Delvy Law & Finance és un despatx jove especialitzat en l’assessorament legal, fiscal i financer de startups tecnològiques i negocis disruptius. La firma va néixer el 2012, al districte tecnològic del 22@ de Barcelona, epicentre del món startup i emprenedor. Des del 2014, a causa de la demanda de serveis i la consolidació d’un potent ecosistema emprenedor, el despatx va decidir obrir també una oficina al centre de Madrid. Des del març del 2016 la seva seu de Barcelona s’ubica a Passeig de Gràcia, 50.

Delvy dóna suport a la iniciativa emprenedora des de la seva fase inicial (seed), en el dia a dia de les empreses i fins a la seva consolidació (growth). El nostre equip pluridisciplinar ofereix un tracte personalitzat, flexible i àgil. Acompanyem les empreses en el seu creixement i ens integrem en el seu equip.

Equip de Delvy Law & Finance

Pablo Mancía

Pablo Mancía

Co-fundador de Delvy Law & Finance

Especialista en Dret Mercantil i Noves Tecnologies i amb vocació emprenedora, Pablo és un professional en aprenentatge constant i un apassionat del món dels negocis a Internet i de l‘ecosistema emprenedor. Després d’una intensa experiència en l‘assessorament a empreses en un despatx Barcelona, ara és soci cofundador de Delvy Law & Finance. Sempre està interessat a conèixer nous projectes que aportin valor i trenquin amb allò establert. El seu objectiu és ajudar l’emprenedor a fer realitat aquests projectes.

Josep Navajo

Josep Navajo

Co-fundador de Delvy Law & Finance

Després de treballar durant anys assessorant empreses en un despatx d‘advocats a Barcelona, decideix redefinir el concepte de "despatx d’advocats" i crea, amb Pablo, Delvy Law & Finance. Josep és un emprenedor convertit a advocat i amant del món dels negocis i del dia a dia de les empreses. La seva especialitat és l‘assessorament mercantil i societari a empreses de base tecnològica. El caracteritza la seva proximitat amb els emprenedors i el seu coneixement de les necessitats específiques d’aquest sector.

Sonia Ferreiro

Sonia Ferreiro

Sòcia - Directora Àrea Fiscal

La seva experiència com economista li permet ajudar als emprenedors a què les seves obligacions tributàries, comptables i financeres no siguin un problema. A més, té experiència elaborant informes econòmics i plans de viabilitat. És Economista del Col·legi d‘Economistes de Catalunya i està inclosa en els llistats com a administradora concursal d’aquest organisme, on tambié actua com a perit per diversos jutjats.

Alejandro Vera Palencia

Alejandro Vera Palencia

Advocato de Propietat Intel·lectual i Tecnologies de la Informació

És especialista en la gestió estratègica d‘actius intangibles per a startups i negocis de base tecnològica, coneix de primera mà totes les implicacions legals de l’activitat emprenedora. Ha participat en la creació i desenvolupament de negocis disruptius de distribució digital de continguts audiovisuals. A més, col·labora impartint classes i xerrades en matèries relacionades amb drets d‘autor, llicenciament i aspectes legals de la indústria de l’entreteniment en entorns digitals.

Daniela Leal

Daniela Leal

Advocada Mercantil

Corporate per Startups i models de negoci disruptius.
Energia, proactivitat i lideratge defineixen el seu caràcter. L’apassionen les bones idees i creu fermament que les oportunitats es troben en els canvis. Defensa una advocacia modera que acompanya, s’adapta i no limita, sinó que és part del motor del llançament empresarial.

Cinta Martínez

Cinta Martínez

Tècnica del Departament de Fiscal i Comptabilitat

La Cinta va estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior en "Administració i Finances". Ha treballat en una gestoria/assessoria i en un departament comptable-fiscal 5 anys controlant la comptabilitat de les societats limitades. Dues de les seves passions són la comptabilitat i la informàtica.

Montse Alcalá

Montse Alcalá

Tècnica del Departament de Fiscal i Comptabilitat

La Montse és diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. A més, ha complementat la seva formació amb cursos especialitzats en comptabilitat. És una persona seriosa, responsable, minuciosa i amb inquietuds sobre l‘àmbit comptable i fiscal. Després de diversos anys treballant en assessoria d’empreses tradicionals en el departament comptable, s‘incorpora a la plantilla de Delvy per col·laborar en el departament comptable i fiscal i, d’aquesta manera, endinsar-se en l’apassionant món de les startups.

Jonathan Rueda

Jonathan Rueda

Tècnic del Departament de Fiscal i Comptabilitat

En Jonathan té formació en Administració i Finances. El seu pas per diverses assessories durant els últims anys li ha permès adquirir experiència i coneixements tant en l’àmbit comptable i fiscal com a orientació a client. Amb la seva incorporació a la plantilla de Delvy Law & Finance, fa un gir a la seva trajectòria professional per embarcar-se en el món de les startups tecnològiques.

Laura García

Laura García

Tècnica del Departament de Fiscal i Comptabilitat

Després d’adquirir experiència com a comptable en empreses tradicionals, decideix fer un gir al seu perfil professional i orientar-se a startups i empreses amb models disruptius. És ordenada, agradable, molt aplicada i detallista. Els resultats són impecables.

Andrea Klobus

Andrea Klobus

Office Manager

L‘Andrea és tècnica en administració d’empreses i posseeix també formació aeronàutica, una combinació una mica inusual que li ha permès enriquir la seva trajectòria laboral podent així abastar diferents àrees i mercats. Compta amb una àmplia experiència en l‘àmbit internacional com a Office Manager. Els seus múltiples interessos comprenen una varietat de matisos que van més enllà de les seves àrees d’estudi. És una apassionada del voluntariat, la història i l’antropologia.

Joana Ariet

Joana Ariet

Responsable del Departament de Màrqueting i Comunicació

Comunicativa, creativa, analista, autodidacta, proactiva, motivada, inquieta i curiosa, compta amb una gran experiència com a responsable de comunicació, alhora que és hàbil amb les eines de disseny. La Joana s‘encarrega d’explicar al món d‘una manera atractiva i comprensible què fa Delvy i d’animar a tots els emprenedors a què revolucionin el sistema startup amb les seves idees i projectes.

Cristina Chamizo

Cristina Chamizo

Responsable Departament Laboral

Destaca la seva àmplia experiència en l‘administració de personal d’empresas nacionals i internacionals, així com en la gestió del departament laboral de diferents consultores especialitzades en l‘assessorament a startups. S’ha especialitzat en Relaciones Laborals, Prevenció de Riscos Laborals i en la Gestió i Direcció de Recursos Humans. És molt treballadora, responsable, proactiva i amb una alta orientación a l’aprenentatge.

Erika Henao

Erika Henao

HR Manager

L‘Erika és una advocada internacional amb más de 10 anys d’experiència en empreses tecnològiques i despatxos de primer nivell. Té un MBA especialitzat en Gestió de Recursos Humans pr l’EU Business School. La seva passió pels recursos humans i el seu coneixement de la indústrica fan que tingui un perfil idoni per gestionar el major actiu de Delvy: el seu capital humà.

Anna Canals

Anna Canals

Intern Law

És una persona proactiva, responsable, constant, dinàmica, ordenada i amb motles ganes d‘aportar els coneixements adquirts. Acabant el Grau en Dret a la Universitat Pompeu Fabra, s’uneix a Delvy Law & Finance per aportar i assolir experiència en el món de les startups.

Simón Periano

Simón Periano

Intern Law

Doble graduadat en Dret i Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra. És una persona responsable i treballadora que ambiciona aportar excel·lència i valor a tots els seus projectes. S‘incorpora com a Intern a Delvy Law & Finance.