Programa yuzz delvy

Delvy ofereix diverses conferències sobre aspectes legals en el marc del programa Yuzz

Delvy comença el nou curs amb energies renovades i diversos compromisos per la geografia catalana que ens portaran a diverses ciutats a explicar als joves participants en el programa Yuzz els aspectes legals bàsics per tal d’iniciar una activitat empresarial.

Dilluns 15 de setembre, l’advocat i soci fundador de Delvy Pablo Mancía oferirà la xerrada “Aspectes legals bàsics per a startups” a la seu de Yuzz Barcelona. També Mancia, el 9 d’octubre, oferirà la xerrada “Comerç electrònic i protecció de dades”. En aquest cas, la conferència tindrà lloc al centre Yuzz de Sant Cugat del Vallès. Ambdues xerrades estan programades a les 17 de la tarda.

Però també ens movem de província i creuem la Mediterrània. El dijous 15 de setembre l’advocat i cofundador de Delvy Josep Navajo oferirà una xerrada al centre Yuzz Girona (18 hores). Un mes després, el 16 d’octubre, Yuzz ens portarà a Tarragona (17 hores). A finals de setembre, el 29, està prevista una xerrada al centre de Palma de Mallorca (19 hores). Les tres xerrades se centraran en “Aspectes legals per iniciar una activitat empresarial”.

Concurs de talent jove Yuzz

El Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), integrat a la Universitat de Cantàbria, a través de la Fundació de la Universitat de Cantàbria per a l’Estudi i la Investigació del Sector Financer (UCEIF), amb la col·laboració de més de 30 entitats públiques i privades compromeses amb el foment de la innovació i l’emprenedoria, promou el Programa YUZZ “Joves amb Idees” per a la promoció del talent i l’esperit emprenedor, dirigit a joves amb edats compreses entre els 18 i els 31 anys, que resideixin en províncies espanyoles en les quals hi hagi un Centre Yuzz, i que presentin les seves idees innovadores a concurs d’acord amb el procediment establert per l’organització. Delvy és partner legal de la iniciativa.

Compartir artículo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CONTACTA CON NOSOTROS

INFORMACIÓN SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS DE DELVY ASESORES, S.L. Finalidades: Facilitarle un medio para que pueda ponerse en contacto con nosotros y contestar a sus solicitudes de información, así como enviarle nuestro boletín comercial y comunicaciones informativas que puedan ser de su interés, incluso por medios electrónicos, en caso de aceptar la casilla correspondiente. Legitimación: Su consentimiento expreso, la ejecución de la relación precontractual o contractual mantenida con usted y el interés legítimo de Delvy. Destinatarios: La información proporcionada podrá ser compartida con nuestra base de datos de almacenamiento y terceros proveedores que nos ayudan en la prestación de los servicios. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como solicitar el acceso, rectificación, limitación, supresión, y/o portabilidad de sus datos en la dirección de correo electrónico [email protected] Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Política de Privacidad.

DELVY ASESORES, S.L | ADVOCATS BARCELONA | NIF: B-65873473 | Passeig de Gràcia 50, planta 5 | +34 935 185 385 | 08007 BARCELONA | Carrer Duque de Rivas, 5 | 28012 MADRID | [email protected] | +34 911 138 698 | Disseny: Roninestudi//