[av_textblock ]

A causa de la crisi actual que travessa la Unió Europea i, especialment, a causa de la delicada situació del mercat intern espanyol, moltes empreses espanyoles estan orientant els seus negocis cap a l’exterio. En aquest context, Llatinoamèrica és un dels destins preferits.

L’elevat creixement que ha experimentat en els últims anys, així com la profunda relació cultural que uneix l’Amèrica Llatina a Espanya, converteixen la regió en una de les més atractives per invertir-hi i obrir-hi nous mercats.

A Delvy volem oferir tots els nostres recursos perquè l’empresari emprengui amb èxit els seus projectes a Llatinoamèrica. Sabem que és un mercat complex que presenta una gran diversitat d’oportunitats segons el país però la nostra experiència i col·laboració amb l’entorn jurídic i empresarial ens permet oferir un servei integral d’alta qualitat i eficaç en el nostre assessorament.

La nostra experiència i pràctica internacional ens permet assessorar empreses espanyoles amb interessos econòmics a Llatinoamèrica, especialment a la regió de Centreamèrica. Alguns dels serveis on podem assessorar són:

– Procés d’internacionalització de les empreses locals

– Contractes de distribució o agència

– Registre de Marques

– Registre de Productes Farmacèutics

– Constitució de filials , sucursals o oficines de representació

– Adquisició de societats

– Projectes d’inversió / Assessoria en licitacions

– Seguiment a inversió existent

– Joint Ventures

– Inversions Immobiliàries , entre d’altres.

L’empresari espanyol que vulgui introduir-se al mercat o invertir ha de comptar amb el suport d’un assessor legal a Espanya degudament connectat amb l’entorn que li permeti coordinar i canalitzar els recursos locals de la millor manera possible per satisfer les necessitats dels seus projectes.

En el nostre blog oferim informació relacionada amb el comerç exterior i la inversió estrangera a Amèrica Central que pot ser de molta utilitat per a empresaris espanyols interessats en expandir els seus mercats i trobar noves oportunitats de negoci i inversió.

Si vols contactar-nos per realitzar algun tipus de consulta relacionada amb els teus projectes d’inversió a la regió , no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari i contactarem ràpidament amb tu.

[/av_textblock]

[av_one_full first]
[av_contact email=’[email protected]’ button=’Enviar’ title=’Contacta’ns’ sent=’El teu missatge s’ha enviat correctament.’ subject=’Nuevo mensaje (enviado desde el formulario de contacto de Delvy Emprendedores)’ autorespond=” captcha=’active’]
[av_contact_field label=’Nom’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”]
[av_contact_field label=’Correo electrònic’ type=’text’ options=” check=’is_email’ width=”]
[av_contact_field label=’Telèfon’ type=’text’ options=” check=’is_phone’ width=”]
[av_contact_field label=’Missatge’ type=’textarea’ options=” check=’is_empty’ width=”]
[av_contact_field label=’Accepto la Política de Privacitat‘ type=’checkbox’ options=” check=’is_empty’ width=”]
[/av_contact]
[/av_one_full]