Advocats Barcelona

Delvy Law & Finance és un despatx d’advocats amb seu a Barcelona i Madrid especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer d’empreses i particulars, nacionals i internacionals.

Comptem amb un equip d’advocats i economistes a Barcelona i Madrid amb àmplia experiència en l’assessorament empresarial. La nostra missió és oferir solucions eficients als nostres clients i la nostra aportació de valor consisteix a oferir un servei flexible i personalitzat per a cada cas.

El nostre despatx d’advocats a Barcelona ofereix un tracte personalitzat, màxima flexibilitat i eficàcia. Ens agrada la nostra feina, i això es reflexa en els nostres resultats.

Considerem que el tracte directe amb els nostres clients és imprescindible per aconseguir la màxima satisfacció en cada cas. La nostra feina diària té un marcat caràcter d’equip coordinat amb els diferents departaments per oferir una resposta integral i adaptada a totes les necessitats del client.

Àrees d’especialització Delvy Advocats a Barcelona

Les nostres àrees principals d’especialització són:

Dret Empresarial

Constitució d’empreses nacionals i internacionals. Oferim serveis d’anàlisi legal de model de negoci, pacte de socis, assessorament en rondes d’inversió, elaboració de plans de retribució variable, contractes mercantils, NDA’s, entre d’altres.

Dret de Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Assessorem en tots els aspectes legals i fiscals relacionats amb negocis en línia. Ajudem els nostres clients a dissenyar estratègies per protegir els seus actius intangibles i ajustar la seva activitat a les obligacions legals en matèria de propietat intel·lectual i tecnologies de la informació i la comunicació. Tenim un catàleg de serveis per a les àrees de propietat intel·lectual i industrial i tecnologies de la informació i la comunicació.

Dret Immobiliari

Assessorament legal a empreses i particulars en la confecció de tota la documentació necessària per a la compra de béns immobles (contracte d’arres, documents privats de compravenda, opcions de compra, escriptura pública de compravenda etc.), així com l’assessorament fiscal i financer sobre qualsevol tipus d’operació immobiliària.

Tributari

Assessorem en aspectes fiscals i planificació tributària. Oferim serveis de consultoria integral o parcial en les àrees tributària, comptable, financera, administrativa i laboral.