aniversari delvy

Delvy celebra el seu segon aniversari

Delvy ha complert aquesta setmana el seu segon aniversari. Sonarà a tòpic però sembla que va ser ahir quan anunciàvem a les nostres xarxes el nostre primer aniversari amb el lema: “Un any emprenent i ajudant a emprenedors”. El titular no ha canviat. Seguim fent el mateix i és el que més ens agrada.

Però sí que hem guanyat experiència i hem après molt de la mà dels nostres clients: els inicials, que ens han acompanyat fins avui, i tots els que s’han incorporat aquests mesos i que han contribuït al nostre creixement permanent.

Un any dóna per a molt i a Delvy han passat força coses. Entre setembre de 2013 i setembre de 2014 hem incorporat una persona per liderar el departament de Laboral i a un responsable de Màrqueting i Comunicació. El departament de Fiscal i Comptable ha crescut amb noves incorporacions i fa just una setmana anunciàvem el fitxatge d’una advocada que serà responsable del departament de TIC i Propietat Intel·lectual.

Aquest any també ha servit per remodelar el nostre web i traduir-lo al català i l’anglès. Parlant de traduccions, també hem incorporat un servei de traduccions professionals.

També ha estat un període carregat d’esdeveniments. Al desembre inaugurem el nostre propi esdeveniment: el Legal Wednesday, en el qual convidem a CEO’s de startup reeixides perquè comparteixin les seves experiències amb nosaltres. Ja hem celebrat 7 edicions que podeu consultar en aquest enllaç. El nostre equip ha assistit, en més de 15 ocasions, a diferents espais de la ciutat i de la geografia catalana i espanyola a impartir xerrades i conferències sobre temes legals per ajudar a emprenedors.

El blog també ha estat molt actiu. Ho corroboren més de 60 entrades publicades amb contingut sempre útil per a l’emprenedor. En xarxes socials nostre compte de Twitter va superar fa setmanes els 1.000 followers, a Facebook ens acostem al mig miler de M’agrada i a LinkedIn superem fa poc el centenar. A Youtube tenim més de 1.000 visionats de vídeos de les nostres xerrades.

En resum, ha estat un any molt complet, del qual ens sentim satisfets i agraïts a tots vosaltres. Els nostres clients i socis sou també protagonistes d’aquesta història. En breu anunciarem una gran notícia però, de moment, només podem dir-vos això: que celebrarem el nostre segon aniversari amb bones notícies.