Tècnica departament laboral

Graduada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona, ​​amb Màster en Assessoria Jurídic Laboral, cursat a la mateixa. Disposa d’una àmplia experiència com a Assessora Laboral en diferents sectors i està especialitzada en el dret d’Estrangeria. És una persona apassionada del voluntariat, ha participat en diversos projectes donant assessorament en la recerca de feina i l’elaboració de plans d’empreses a persones estrangeres i dones majors de 45 anys.

11-paola_LR
Paola Falicoff Tècnica Departament fiscal y comptable
BIO

Paola Falicoff

Tècnica departament fiscal y comptable

Comptadora Pública i Llicenciada en Administració per la Universitat de Buenos Aires amb més de 20 anys d’experiència adquirida tant a Argentina com a Barcelona. Ha treballat en gairebé totes les àrees relacionades amb la comptabilitat en empreses, incloent la responsabilitat de la mateixa, així com la gestió de cartera de clients en diverses assessories, portant tot el procés integral comptable i fiscal. Professional proactiva, perseverant en l’assoliment de les metes, amb gran capacitat d’adaptació als canvis, responsable i motivada per la superació personal i de l’equip.

Pablo Casino
Pablo Casino Delvy Finance Intern
BIO

Pablo Casino

Delvy Finance Intern

Pablo és estudiant de l’últim quadrimestre de l’doble grau d’Economia i Dret a la Universitat Pompeu Fabra. Després d’haver cursat un any a la Universitat de Bolonya, va realitzar unes pràctiques com a analista en finançament de startups. Entusiasmat per les finances i l’ecosistema startup, Pablo s’incorpora a l’equip de Finance d’Delvy per començar una nova etapa en la seva carrera professional i seguir formant-se en aquest sector.

6mario
Mario Queralt Intern Dpt. Mercantil
BIO

Mario Queralt

Intern Dpto. Mercantil

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració i estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra. S’ha unit a l’equip Delvy per obtenir experiència en el sector de dret mercantil. Mario és una persona dinàmica i motivada a la recerca d’una oportunitat per poder aplicar tot allò après en els seus anys d’ensenyament. Compta amb una formació interdisciplinària, capacitat resolutiva i facilitat per treballar en equip.

3mar
Mar Massana Intern Dep. Tax
BIO

Mar Massana

Intern Dpt. TAX

Mar és una persona responsable, dinàmica i tenaç amb ganes de posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació personal.
Finalitzant el grau en Ciències Empresarials & Management a la Universitat Pompeu Fabra i havent cursat part del seu últim any de la carrera a Edinburgh University, s’endinsa en el món fiscal i comptable per adquirir experiència i desenvolupar-se professionalment.

5paula
Paula Cassà INTERN DPT. MERCANTIL
BIO

Paula Cassa

Intern Dpt. Mercantil

Graduada en el doble grau d’ADE i Dret i Màster en Advocacia per ESADE i Màster en International and Business Law per la Universitat de St. Gallen. Paula va iniciar la seva carrera professional com a advocada mercantilista en un despatx de referència en l’àrea de Venture Capital. El seu interès per les startups, la innovació i el dret corporatiu li van fer decantar-se per incorporar-se a Delvy Law & Finance. Paula és una persona proactiva i amb moltes ganes d’aportar i adquirir experiència en Delvy.

Antoni Orfila
Antoni Orfila INTERN DPT. MERCANTIL
BIO

Antoni Orfila

Intern Dept. Mercantil

Estudiant de Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Antoni és una persona pràctica, ordenada, dinàmica i amb facilitat de treball en equip. S’uneix a Delvy Law & Finance per realitzar les seves pràctiques de grau, molt entusiasmat per adquirir experiència professional en l’àmbit de el Dret Mercantil.

4arnau
Arnau Moliné INTERN DPTO. TAX
BIO

Arnau Moliné

Intern Dept. TAX

Estudiant de l’últim any d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Arnau és una persona responsable, flexible i ambiciosa amb molt entusiasme per ampliar la seva experiència professional.
Apassionat pel món de la comptabilitat i després d’haver realitzat pràctiques durant dos anys en el sector bancari, Arnau s’incorpora a Delvy amb la intenció d’augmentar la seva formació en el sector.