Programa yuzz delvy

Delvy ofereix diverses conferències sobre aspectes legals en el marc del programa Yuzz

Delvy comença el nou curs amb energies renovades i diversos compromisos per la geografia catalana que ens portaran a diverses ciutats a explicar als joves participants en el programa Yuzz els aspectes legals bàsics per tal d’iniciar una activitat empresarial.

Dilluns 15 de setembre, l’advocat i soci fundador de Delvy Pablo Mancía oferirà la xerrada “Aspectes legals bàsics per a startups” a la seu de Yuzz Barcelona. També Mancia, el 9 d’octubre, oferirà la xerrada “Comerç electrònic i protecció de dades”. En aquest cas, la conferència tindrà lloc al centre Yuzz de Sant Cugat del Vallès. Ambdues xerrades estan programades a les 17 de la tarda.

Però també ens movem de província i creuem la Mediterrània. El dijous 15 de setembre l’advocat i cofundador de Delvy Josep Navajo oferirà una xerrada al centre Yuzz Girona (18 hores). Un mes després, el 16 d’octubre, Yuzz ens portarà a Tarragona (17 hores). A finals de setembre, el 29, està prevista una xerrada al centre de Palma de Mallorca (19 hores). Les tres xerrades se centraran en “Aspectes legals per iniciar una activitat empresarial”.

Concurs de talent jove Yuzz

El Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), integrat a la Universitat de Cantàbria, a través de la Fundació de la Universitat de Cantàbria per a l’Estudi i la Investigació del Sector Financer (UCEIF), amb la col·laboració de més de 30 entitats públiques i privades compromeses amb el foment de la innovació i l’emprenedoria, promou el Programa YUZZ “Joves amb Idees” per a la promoció del talent i l’esperit emprenedor, dirigit a joves amb edats compreses entre els 18 i els 31 anys, que resideixin en províncies espanyoles en les quals hi hagi un Centre Yuzz, i que presentin les seves idees innovadores a concurs d’acord amb el procediment establert per l’organització. Delvy és partner legal de la iniciativa.