Despatx d'Advocats
a Andorra la Vella

En el nostre despatx d’advocats a Andorra comptem amb un equip d’advocats i economistes especialitzats i qualificats per a tot tipus de negocis. Disposem d’un servei professional i integral enfocat a les empreses. On analitzem cada client de manera individual, i trobem les solucions més adequades per al negoci.

En Delvy, tenim una àmplia trajectòria i experiència com a advocats per a empreses i startups, gràcies a això, hem aconseguit posicionar-nos com a experts en l’assessorament per a emprenedors i emprenedores. La nostra finalitat és submergir-nos en l’ecosistema startup Andorrà, per a brindar als nostres futurs clients assessorament, oferir-los la informació necessària sobre les ajudes disponibles, o transmetre les característiques d’aquest tipus de negocis perquè les empreses emergents s’iniciïn amb èxit i compleixin els seus objectius establerts.

La nostra metodologia de treball, està basada a integrar un membre intern de la nostra empresa al projecte, aconseguint ser molt més que un assessor extern. A més, estem sempre en contacte directe amb els nostres clients, aquestes accions ens ajuden a anticipar-nos als esdeveniments transcendentals per al negoci, i arribar a ser molt més proactius en el nostre treball.

CONTACTA AMB DELVY!INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE DELVY ASSESSORS, S.L. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Delvy. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les seves dades en l'adreça de correu electrònic [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat.

DELVY

ADVOCATS I ASSESSORS FINANCERS AMB SERVEIS A ANDORRA, GALÍCIA, BARCELONA, MADRID I CIUTAT DE MÈXIC

Despatx d'advocats a Andorra i Andorra la Vella

A causa de la demanda de serveis per a emprenedors i la ràpida consolidació de l’ecosistema emprenedor a Andorra, en Delvy hem començat a donar suport a l’ecosistema innovador i tecnològic d’Andorra, en creixent expansió, oferint el know-how en assessorament legal i financer ja implementat a Espanya. Pots revisar alguns dels nostres clients en la secció corresponent. La nostra signatura d’advocats neix fa més de 10 anys a la ciutat de Barcelona, proporcionant-nos una gran experiència assessorant a startups, pimes i empreses. A més, en els últims anys, ens hem consolidat en importants ciutats de l’emprenedoria com són Madrid i Ciutat de Mèxic. Posicionar-nos com a advocats a Andorra, ens permet acostar-nos als negocis innovadors i als emprenedors i emprenedores d’Andorra, que volen establir-se en el mercat, necessitant d’un assessorament financer experimentat i comptar amb el millor despatx d’advocats d’Andorra especialitzat en empreses.

Serveis d'assessorament legal i financer per a empreses a Andorra

Dret Mercantil i Societari

Assessorament legal per a empreses des del seu naixement. El nostre despatx d’advocats a Andorra té en compte tots els aspectes mercantils i societaris per a posar el projecte en marxa, al mateix temps que es tenen en compte tots aquells punts legals i fiscals per a arrencar un negoci. Com ara: La constitució d’una societat a Andorra o a Espanya, contractes mercantils, redacció del pacte de socis, revisió d’estatuts, anàlisi legal del projecte, NDAs, entre molts altres serveis necessaris.

Àrea Financera

Disposem d’una àrea financera experta a assessorar empreses i emprenedors perquè s’estableixin en el mercat. El nostre equip financer ofereix serveis especialitzats en planificació estratègica, representació de l’empresa i serveis de CFO on demand, i és que en Delvy, sabem l’important que és la realització d’una gestió financera professional Alguns dels serveis de l’àrea financera: balanços, comptes de resultats, anàlisis de dades comptables, elaboració de pressupostos i del business pla, valoracions d’empresa, així com el suport a la posada en marxa de filials o sucursals.

Propietat Intel·lectual i Tecnologies de la informació i la Comunicació (IP&IT)

Com a advocats per a empreses a Andorra, orientem als clients en la protecció dels seus actius intangibles. Dissenyem un pla i duem a terme les accions necessàries per a garantir el compliment de les obligacions legals en matèria de Propietat Intel·lectual i TIC. Amb gran experiència tant en e-commerce com en tot tipus de negocis offline, sabem de la importància del control i revisió de les normatives de protecció de dades, privacitat i confidencialitat.

Dret Fiscal i Laboral

En Delvy tenim àmplia experiència en l’àmbit fiscal, comptable i laboral en qualsevol fase del cicle de vida d’una empresa. Els nostres advocats a Andorra aconsegueixen que les empreses ofereixin respostes efectives en tota mena de necessitats: declaracions, imposats per a treballadors, liquidacions corresponents a altres impostos, llibres de dipòsit en el registre mercantil, comptes anuals, així com altres temes comptables. Quant a l’àrea laboral, Delvy Andorra ofereix serveis per a la correcta implementació i protecció de les relacions laborals dins de l’empresa: Altes, baixes, contractes, certificats, liquidacions, així com tota la informació necessària relativa a l’Estatut dels Treballadors, els convenis col·lectius als quals s’adhereix l’empresa i novetats en la legislació laboral.

Assessorament per a emprenedors a Andorra

En Delvy Andorra, tenim un assessorament integral. Per tant, treballem amb negocis independentment de la fase en què es trobi el projecte. Com ara: En fases prèvies a l’establiment (pre-*seed), la seva fase inicial (seed), en el seu dia a dia, en la fases de creixement i consolidació (growth), fins i tot acompanyant als negocis en processos de venda del negoci (exit). Perquè el nostre treball sigui efectiu, submergim a un membre de l’equip en el projecte o empresa. Això ens ajuda a aportar l’assessorament necessari per al correcte desenvolupament de la startup a Andorra, sense importar la fase en què es trobi. En resum, el nostre equip brinda a les empreses i startups la seguretat jurídica necessària independentment de la fase en la qual es trobi.

Finançament i assessorament en rondes d'inversió a Andorra

Aquest servei amb focus en l’ecosistema startup, s’ofereix tant a startups disruptives com als propis inversors, (Business Angels, Capital de risc, etc). L’assessorament dels nostres advocats a Andorra, brinda acompanyament legal i financer en rondes d’inversió, ampliacions de capital dins del negoci i altres serveis relacionats amb el finançament per a emprenedors i projectes de negoci de startups innovadores. Així mateix, per a aquells emprenedors a Andorra que ho necessitin, podem oferir els nostres serveis i acompanyar al negoci en l’obtenció de finançament públic, finançament bancari i altres tipus de finançament alternatiu.

Assessorament per a emprenedors a Andorra

Ets emprenedor o emprenedora a Andorra o Espanya? Necessites assessorament per al teu projecte o startup?

En Delvy, coneixem la complexitat que requereix a l’hora de muntar un negoci. Per això, brindem tota la informació que requereixen les startups, ajudar-les al fet que segueixin tots els passos, i que l’èxit estigui garantit.

La nostra experiència en la creació d’empreses en ciutats com Barcelona, Madrid i Ciutat de Mèxic, bressols de l’emprenedoria d’Espanya i Mèxic és clau. Gràcies a això, hem adquirit la suficient experiència, i podem resoldre tots els dubtes que puguin sorgir durant l’inici i arrencada d’un negoci.

Els nostres advocats a Andorra assessoren els emprenedors i els ofereixen els serveis jurídics que pugui necessitar una startup: Pactes de Socis, selecció de manera jurídica, registre de marques, contractes mercantils, adequació de pàgines web a la normativa de protecció de dades, així com la gestió comptable, fiscal i laboral.

Estàs interessat a rebre el millor assessorament? Contactar amb nosaltres sense compromís, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’[email protected] o telefonar al +34 935 18 53 85.

Vols rebre el butlletí informatiu (Newsletter) de Delvy?